Gordon

Gordon waarschuwde Linda de Mol: ‘Je weet dat ze hem vieze Jeroentje noemen?’ 

Gordon vertelt in Boerderij Van Dorst dat hij erbij was toen Linda de Mol Jeroen Rietbergen voor het eerst ontmoette, jaren geleden. De zanger en presentator heeft haar toen al gewaarschuwd voor Jeroen’s reputatie. 

Gordon bespreekt samen met Raven van Dorst en Anouk, die net als hij te gast was in Boerderij Van Dorst, de impact van schandalen als het seksueel grensoverschrijdend gedrag dat plaatsvond achter de schermen van The Voice of Holland. Waar Anouk verbijsterd was over de verhalen rond TVOH-coach Ali B, die zij zeer graag mocht, onthult Gordon dat hij jaren geleden al hoorde dat Jeroen Rietbergen bekend stond als “vieze Jeroentje“.

‘Heel erg voor Linda’ 

Hij was van de partij toen Linda de Mol Jeroen voor het eerst ontmoette. “Ik presenteerde een programma met haar en ik zei toen al tegen haar: ‘Je weet dat ze hem vieze Jeroentje noemen..?'”, vertelt hij tegen Raven en Anouk. “En daar is ze waarschijnlijk toch op gevallen”, vervolgt hij grappend. “Maar: ze is gewaarschuwd geweest.” Wel vindt Gordon het desondanks “wel heel erg voor haar”.