‘Kjeld Nuis valt voor 19-jarige collega’

Eind vorig jaar moest Kjeld Nuis schoorvoetend toegeven dat zijn relatie met zijn toenmalige vriendin Jill de Robles voorbij was. Maar wat hij er niet bij vertelde, was dat hij verliefd was geworden op zijn pas negentienjarige schaatscollega Joy.

In Heerenveen zagen Kjeld’s collega’s hoe hij steeds meer naar zijn jongere, veelbelovende collega Joy Beune trok. Het moet volgens insiders ergens in de laatste maanden van vorig jaar zijn geweest dat de vonk tussen haar en Kjeld oversprong op het ijskoude ijs. Wat de opgebloeide liefde gecompliceerd maakt, is dat beide sporters in een langdurige relatie zaten. Joy vierde in augustus nog dat zij al drie jaar dolgelukkig was met schaatser Thomas Geerdinck. Maar ook die relatie zou volgens vrienden eind vorig jaar op de klippen zijn gelopen… De vlinders in de buik van Kjeld Nuis en en zijn tien jaar jongere nieuwe geliefde hebben dus niet voor één, maar voor twee pijnlijke liefdesbreuken gezorgd.

(Foto: Joy en Thomas in gelukkiger tijden)

Jill zou kapot zijn van verdriet sinds Kjeld zijn gevoelens voor collega Joy thuis opgebiecht heeft. De twee ontmoetten elkaar ruim vijf jaar geleden op een festival. In september 2016 werden de twee ouders van zoontje Jax. Over de breuk met Jill zei Kjeld afgelopen week in de Volkskrant nog: ‘Het is lastig. Maar we doen ons best om er het beste van te maken. Ook voor Jax natuurlijk.’

Dit verhaal komt uit Weekend editie 7 (2019). 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen