×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Eva Simons breekt tijdens radiointerview

29.08.2018 -

Zangeres Eva Simons is tijdens een interview met FunX-dj Fernando Halman in tranen uitgebarsten toen zij vertelde over haar conflicten met haar platenmaatschappijen. Ondanks haar wereldhits met Afrojack en will.i.am weigerden EMI en Interscope Records nieuwe nummers van Simons uit te brengen. 'Ik heb te weinig uitgebracht. EMI weigerde zelfs Take Over Control uit te brengen.'


Take Over Control werd een wereldhit toen Afrojack het nummer uitbracht op Spinnin' Records. 'Maar zelfs toen deed EMI moeilijk over dat ik featuring artist was bij dat nummer.' Na dat conflict wilde Simons weg bij EMI.

Ook bij haar volgende platenmaatschappij Interscope lukt het niet. 'Ik had echt nummers liggen met Angello en Avicii, maar ze hoorde er geen tweede Take over Control en wilde niks uitbrengen. Zat ik weer vast. Je gaat echt aan jezelf twijfelen. Ben ik dan zo slecht?' Ook na This is Love met will.i.am wilde Interscope niks nieuws uitbrengen, zegt Simons in het programma Nandoleaks.

Frustrerend

'Ik heb daar echt schade door opgelopen. Je gaat echt aan jezelf twijfelen. Nog steeds. Ik heb nu wel nieuwe platen uit, maar wat is nou goed', verzucht Simons terwijl ze haar tranen niet meer kan bedwingen. 'Je krijgt er echt een gek trauma van. Het is heel frustrerend.'

In april 2018 bracht Simons de single The One uit bij haar huidige platenmaatschappij 8ball Music. Het nummer bleef steken in de Tipparade.