×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Te zoet: Bibi Breijman deelt foto's met pasgeboren dochtertje

12.12.2018 - Bibi Breijman is ruim twee weken geleden bevallen van dochtertje Teddy en daar is ze apetrots op! De kersverse mama is tot over haar oren verliefd op haar kleine spruit en deelt een aantal nieuwe kiekjes op Instagram.

Lees verder
Nicole Kidman schenkt vier ton aan Verenigde Naties

12.12.2018 - Op de 80e geboortedag van haar vader heeft actrice Nicole Kidman een half miljoen dollar (440.000 euro) geschonken aan een fonds van de Verenigde Naties. Dat fonds heeft tot doel een eind te maken aan geweld tegen vrouwen.

Lees verder
Najib Amhali openhartig over zijn drank- en drugsverslaving

12.12.2018 - Zonder dat iemand het in de gaten had, is Najib Amhali de afgelopen maanden weer uit een diep dal geklommen. Nadat hij vorig jaar was afgekickt van zijn dranken drugsverslaving leek het lange tijd goed met hem te gaan. Maar aan Weekend vertelt de grappenmaker nu hoe het al snel daarna tóch weer misging.

Lees verder
Roxeanne focust niet langer op hereniging André Hazes

12.12.2018 - Roxeanne Hazes focust niet langer op een hereniging met haar broer André. In een interview met Grazia vertelt de zangeres dat ze haar energie liever stopt in haar eigen gezin, haar verloofde Erik Zwennes en hun zoontje Fender die in juli geboren werd.

Lees verder
Nieuwe vriendin voor Brooklyn Beckham

12.12.2018 - Brooklyn Beckham is weer verliefd. De oudste zoon van David en Victoria Beckham verliet samen met model Hana Cross de afterparty van de British Fashion Awards. De twee hielden elkaars hand vast en probeerden door een rij van fotografen naar een taxi te komen, meldt Page Six.

Lees verder
Pete Davidson weer aan het daten na breuk met Ariana

12.12.2018 - Het gaat beter met Pete Davidson, die het de afgelopen periode zwaar had nadat hij zijn voorgenomen huwelijk met Ariana Grande zag stranden. De komiek is weer voorzichtig aan het daten.

Lees verder
Column Patty Brard

12.12.2018 - Tygo Gernandt is van huis uit een begenadigd acteur die in 1996 bekendheid verwierf met zijn rol als Dennis Hulshof in de TROS-serie Fort Alpha. Na wat omzwervingen, via onder andere Goede Tijden, Slechte Tijden, won hij uiteindelijk zo’n felbegeerd Gouden Kalf voor zijn rol in de film Van God Los. Tygo is sindsdien niet meer van het witte doek weg te denken, maar doet ook de juiste uitjes als zichzelf in Wie is de Mol? en Ranking The Stars. Hij is uiteindelijk door zijn diversiteit een echte showbizzpersoonlijkheid geworden. De weg naar deze roem is echter niet helemaal gladjes verlopen. Tygo heeft jarenlang een cocaïneverslaving gehad omdat hij naar eigen zeggen door zijn bekendheid af en toe heel onzeker kon worden en middels de drugs de scherpe randjes eraf haalde. En toen kwam de gelegenheid om voor de EO een programma te presenteren: Tygo In De GHB. Natuurlijk wordt hij daarvoor gevraagd omdat hij een soort ’ervaringsdeskundige’ is, maar des te stoerder vind ik het dat hij dit programma-idee zo omarmd heeft. Want het gevolg van het maken van deze documentaire was natuurlijk dat zijn eigen drugsverleden weer belicht werd. Hij kon niet anders dan overal eerlijk op antwoorden, want als hij zelf niet eerlijk was, hoe kon hij dan verwachten dat de drugsgebruikers die hij met de camera volgt eerlijk zouden zijn? 

Lees verder
Nu in de winkel!

12.12.2018 - Lees je Weekend, weet je alles.

Lees verder
Charlie Sheen al een jaar nuchter

12.12.2018 - en heugelijk moment voor Charlie Sheen. De acteur postte een foto op Twitter van een penning die hij ontving omdat hij al een jaar lang geen alcohol heeft gedronken en drugs heeft gebruikt. Deze 'sobriety coin' wordt uitgegeven door de organisatie Anonieme Alcoholisten en mensen die hun 12-stappen programma met succes doorlopen krijgen deze uitgereikt.

