Ali B

Ali B geeft teken van leven op social media

Na bijna twee maanden doodse stilte heeft Ali B zondag weer van zich laten horen, of liever: laten zien. Op zijn Instagram Stories postte de rapper een foto waarop hij lachend poseert op de wereldtentoonstelling Expo 2020 Dubai. Daaruit blijkt dat hij dus nog steeds in de Verenigde Arabische Emiraten verblijft.

Hij plaatste ook een video van de wereldtentoonstelling, maar daarin laat hij zich niet zien. Dat hij al een tijdje in Dubai zit, bleek eerder al uit foto’s op verschillende juicekanalen.

De laatste keer dat de 40-jarige ex-‘knuffelmarokkaan’ iets op social media postte, was eind januari. De rapper plaatste toen een verklaring waarin hij meldde dat hij zich niet herkende in het beeld dat van hem werd geschetst in de uitzending van Tim Hofman’s onlineprogramma BOOS, waarin de The Voice of Holland-coach door verschillende vrouwen wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag.

Twee aangiftes

Tegen Ali werden twee aangiftes gedaan, waaronder eentje door naar verluidt een oud-deelnemer. Een van de aangiftes is voor verkrachting, vertelde een aanklaagster aan Hofman in BOOS.

Alib
Instagram/Alibspec