Jan Dulles

Jan Dulles heeft interview over overleden dochter zelf niet gekeken

Jan Dulles heeft het openhartige interview in het EO-programma Lazarus, waarin hij onder meer praat over zijn overleden dochtertje Donna-Marie, zelf niet gekeken. Hij wil zichzelf het verhaal niet zien vertellen, legt hij uit op Instagram.

Hij kreeg veel reacties op het interview, en daar spreekt hij zijn dank voor uit. Het is waarschijnlijk de laatste keer dat Jan op televisie over het verlies zal vertellen, zo schrijft hij. Waarom hij het interview zelf niet heeft gekeken, ligt gecompliceerd. “Het klinkt misschien gek maar als ik het verhaal vertel over de dood van Donna, dan gaat dat als op een soort automatische piloot”, aldus Jan. “Ik realiseer me op dat moment niet hoe heftig dat verhaal is. Omdat ik het zelf heb meegemaakt. Ofzo. Ik kan het niet goed uitleggen. Ik realiseer me wél dat het voor andere mensen heel heftig is om aan te horen.”

Surrealistische hel

Het meisje stierf twee jaar geleden plotseling. Ze was pas drie maanden oud. Later bleek dat Donna een scheurtje in haar middenrif had. Die tijd beschrijft de 45-jarige zanger als een een “surrealistische hel”. “Donna werd op de dag voor kerst begraven. Uitgerekend in de kerstperiode… waar ik altijd zo van heb gehouden.”

Beeld: dullesofficial@instagram