×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Prinses Eugenie bezegelt huwelijk met kus

12.10.2018 - In Windsor is vrijdag de Britse prinses Eugenie getrouwd met Jack Brooksbank. De twee hebben al jaren een relatie. Ze waren sinds januari verloofd. Op de trappen van St. George Chapel bezegelde het bruidspaar het huwelijk met een kus.

Lees verder
Oeps: Kaj Gorgels is Televizier Talent Award kwijt

12.10.2018 - Een dag na het winnen van de Televizier Talent Award is Kaj Gorgels zijn trofee kwijt. De award is zoek. 'Ik moet vandaag even in mijn geheugen graven, wie heb ik het beeldje voor de award meegegeven...mocht je hem op de zwarte markt tegenkomen! Geef me direct een seintje', schrijft het RTL-gezicht op Instagram.

Lees verder
Michiel Veenstra neemt afscheid en trekt deur dicht bij 3FM

12.10.2018 - Michiel Veenstra heeft vrijdag afscheid genomen van 3FM, waar hij ruim dertien jaar radioprogramma's presenteerde. De 3FM-veteraan presenteerde zijn laatste uitzending in een tot ballenbak omgetoverde radiostudio.

Lees verder
Ali B breekt tijdens eerbetoon aan Mies Bouwman

12.10.2018 - Gisteravond, tijdens het Gouden Televizier-Gala, wist Ali B het niet droog te houden. Hij brak toen hij een hommage gaf aan de dit jaar overleden Mies Bouwman.

Lees verder
Anouk komt vrijdag met Nederlandstalig album

12.10.2018 - Anouk brengt vrijdag haar eerste Nederlandstalige album uit. Het album heet Wen d'r maar aan. Anouk heeft nog geen plannen voor een Nederlandstalig vervolg, zegt ze.

Lees verder
Beau: 'Ik raak die ring waarschijnlijk wel kwijt'

12.10.2018 - Beau van Erven Dorens mocht donderdagavond de Gouden Televizier-Ring om zijn pink schuiven, maar de presentator betwijfelt of hij lang van de prestigieuze publieksprijs zal genieten. 'Ik raak hem waarschijnlijk kwijt', vertelt hij lachend.

Lees verder
Prinses Eugenie's zenuwen voor de bruiloft

12.10.2018 - Met nog één dag te gaan voor haar 'royal wedding', voelt de Britse prinses Eugenie de zenuwen opkomen. Dat vertelde de 28-jarige donderdag.

Lees verder
Ozzy Osbourne nog niet hersteld en zegt rest van tournee af

12.10.2018 - Ozzy Osbourne moet opnieuw onder het mes. De rocker werd vorige week al geopereerd aan zijn hand vanwege een infectie. Vanwege de nieuwe chirurgische ingreep heeft Ozzy de rest van zijn Noord-Amerikaanse toer afgezegd.

Lees verder
Kaj Gorgels kreeg standje van zijn moeder

12.10.2018 - Kaj Gorgels sleepte donderdagavond de Televizier Talent Award in de wacht, maar het eerste wat zijn moeder voor hem in petto had was een veeg uit de pan. Het RTL-gezicht was vergeten zijn management te bedanken en dat kon echt niet volgens zijn moeder.

Lees verder
Gouden Televizier-Ring gaat naar Beau Five Days Inside

11.10.2018 - Beau van Erven Dorens is donderdagavond beloond voor het tonen van zijn kwetsbare kant. De presentator won de Gouden Televizier-Ring met Beau Five Days Inside, een programma waarin hij zich onderdompelt in instellingen waar je normaal niet binnenkomt.

Lees verder
Chantal en Beau ontvangen Zilveren Televizier-Ster voor beste presentatrice en presentator

11.10.2018 - Chantal Janzen en Beau van Erven Dorens zijn donderdagavond beide in de prijzen gevallen. Chantal mag zich de beste presentatrice van 2018 noemen en Beau de beste presentator.

Lees verder
Ilse Warringa wint Zilveren Televizier-Ster voor beste acteur/actrice

11.10.2018 - Ilse Warringa mag zich de beste actrice van 2018 noemen! Donderdagavond ontving ze de Zilveren Televizier-Ster voor beste acteur/actrice.

Lees verder
Televizier Talent Award gaat naar Kaj Gorgels

11.10.2018 - Kaj Gorgels mocht donderdagavond de Televizier Talent Award in ontvangst nemen!

Lees verder
Eerste Televizier-prijs is naar Wie Is De Mol? gegaan

11.10.2018 - Het neerdalen van de jaarlijkse prijzenregen van Televizier is begonnen. De eerste onderscheiding van de avond, de Digital Impact Award, ging naar Wie is de mol?.

Lees verder
Nienke Plas zou wel tv-carrière willen

11.10.2018 - Nienke Plas was verrast dat ze nu al kans maakt op de Televizier Talent Award. 'Ik was zelf ook verbaasd dat ik na één programma al genomineerd ben', zei ze op de rode loper van het Gouden Televizier-Gala in AFAS Live in Amsterdam.

Lees verder
Amy Winehouse terug op podium als hologram

11.10.2018 - Fans van Amy Winehouse kunnen binnenkort weer naar een concert van de in 2011 overleden zangeres. Vader Mitch kondigde donderdag aan dat van zijn dochter een hologram wordt gemaakt.

Lees verder
Chef'Special-zanger Joshua Nolet openhartig over depressie

11.10.2018 - De leadzanger van Chef'Special, Joshua Nolet, verkeert momenteel in moeilijke omstandigheden. Op Facebook vertelt hij openhartig over zijn depressieve gevoelens.

Lees verder
Dakota Johnson reageert op geruchten: 'ik ben alleen zwanger van goede ideeën'

11.10.2018 - Dakota Johnson heeft voor het eerst gereageerd op de geruchten dat ze zwanger zou zijn van Coldplay-zanger Chris Martin. In The Ellen DeGeneres Show zei de actrice donderdag dat van een zwangerschap geen sprake is. 'Het enige waar ik zwanger van ben is een heleboel goede ideeën, maar geen baby's', aldus Dakota.

Lees verder
Noble uit The Voice Senior: 'Mijn kleinzoon heeft mijn leven gered'

11.10.2018 - De markante roodharige zangeres heeft een bestaan vol ellende, verdriet, mishandeling én verslavingen achter de rug. Aan Weekend verklapt ze hoe haar 16-jarige kleinzoon haar leven heeft gered.

Lees verder
POLL: Welk tv-programma wint vanavond de Gouden Televizier-Ring

11.10.2018 - Nog een paar uur en dan wordt de winnaar van de Gouden Televizier-Ring bekend gemaakt! Dit jaar maken De Luizenmoeder, Expeditie Robinson en Beau Five Days Inside kans op de belangrijkste publieksprijs in televisieland.

Lees verder
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 1395 |