Patty Brard

Patty Brard: ‘Verhaal van André Hazes heeft me diep geraakt’ 

Patty Brard komt na het kijken van de docuserie over André Hazes op Videoland tot de conclusie dat zij en de zanger veel gemeen hebben. “Net als hij was ik veel te lief en altijd maar mensen om me heen aan het pleasen. Zijn verhaal is zó herkenbaar. Maar doordat je zo in elkaar zit, vergeet je dus wel jezelf”, zegt ze deze week in Weekend

Patty kent de Hazes-kinderen al sinds ze heel klein waren, maar de documentaire wierp een heel ander, verhelderend licht op André, vond het Shownieuws-boegbeeld. “Opeens zag ik een heel trieste affaire van een jongen, die misschien net iets teveel op zijn vader wil lijken. Hij beseft niet dat hij al heel veel op zijn ouweheer lijkt. Dat heeft bij mij wel een bijzonder gevoel achtergelaten.” Sterker nog: “Zijn verhaal heeft me diep geraakt, het kwam echt bij me binnen”. 

Huil met elkaar

Ze snapt de ruzies in de familie nu een stuk beter, vervolgt de 67-jarige presentatrice. “Ze willen uiteindelijk alle drie hetzelfde, dat maakt het zo triest. Geef elkaar de ruimte en als de tijd er rijp voor is, praat en huil met elkaar.” Ook heeft Patty advies voor André zelf. “Daarnaast zou ik tegen hem willen zeggen: Dré, ik drink al vijf jaar niet en je weet niet half hoe fijn dat is. Begin aan dat nieuwe leven en zorg ervoor dat je je werk nooit gaat haten, want het is stiekem het leukste werk van de wereld!” 

Lees het hele verhaal en nog véél meer deze week in Weekend.