Screenshot 2022 08 30 11.03.00

Nick Schilder dankbaar voor hartverwarmende reacties

Nick Schilder heeft de mensen die naar het interview hebben gekeken dat hij en Simon Keizer maandag gaven in talkshow Jinek bedankt. “Dank voor jullie hartverwarmende reacties, lieve mensen”, schrijft de 38-jarige zanger op Instagram. In Jinek gaven Nick & Simon een verklaring voor hun breuk als muzikaal duo.

Als reactie op de breuk plaatst Nick gekscherend een foto van zichzelf voor een busje van stukadoorsbedrijf N. Schilder. “Vandaag ben ik begonnen aan een nieuwe fase in mijn leven. U kunt mij niet alleen bellen voor glad afgewerkte muren en plafonds, maar ook voor decoratieve sierpleisters”, grapt hij.

In Jinek benadrukten Nick & Simon dat er geen sprake is van onderlinge ruzie en vertelde Simon dat hij het initiatief heeft genomen voor de breuk, omdat hij weinig plezier meer heeft in optreden. Ruim 1 miljoen mensen stemden af op de seizoensopening van Jinek, waarin het Volendamse duo zijn verhaal deed.

Afscheidstournee

De Volendammers geven hun laatste, inmiddels uitverkochte, show op maandag 10 april in een uitverkocht Rotterdam Ahoy. Ook op 5, 6, 7, 8 en 9 april staan de mannen in Rotterdam. Voor de reeks concerten in Rotterdam geven Nick & Simon nog drie concerten in Zwolle, Alkmaar en Hengelo.

Beeld: Nickschilder@instagram