Charly Luske

Charly Luske diep door het stof: ‘Het spijt me enorm’

Charly Luske geeft op Instagram toe dat hij behoorlijk over de schreef is gegaan en dat spijt hem enorm. “I fucked up”, schrijft de 43-jarige zanger.

Volgens Roddelpraat hebben Charly en zijn partner Tanja Jess (55) relatieproblemen, nadat hij seksueel getinte berichtjes zou hebben gestuurd naar een 20-jarige vrouw. Tanja meldde daarop op haar instagrampagina dat Charly al enige tijd “problematisch gedrag” laat zien en dat de twee nu “in een zoektocht” in hun relatie zitten.

Charly kwam vrijdag zelf ook met een verklaring en daarin gaat hij diep door het stof. “Uit waardering voor de mensen die mij al jaren volgen en supporten wil ik reageren op de recente berichtgevingen die extreem teleurstellend moeten zijn. I fucked up. En dat spijt mij enorm. Ik werk al langere tijd aan mijn issues, maar helaas ben ik er nog niet…”

‘Ik neem volledige verantwoordelijkheid’

Hij vindt het verschrikkelijk dat hij zijn gezin “zo tekort heeft gedaan”, vervolgt hij. “Ik neem volledige verantwoordelijkheid voor m’n acties en ga nog harder werken aan mezelf. In dit alles had ik me geen betere partner kunnen wensen dan Tanja en ik houd nog steeds zielsveel van haar. Ik hoop dan ook dat jullie haar en onze kinderen rust, respect en privacy gunnen.”

Aangifte wegens bedreiging

Roddelpraat-presentator Dennis Schouten meldde eerder vrijdag dat hij “indirect” bedreigingen had ontvangen van Charly, en heeft daarvan aangifte gedaan. In opnieuw een post op Instagram ontkent Charly dit. “Ik word er door Dennis Schouten valselijk van beschuldigd hem na de uitzending van afgelopen woensdag bedreigd te hebben of mensen op hem af te hebben gestuurd om hem te bedreigen. Dit berust volledig op onwaarheid.” Als gevolg van de volgens hem valse beschuldigingen wordt Charly nu zelf bedreigd op sociale media. Ook hij heeft daar aangifte van gedaan.