Familie Meiland en Nadège

Woedende Nadège haalt keihard uit naar familie Meiland!

De familie Meiland heeft hun vaste huishoudster Nadège ontslagen. Volgens Nadège, die in het Franse chateau van het gezin werkte, is er afscheid van haar genomen omdat ze niets deed.

De huishoudster beweert dat haar nu oud-werkgevers ongevoelig zijn en dat het er achter de schermen minder gezellig aan toe ging dan op televisie. “Ik ben teleurgesteld”, schrijft ze op Facebook. “Ze hebben me naar huis gestuurd en verweten dat ik niets deed. Ik dacht dat ik deel uitmaakte van de familie!”

Salaris

Het enige positieve is dat de familie haar salaris doorbetaalt tot augustus: het einde van haar contract. “Het was maar een tv-parade, en draaide om de kijkcijfers. In tegenstelling tot wat er gezegd wordt heeft de familie geen enkel gevoel. Jullie weten niet wat er achter de schermen gebeurt!”

Inzamelingsactie

Eerder deze maand startte een fan al een inzamelingsactie voor de huishoudster. Die werd opgericht omdat kijkers vreesden dat Nadège werkloos zou zijn als de Meilandjes weer terug naar Nederland verhuizen. Martien en Erica maakten in februari bekend dat ze Frankrijk vaarwel zeggen en in Nederland iets nieuws gaan doen.

aujourd'hui 24 juin je suis tres deçue plus de travail on ma fait repartir chez moi en me reprochant que je ne faisais rien !!! alors que soit disant je faisais partie de leurs famille !!!

Geplaatst door Nadege Coffinet op Woensdag 24 juni 2020

merçi pour tous vos messages la famille n'a plus besoin de moi la seule chose de positive c'est qu'on me donne mon…

Geplaatst door Nadege Coffinet op Woensdag 24 juni 2020

j'aime beaucoup vos critiques !!! effectivement vous ne savez pas tous ce qui se passe derriere l'envers du decors !!!

Geplaatst door Nadege Coffinet op Woensdag 24 juni 2020

‘Helemaal niet waar’

Martien is verbijsterd over negatieve uitspraken Nadège. “Het is helemaal niet waar”, zegt hij in RTL Boulevard. “We hebben haar een parketvloer geschonken voor de keuken, dan vind ik het toch spijtig dat ze zo naar praat.” Hij vervolgt: “Ik kan niet elke werknemer op m’n rug meenemen naar Nederland. Dat kan niet, en dat vind ik wel jammer ja.”

LEES OOK:

NIEUWE ZIEKTES TEISTEREN ROB VERLINDEN

RACHEL HAZES IN RECHTSZAAL TEGENOVER HARTSVRIENDIN

VROUW MANUEL VENDERBOS MAANDEN THUIS WEG’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen