Screenshot 2022 04 07 11.30.12

Vierde verdachte aangehouden voor overval op Mark Gillis

De politie heeft dinsdagochtend opnieuw een verdachte opgepakt voor de overval op realityster Mark Gillis, ruim een jaar geleden. Het gaat om een 53-jarige man uit Tilburg.

De Tilburger werd thuis aangehouden en is meegenomen naar het politiebureau voor een verhoor over zijn vermoedelijke betrokkenheid. Wat zijn mogelijke rol bij de brute overval is geweest wordt verder onderzocht, zegt een politiewoordvoerder. Eerder hield de politie een 39-jarige en een 22-jarige man uit Den Bosch aan en een 42-jarige verdachte uit Rosmalen. De jongste van deze verdachten is inmiddels op vrije voeten, maar is nog steeds verdachte. De andere twee zitten nog vast.

Brute overval

Mark Gillis, bekend van de realityserie Massa is Kassa, werd in de nacht van 6 op 7 november vorig jaar op brute wijze overvallen toen hij bij zijn chalet op vakantiepark Prinsenmeer aankwam. De recherche deed daarna uitgebreid sporenonderzoek in en om het chalet. Op basis van DNA-sporen kon de eerste verdachte worden aangehouden. De man uit Tilburg kwam in beeld tijdens een vervolgonderzoek. Het onderzoek gaat na de laatste aanhouding “onverminderd door”, zo meldt de politie.