×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Olcay Gulsen neemt reisprogramma Jamai over

19.06.2018 - Olcay Gulsen neemt het reisprogramma Beter laat dan nooit over van Jamai, die op korte termijn een niertransplantatie moet ondergaan.

Lees verder
 Jamai moet niertransplantatie ondergaan

19.06.2018 - Jamai Loman moet op korte termijn een niertransplantatie ondergaan. 'Mijn nieren werken niet zo goed meer', vertelt hij.

Lees verder
Musical over Michael Jackson in de maak

19.06.2018 - Er komt een musical over het leven van Michael Jackson. Dat hebben Columbia Live Stage en het Michael Jackson Estate bekendgemaakt. Het is de bedoeling dat de musical over twee jaar op Broadway in New York in première gaat. Er is nog geen titel bekend, maar wel is zeker dat de nummers Thriller, Smooth Criminal, Beat It en Don't Stop 'Til You Get Enough te zien en te horen zijn.

Lees verder
Sjoukje Hooymaayer wilde niet door de achterdeur af

19.06.2018 - Sjoukje Hooymaayer is blij dat ze afscheid heeft kunnen nemen in Carré. ‘Dat is niet iedere acteur gegeven,’ vertelt de 77-jarige actrice, de enkele maanden geleden te horen kreeg dat ze kanker had.

Lees verder
Zevende achterkleinkind voor koningin Elizabeth

19.06.2018 - Het zevende achterkleinkind van de Britse koningin Elizabeth is geboren. Zara Tindall, dochter van prinses Anne, beviel maandag van een meisje.

Lees verder
Fans al in de rij voor Beyoncé en Jay-Z

19.06.2018 - De eerste fans hebben zich al verzameld bij de Johan Cruijff ArenA, waar de Amerikaanse supersterren Beyoncé en Jay-Z dinsdag en woensdag optreden. Het concert maakt deel uit van hun wereldtour On The Run II. Na een aantal concerten in het Verenigd Koninkrijk is Amsterdam aan de beurt.

Lees verder
Jochem Myjer gaat Vroege Vogels presenteren

19.06.2018 - Jochem Myjer kruipt op zondag 24 juni achter de microfoon van het radioprogramma Vroege Vogels. Dan presenteert hij samen met Menno Bentveld het 40-jarig jubileum van het natuurprogramma bij BNNVARA op NPO Radio 1.

Lees verder
 Máxima: Inés was ziek en kon niet genezen

19.06.2018 - Inés, de jongste zus van koningin Máxima, 'was ziek en kon niet genezen'. Dat zei de koningin dinsdag in Groningen, waar ze het UMCG Protonentherapiecentrum bezocht.

Lees verder
Marieke Elsinga tekent bij en blijft nog twee jaar bij RTL

19.06.2018 - Marieke Elsinga blijft de komende twee jaar programma’s maken voor RTL. De presentatrice en de zender hebben hun samenwerking verlengd.

Lees verder
Willem-Alexander weer bij Veteranendag

19.06.2018 - Koning Willem-Alexander is ook dit jaar weer van de partij op Veteranendag. Op de Kneuterdijk neemt de koning traditiegetrouw het defilé af.

Lees verder
 Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte nemen ochtendshow Gerard Ekdom over

19.06.2018 - Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte nemen de NPO Radio 2-ochtendshow over van Gerard Ekdom.

Lees verder
Black Panther grote winnaar MTV Awards

19.06.2018 - Black Panther is de grote winnaar van de MTV Movie & TV Awards. De actiefilm over een Afrikaanse prins sleepte maandagavond (lokale tijd) vier prijzen in de wacht.

Lees verder
Kanye West opnieuw beticht van plagiaat

19.06.2018 - De nieuwe campagnefoto's van het modelabel van Kanye West, Yeezy, lijken verdacht veel op een serie beelden die zijn gemaakt door artieste Rita Minissi in 2015.

Lees verder
Mary Borsato opnieuw in het ziekenhuis

18.06.2018 - Mary Borsato kampt met een infectie als gevolg van haar gebroken schouder. De 72-jarige moeder van zanger Marco Borsato ligt daarom opnieuw in het ziekenhuis.

Lees verder
Di-rect leeft mee met slachtoffers Pinkpop

18.06.2018 - De Haagse rockband Di-rect heeft maandag op Instagram medeleven betuigd met de slachtoffers en nabestaanden van het ongeluk op Pinkpop. Een man reed met een busje op voetgangers in op een weg bij het campingterrein. Een persoon kwam om het leven; drie anderen liggen zwaargewond in het ziekenhuis.

Lees verder
 Barry Atsma genomineerd voor Duitse acteerprijs

18.06.2018 - Barry Atsma is genomineerd voor de Deutscher Schauspielpreis, een grote Duitse acteerprijs. De Nederlandse acteur maakt kans op het beeldje voor zijn rol in de Duitse tv-serie Bad Banks.

Lees verder
Verbaan stuurt Rutte kaart over vluchtelingen

18.06.2018 - Georgina Verbaan gaat minister-president Mark Rutte een kaartje sturen over de ‘kinderkampen’ in de VS. De actrice liet dit maandag via Twitter weten nadat zij een hele ochtend haar onvrede en woede had geuit over de manier waarop de Amerikaanse regering de afgelopen weken kinderen en ouders die illegaal de grens oversteken uit elkaar halen en opsluiten in ‘detentiecentra’.

Lees verder
Olifant van Michael Jackson ontsnapt

18.06.2018 - Ali, de olifant die ooit op het landgoed Neverland van zanger Michael Jackson leefde, is zondag (lokale tijd) korte tijd ontsnapt uit de Florida Zoo. Het hek van zijn verblijf was per ongeluk open blijven staan, waarna Ali volgens Amerikaanse media rustig naar een pleintje in de dierentuin liep.

Lees verder
GTST past cliffhanger aan vanwege 'gebeurtenis'

18.06.2018 - RTL gaat de zomercliffhanger van soapserie GTST aanpassen. Dit heeft te maken met het feit dat 'de reeds opgenomen cliffhanger zoveel overeenkomsten heeft met een recente gebeurtenis in het echte leven', meldt de zender. 'We willen eventuele pijnlijke parallellen met de werkelijkheid voorkomen.'

Lees verder
Vader Meghan Markle spreekt voor het eerst

18.06.2018 - Thomas Markle heeft maandag voor het eerst sinds de bruiloft van zijn dochter Meghan met de Britse prins Harry gesproken over het missen van de huwelijksceremonie. De vader van de kersverse hertogin van Sussex deed bij de talkshow Good Morning Britain ook een boekje open over Harry's verzoek om zijn dochters hand, zijn relatie met de Britse koninklijke familie en zijn gezondheid.

Lees verder
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 1344 |