×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 Giel Beelen zegt sorry voor Pinkpop-tweet

18.06.2018 - Dj Giel Beelen is maandag op Twitter door het stof gegaan voor een bericht dat hij eerder op de ochtend plaatste over het incident op Pinkpop. Beelen plaatste een bericht met de tekst 'Treurig nieuws uit Landgraaf, succes aan alle betrokkenen. Ondanks dit einde heb ik wel een topweekend gehad.

Lees verder
Pip Pellens gaat solo het theater in

18.06.2018 - Actrice Pip Pellens gaat in het voorjaar met haar eigen show de Nederlandse theaters in. In de voorstelling Pip Goes Offline wil Pellens het publiek aantonen dat een leven zonder mobiele telefoon en sociale media óók een optie is, maakte haar management maandag bekend. De GTST-actrice vraagt bezoekers om ook alle smartphones af te geven bij de garderobe en dus anderhalf uur ‘offline’ te gaan.

Lees verder
Adam Levine showt pasgeboren dochtertje

18.06.2018 - Trots als een pauw is Adam Levine te bewonderen op Instagram met zijn vier maanden oude baby Gio Grace, de tweede dochter die de Maroon 5-zanger kreeg met zijn vrouw Behati Prinsloo. Het Victoria's Secret-model plaatste de foto op sociale media en schreef er een ontroerende boodschap bij.

Lees verder
Justin Bieber zoenend gespot met Hailey Baldwin

17.06.2018 - De geruchten deden al een poosje de ronde en die blijken te kloppen. Justin Bieber is weer samen met Hailey Baldwin.

Klik op de link voor de foto's
Het benefietgala AmsterdamDiner levert 6 ton op voor aidsbestrijding

17.06.2018 - Het benefietgala het AmsterdamDiner heeft ruim 600.000 euro opgeleverd voor de bestrijding van aids. Het geld is bestemd voor drie projecten: een noodfonds in Oost-Europa, een project in Kenia en een Nederlands onderzoek naar genezing.

Lees verder
Zoon Johnny de Mol een rustig mannetje

17.06.2018 - Johnny de Mol heeft geen kind aan zijn zoontje. De 39-jarige presentator verliest dan ook geen nachtrust door Johnny jr.

Lees verder
Peter Andre eist drugstest van Katie Price

17.06.2018 - Peter Andre wil dat zijn ex Katie Price een drugstest ondergaat. De 45-jarige zanger vreest dat de 40-jarige moeder van twee van zijn kinderen terugvalt in een leven vol drugs en wilde feestjes.

Lees verder
Dj Jean haalt uit naar Johan Derksen

17.06.2018 - Dj Jean is boos op Johan Derksen. In een video op Facebook haalt de dj hard uit naar de voetbalkenner, die vrijdag beledigende opmerkingen maakte over Jean in VI Oranje blijft thuis.

Lees verder
 Lil'Kleine loopt van podium na bierdouche

17.06.2018 - Lil'Kleine is zaterdagavond tijdens een optreden in Hengevelde na een paar minuten al weer van het podium gelopen. De 23-jarige rapper was boos omdat mensen uit het publiek bier naar hem gooiden.

Lees verder
Kim Kardashian sluit presidentschap niet uit

17.06.2018 - Kim Kardashian sluit niet uit dat ze ooit een poging zal doen om president van de Verenigde Staten te worden. 'Zeg nooit nooit', zei de realityster.

Lees verder
Angelina Jolie schrikt van ravage in Mosul

16.06.2018 - Angelina Jolie heeft met eigen ogen de verwoestingen in Mosul gezien. De speciaal gezant van vluchtelingenorganisatie UNHCR bezocht de Iraakse stad zaterdag en schrok van wat ze aantrof.

Lees verder
Prinses Mabel 'enorm dankbaar' voor award

16.06.2018 - Prinses Mabel is 'enorm dankbaar' voor de AmsterdamDiner Award. Die nam ze zaterdagavond in ontvangst voor haar jarenlange steun aan de wereldwijde strijd tegen hiv en aids.

Lees verder
 Johnny de Mol direct van Pinkpop naar sponsorloop

16.06.2018 - Johnny de Mol begint zaterdag niet echt goed voorbereid aan de Nacht van de Vluchteling. 'Ik kom letterlijk net van Pinkpop', vertelt hij. 'Daar was ik twee dagen. Mijn voorbereiding was niet heel erg florissant.'

Lees verder
Mel B verliefd

16.06.2018 - Ze wil nog iet zeggen op wie, maar wel dat ze weer verliefd is. Mel B. barst van de vlinders in haar buik.

Klik voor de foto
Sportprogramma lijkt Humberto Tan 'heerlijk'

16.06.2018 - Humberto Tan zou in de toekomst best weer een sportprogramma willen maken. Dat vertelde de presentator die vorige week afscheid nam van RTL Late Night.

Lees verder
Raymond van Barneveld bedankt voor steun

16.06.2018 - Raymond van Barneveld heeft iedereen bedankt voor de steun die hij en zijn vrouw Silvia hebben gekregen, nadat vanochtend bekend werd dat overvaller hun huis waren binnengedrongen. De vrouw van de darter was op dat moment thuis.

Lees verder
Oud-Ajacied Niklas Moisander getrouwd

16.06.2018 - Oud-Ajacied Niklas Moisander heeft in Stockholm zijn jawoord gegeven aan zijn vriendin Caroline. Onder meer Daley Blind en Siem de Jong waren van de partij.

Lees verder
Bevalling van vierde kind Ne-Yo ging bijna mis

16.06.2018 - Ne-Yo en zijn vrouw Crystal hebben donderdag angstige momenten beleefd. Hun zoon Roman moest met spoed geboren worden, schreef Crystal zaterdag op Instagram.

Lees verder
Lil' Kleine opent festivalseizoen in Werchter

16.06.2018 - Lil' Kleine heeft zaterdagmiddag het Vlaamse festival Werchter Boutique afgetrapt. Werchter Boutique, dat uitpakt met Bruno Mars en Oscar and The Wolf als headliners, is de opener van het festivalseizoen in Werchter. Er werden voor dit festival circa 55.000 tickets verkocht.

Lees verder
Vrouw Raymond van Barneveld vreesde voor haar leven

16.06.2018 - Criminelen hebben zaterdag Silvia van Barneveld, de vrouw van darter Raymond van Barneveld, thuis overvallen. De darter vertelt dat zijn echtgenote voor haar leven heeft gevreesd.

Lees verder
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 1344 |