×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Saoirse Ronan vindt liefde op filmset’

‘Saoirse Ronan vindt liefde op filmset’
6.12.2018 -

Op de set van haar nieuwe film Mary Queen Of Scots is er iets moois opgebloeid tussen Saoirse Ronan en tegenspeler Jack Lowden. Volgens New York Post verschenen de twee dinsdag samen bij een voorvertoning van de film en staken ze hun liefde niet onder stoelen of banken.


Eerder dit jaar gingen er nog geruchten dat Saoirse iets had met de broer van Jack, balletdanser Calum Lowden, die ze eerder dit jaar ontmoette bij de BAFTA's. Maar het lijkt nu toch te gaan om Jack, die in de film haar echtgenoot speelt.

Historisch drama Mary Queen of Scots gaat over de band van deze Mary Stuart (Saoirse) en haar halfzus koningin Elizabeth I (Margot Robbie), die beiden aanspraak maken op de troon. In de film zijn ook Joe Alwyn, David Tennant en Guy Pearce te zien.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Saoirse Ronan (@saorseronan) op