Stage Entertainment onderzoekt mogelijk wangedrag Danny de Munk 

Stage Entertainment gaat naar aanleiding van geruchten onderzoek doen naar mogelijk grensoverschrijdend gedrag door Danny de Munk. In een video van roddelvlogger Yvonne Coldeweijer wordt de 52-jarige acteur beschuldigd van wangedrag. Het entertainmentbedrijf heeft kennisgenomen van deze beschuldigingen en gaat deze onderzoeken, bevestigt een woordvoerder aan het ANP na berichtgeving van Shownieuws. Het management van Danny de Munk was niet direct bereikbaar voor commentaar.

“Deze gebeurtenissen zouden hebben plaatsgevonden in de periode dat Danny de Munk te zien was in de productie van Ciske de Rat van 2007″, aldus een woordvoerder van Stage Entertainment. Begin 2008 was Danny langere tijd niet te zien in de musical en volgens Stage Entertainment zou zijn afwezigheid te wijten zijn aan gezondheidsproblemen, zo meldde een woordvoerder van Stage destijds. Danny’s moeder liet vervolgens aan Albert Verlinde weten dat haar zoon “absoluut niet ziek of overspannen is”. Vervolgens kwamen geruchten op gang dat er ruzie was tussen Danny en de producent van de musical. 

Coldeweijer vertelt in haar video onder meer dat dat Danny rond 2007 onder invloed van drugs met kinderen zou hebben gewerkt in shows van Ciske de Rat. “De inhoud van de berichtgeving heeft ons zeer aangegrepen. Naar aanleiding van de berichtgeving zullen wij nader onderzoek hiernaar doen”, aldus Stage.

Volgens de woordvoerder kunnen medewerkers die te maken hebben gehad met grensoverschrijdend gedrag altijd terecht bij vertrouwenspersonen. “Wij zijn daarnaast extra voorzichtig met kinderen die in onze producties spelen. Zij krijgen begeleiding van speciale kinderbegeleiders.”

Stage Entertainment ‘biedt hulp en ondersteuning’

Het entertainmentbedrijf vraagt mogelijke betrokkenen zich te melden bij de daarvoor bedoelde instanties. “Zoals het onafhankelijke meldpunt MORES, eventueel de politie, of ons interne meldpunt. Als Stage Entertainment zullen wij betrokkenen alle mogelijke hulp en ondersteuning hierbij bieden.”

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen