×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Miljuschka Witzenhausen: ‘Nu trouwen is geen optie’

Miljuschka Witzenhausen: ‘Nu trouwen is geen optie’
21.05.2019 -

Miljuschka Witzenhausen en haar partner Philip hebben de nodige tegenslagen gehad tijdens de verbouwing van hun droomboerderij. Het geschil met de aannemer loopt nog, maar één ding lijkt zeker: het bekende RTL Boulevard-gezicht en haar vriend schieten er financieel flink bij in. Trouwen zit er daarom voorlopig ook even niet in.


Miljuschka en haar partner Philip zitten midden in de verbouwing van hun droomboerderij. Hoewel het naar eigen zeggen ‘tien weken ellende was’, zit de vaart er nu eindelijk in. Het budget begint echter wel een beetje op te raken. ‘Het is ook zo groot! Normaal heb je een huis waar je 20 vierkante meter vloer voor moet aanschaffen, bij ons is dat 200 vierkante meter. Op een gegeven moment moet je dan wel prioriteiten stellen’, aldus Miljuschka.

Vorige maand bekende Miljuschka te zijn opgelicht door hun aannemer. Het stel is zeker voor een derde van hun verbouwingsbudget opgelicht. De zaak loopt momenteel nog. ‘We hopen natuurlijk dat het netjes wordt opgelost, zoals het hoort’, aldus de presentatrice. Op de vraag of ze denkt dat ze eruit gaan komen, antwoordt Miljuschka: ’Wie zal het zeggen? Maar ik geloof heel erg in: wie goed doet, goed ontmoet. Als dat niet het geval is, zien we wel weer verder.’

Desondanks de tegenslagen, is het stel nog altijd dolgelukkig met elkaar. Alleen zit trouwen er voorlopig nog even niet in… ‘Het leven is zo vol nu! Als we gaan trouwen, moeten we er alle ruimte en tijd voor hebben. Voor Miljuschka moet het groot en perfect zijn. Maar het komt er vast wel van. Je kunt niet met allemaal grote dingen tegelijk pieken. Het is ook leuk om volgend jaar weer iets moois te doen…’, besluit Philip.