Lees verder
Stormy Daniels moet Donald Trump vergoeding betalen

12.12.2018 - Een flinke tegenvaller voor Stormy Daniels. De porno-actrice moet haar knip trekken en maar liefst 260.000 euro aan Donald Trump betalen vanwege een zaak die ze tegen hem had aangespannen voor laster. Daarvoor stelde de rechter haar afgelopen oktober in het ongelijk en nu is er beslist dat ze een schadevergoeding moet betalen.

Lees verder
Dan Karaty moet finale Boxing Stars missen

11.12.2018 - Dan Karaty zal woensdag noodgedwongen plaats moeten nemen op de tribune van Boxing Stars. De choreograaf, die het in de finale zou opnemen tegen Rein van Duivenboden, heeft een scheurtje in zijn biceps en het is onverantwoord om daarmee de boksring in te gaan.

Lees verder
Sophie Hilbrand bekent te zijn vreemdgegaan

11.12.2018 - Sophie Hilbrand is sinds vijftien jaar gelukkig met Waldemar Torenstra, maar ging in een voorgaande relatie wel eens over de schreef. De presentatrice, die binnenkort te zien is met haar nieuwe serie Liefde is..., bekent in Veronica Magazine dat ze in het verleden is vreemdgegaan.

Lees verder
Dochtertje Chantal Bles met spoed opgenomen in ziekenhuis

11.12.2018 - Het dochtertje van Chantal Bles en Robert Doornbos is met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Het tweejarige meisje kampt met een longontsteking.

Lees verder
Meghan grijpt naast titel Persoon van het Jaar

11.12.2018 - Meghan, de hertogin van Sussex, is wederom niet de meest invloedrijke persoon van het jaar geworden. Het gezaghebbende Time Magazine heeft een groep journalisten tot Person of the Year uitgeroepen. Meghan stond op de shortlist van tien kanshebbers.

Lees verder
Alain Clark overrompeld door Jennifer Hudson

11.12.2018 - Alain Clark stond dinsdag een grote verrassing te wachten. De Amerikaanse zangeres Jennifer Hudson blijkt fan te zijn van de zanger. 'Ik was een beetje flabbergasted', aldus Alain.

Lees verder
Mel B voorlopig nog in ziekenhuis na 3 uur durende operatie

11.12.2018 - Mel B ligt de komende dagen nog in een ziekenhuis in Londen nadat ze afgelopen weekeinde een flinke smak maakte. De Spice Girl, die urenlang werd geopereerd, hoopt voor de kerstdagen weer thuis te zijn. Dat zei haar moeder tegen Daily Mail.

Lees verder
Cardi B kapot van breuk met Offset

11.12.2018 - De breuk met Offset kwam zo hard aan bij Cardi B, dat ze door een aantal mensen van haar crew letterlijk de auto ingesleept moest worden om naar een optreden in Miami te gaan vorige week. De rapster was zo verdrietig, dat ze haar bed niet kon uitkomen.

Lees verder
Cher na vijftien jaar weer naar Nederland

11.12.2018 - Cher komt voor het eerst in jaren weer naar ons land. De Amerikaanse zangeres staat op maandag 30 september in de Ziggo Dome, maakte MOJO dinsdag bekend. Kaarten zijn vanaf vrijdagochtend te koop.

Lees verder
Roasters nemen Johnny de Mol onder handen

11.12.2018 - Johnny de Mol is maandagavond flink door de mangel gehaald. De presentator liet zich 'roasten' door onder anderen cabaretiers Najib Amhali en Peter Pannekoek. Die laatste kwam 'heel goed' voorbereid naar de studio. 'De messen zijn geslepen', zei Peter.

Lees verder
Emotioneel afscheid van stiefmoeder Monique Westenberg

11.12.2018 - Afgelopen zaterdag namen Monique en André Hazes afscheid van Maria Westenberg, de stiefmoeder van Monique. Het was een emotionele dag met een zeer grote opkomst. In een bericht op Instagram bedankt Monique de aanwezigen voor hun steun.

Lees verder
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 1421 |