Jessie J

Jessie J openhartig over verdriet rondom vruchtbaarheidsproblemen

Jessie J heeft op Instagram openhartig verteld over haar vruchtbaarheidsproblemen. De 35-jarige zangeres wilde graag voor haar dertigste moeder worden, maar dat is tot haar grote verdriet niet gelukt.

“Toen ik 16 jaar oud was maakte ik een lijst met dingen die ik wilde bereiken voor ik dertig was”, begint Jessica Cornish, zoals de Britse voluit heet, haar verhaal. “Het eerste punt op die lijst was moeder worden. Nu ben ik 35 jaar en soms is het verdriet van een kindje verliezen of er geen kunnen krijgen zo groot. Dan wil ik dat mijn leven er heel anders uitziet dan dat het nu doet.”

Normaliter deelt Jessie haar verhaal niet vaak, maar ze wil haar volgers met dergelijke problemen laten weten dat ze er niet alleen voor staan. “Ik weet dat duizenden mensen op de wereld zich net zo voelen als ik. Misschien lees je dit en voel je de liefde die ik met je deel. Ik knuffel jullie allemaal.”

Jessie J kreeg in 2014 te horen dat ze moeilijk kinderen zou kunnen krijgen. Toch gaf ze haar droom niet op. “Ik zal moeder worden”, schreef de zangeres op Instagram. “Ik geloof in wonderen.”