×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Foto's: Trotse moeder Wendy van Dijk viert verjaardag zoon Sem

10.02.2017 -

Wendy van Dijk kan weer een feestje vieren! Haar zoon Sem is vandaag jarig. De jongen wordt alweer 14 jaar en dat viert zijn apetrotse moeder met kiekjes.


Eerst stuurt ze een foto de wereld in van Sem hoe hij er nu uitziet. 'GEFELICITEERD mijn lieve Sem! 14 jaar vandaag. En we gaan het VIEREN! Sem is jarig, ik hou van je', schrijft ze bij de foto van een lachende Sem met een taartje. 

Maar een foto is niet genoeg voor Wendy. Daarom heeft ze nog een plaatje uit de oude doos gezocht. 'Hier blief je twee kaarjes uit', tikt ze bij een kiekje van haar met een kleine Sem. 'En zo ga ik de hele dag door', laat ze weten. 

Wendy kreeg zoon Sem met ex Xander de Buisonjé. Met haar echtgenoot Erland Galjaard heeft ze een dochter, Lizzy. Xander heeft inmiddels twee kinderen met echtgenote Sophie, zoontje Dex en pasgeboren dochter Céla. 

 

GEFELICITEERD mijn lieve Sem!14 jaar vandaag. En we gaan het VIEREN!!! #semisjarig #you #hebikjealgezegd?

Een foto die is geplaatst door Wendy van Dijk (@wendyvandijk3) op

 

Hier blies je 2 kaarsjes uit! #aaaaaah #semjarig #14! #hieperdepiephoera! #enzogaikdeheledagdoor:-)

Een foto die is geplaatst door Wendy van Dijk (@wendyvandijk3) op

Foto: Reni van Maren

Reacties