×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Glennis Grace gaat uit van eigen kracht in AGT

09.08.2018 - Glennis Grace is nog helemaal in de wolken nu ze door is naar de liveshows van America's Got Talent. De zangeres krijgt van over de hele wereld felicitaties, vertelde ze woensdag.

Lees verder
Piet Paulusma is weer thuis

08.08.2018 - Piet Paulusma heeft het ziekenhuis verlaten. Vorige week woensdag werd hij opgenomen met een acute verstopping in zijn dikke darm, maar inmiddels is hij weer thuis.

Lees verder
Column Patty Brard

08.08.2018 - Eigenlijk was ik nog niet van plan te vertellen over het proefprogramma dat ik vorige week gemaakt heb met Fred van Leer, maar ik ga er nu toch een beetje van verklappen, zonder te veel van het hele format prijs te geven. De reden? Met pijn in mijn hart heb ik van de week het nieuws gevolgd over Barbie, haar ex-man Michael van der Plas en hun kinderen Angelina en Milano. We weten inmiddels allemaal wel dat het niet goed gaat met Barbie en dat Michael met gezwinde spoed terug moest komen uit Spanje om zich wederom over de kleintjes te ontfermen. Inmiddels is besloten dat de twee bij hun opa’s en oma’s geplaatst worden totdat een stabieler thuisfront bij papa mogelijk is, terwijl mama in een kliniek in Schotland zichzelf terug gaat proberen te vinden.

Lees verder
Ariana Grande gewond tijdens Carpool Karaoke

08.08.2018 - Ariana Grande is gewond geraakt tijdens de opnames van James Cordens Carpool Karaoke. De zangeres bezeerde haar hand, maar kan er gelukkig wel om lachen.

Lees verder
Carrie Underwood in verwachting van tweede

08.08.2018 - Carrie Underwood en haar man Mike Fisher verwachten hun tweede kindje. De countryzangeres deelde het blije nieuws woensdag in een video op Instagram.

Lees verder
Michaëlla Krajicek weer verliefd!

08.08.2018 - Michaëlla Krajicek heeft niet lang getreurd om haar scheiding. Amper zes maanden geleden onthulde Weekend dat het halfzusje van oud-tennisser Richard Krajicek en haar echtgenoot Martin Emmrich uit elkaar gingen. Nú blijkt dat ze haar hart alweer verloren heeft aan een andere man.

Lees verder
Tranen bij Justin Bieber en Hailey Baldwin

08.08.2018 - Een fietstochtje door New York is voor Justin Bieber en zijn verloofde Hailey Baldwin op een klein drama uitgelopen. De 24-jarige zanger is gespot toen hij met zijn handen voor zijn gezicht stond, terwijl er tranen over zijn wangen stroomden. De 21-jarige Baldwin had een troostende arm om hem heen geslagen, maar was even later zelf ook in tranen. In een restaurant was het haar beurt om door haar verloofde getroost te worden.

Lees verder
Prinses Beatrice viert dertigste verjaardag

08.08.2018 - De Britse prinses Beatrice is jarig. De oudste dochter van prins Andrew en Sarah Ferguson is 30 jaar geworden.

Lees verder
Shawn Mendes viert verjaardag in Amsterdam

08.08.2018 - Shawn Mendes heeft zijn twintigste verjaardag aangegrepen voor een tripje naar Amsterdam. De Canadese zanger dronk dinsdag aan de vooravond van zijn verjaardag alvast een borrel met vrienden op het terras van een café, niet ver van De Dam.

Lees verder
Dit is de nieuwe liefde van Estelle

08.08.2018 - Dat Estelle Cruijff weer verliefd is kon u enkele weken geleden al lezen in Weekend, maar wie de man is die het hoofd van de blondine op hol weet te brengen wist de ex-vrouw van Ruud Gullit geheim te houden. Tot nu...

Meer >
Richard Gere (68) wordt weer vader

08.08.2018 - Richard Gere wordt op zijn 68e nog een keertje vader. Zijn 35-jarige vrouw Alejandra is namelijk in verwachting.

Lees verder
Pink moet voorlopig rusten

08.08.2018 - Zangeres Pink is uit het ziekenhuis ontslagen. Maar voorlopig zet ze haar Australische tournee nog niet voort. De show van donderdag gaat niet door, wat betekent dat ze pas zaterdag weer op het podium staat. De Amerikaanse moet eerst weer op krachten komen, zo vertelt ze in een update op Instagram.

Lees verder
Nu in de winkel!

08.08.2018 - Lees je Weekend, weet je alles. Met deze week onder meer exclusief de nieuwe liefde van Estelle Cruijff en het eigen verhaal van Barbie. Maar ook Wibi Soerjadi, die het wel heel goed kan vinden met Lente Voorhoeve. Zij lijkt helemaal over haar mislukte romance met de getrouwde Manuel Venderbos heen te zijn.

Lees verder
relatie Kourtney Kardashian voorbij

08.08.2018 - Na twee jaar is de relatie tussen Kourtney Kardashian en Younes Bendjima tot een einde gekomen. De 39-jarige realityster en haar 25-jarige liefje zijn uit elkaar gegaan na hun gezamenlijke vakantie in Italië. Younes zou inmiddels al met een andere dame gespot zijn in een zonnig Mexicaans vakantieoord, wat hem op boze Instagram-comments kwam te staan van zijn 'ex-schoonzus' Kim Kardashian.

Lees verder
Glennis Grace door naar liveshows America's Got Talent

08.08.2018 - Glennis Grace heeft het voor elkaar: ze is door naar de liveshows van America's Got Talent. De Amsterdamse verpletterde de jury met een indrukwekkende versie van Nothing Compares 2U van Prince.

Lees verder
Matthew Perry onder het mes

08.08.2018 - Matthew Perry is onlangs geopereerd vanwege een maagdarmperforatie. Een woordvoerder van de voormalig Friends-acteur liet weten dat Matthew nog herstellende is.

Lees verder
Tom Hardy viel bijna in slaap tijdens bruiloft Harry en Meghan

08.08.2018 - Tom Hardy was een van de gelukkigen die het huwelijk van de Britse prins Harry en Meghan Markle van dichtbij mocht bijwonen. Toch kostte het de acteur moeite zijn ogen open te houden, zo biecht hij op.

Lees verder
Angelina Jolie: 'Brad heeft sinds de breuk geen zinvolle alimentatie meer betaald'

07.08.2018 - De voortslepende scheidingszaak van Angelina Jolie en Brad Pitt lijkt voorlopig nog niet opgelost. Angelina stapte dinsdag wederom naar de rechter, dit keer omdat ze van mening is dat Brad al anderhalf jaar geen 'zinvolle alimentatie' heeft betaald voor de zes kinderen.

Lees verder
 Pearl Jozefzoon in verwachting van tweede

07.08.2018 - Pearl Jozefzoon is in verwachting van een tweede kindje. Dat kondigde de zangeres dinsdag aan via sociale media.

Klik voor de foto waarop het blijde nieuws bekend wordt gemaakt
Ellie Goulding kondigt verloving aan

07.08.2018 - Zangeres Ellie Goulding gaat trouwen met haar vriend Caspar Jopling. De twee hebben dinsdag hun verloving aangekondigd in The Times.

Lees verder
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | ... | 1369 |