Nieuwe rol voor Lies Visschedijk

19.08.2014 - Lies Visschedijk, bekend van onder meer de tv-serie Gooische vrouwen en de film Soof, speelt een rol in Jack Bestelt Een Broertje. Naast de actrice zijn ook Plien van Bennekom, Gijs Naber, Patrick Stoof en Dick van den Toorn te zien in de Nederlandse familiefilm, laat distributeur Just Film Distribution dinsdag weten.

Lees verder
Debbie Reynolds krijgt oeuvre-prijs

19.08.2014 - Debbie Reynolds krijgt van de Screen Actors Guild (SAG) een prijs voor haar gehele oeuvre. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt. De 82-jarige actrice en zangeres is onder meer bekend van de klassieker Singin' In The Rain uit 1952.

Lees verder
Henny Huisman gokt een miljoen

19.08.2014 - De opnames voor Surprise Surprise zijn net begonnen en Henny Huisman is in zijn element. "Heerlijk om te doen", vertelt de geestelijk vader van de remake van de Surpriseshow in het AD. Hij verwacht flink te gaan scoren met zijn nieuwe programma. "Ik gok voorzichtig op een miljoentje."

Lees verder
Max Verstappen in de voetsporen van vader Jos

19.08.2014 - Max Verstappen is volgend jaar de jongste deelnemer in het Formule 1-circus. De zoon van racelegende Jos Verstappen gaat dan namelijk op zijn 17e deel uitmaken van het team van Toro Rosso.

Lees verder
Drs. P 95 jaar

19.08.2014 - Drs. P viert zondag zijn 95e verjaardag. De taalvirtuoos is vooral bekend van hits als Dodenrit en Veerpont (Heen En Weer).

Lees verder
Alain Clark naar het Songfestival

19.08.2014 - Helemaal officieel is het nog niet, maar de kans is heel groot dat Alain Clark volgend jaar voor Nederland zal deelnemen aan het Eurovisie Songfestival. In Wenen gaat hij dan proberen de prestatie van Ilse en Waylon te verbeteren.

Lees verder
Milla Jovovich verwacht tweede kindje

19.08.2014 - Milla Jovovich is zwanger. Via Facebook maakte de 38-jarige actrice maandagavond bekend dat zij en haar man Paul Anderson hun tweede kindje verwachten.

‘Vermoorden van zombies en zwanger zijn niet de beste combinatie’
Zoontje voor Christian Bale

19.08.2014 - Christian Bale is voor de tweede keer vader geworden. Zijn vrouw Sibi is bevallen van een zoontje, zo bevestigt een woordvoerder.

Lees verder
Trotse Dennis toont dochter

18.08.2014 - Dennis van der Geest is dolgelukkig na de geboorte van zijn dochter Deza. ''Met de kleine gaat het hartstikke goed, zelf moet ik nog wat bijslapen'', vertelt de oud-judoka.

Lees verder
Dave Roelvink: 6 kilo afgevallen

18.08.2014 - Dave Roelvink verscheen maandagavond alweer op de rode loper. Met zijn vader Dries Roelvink bezocht hij de première van de film De Overgave op het terrein van Utopia.

Lees verder
Bridget mag blijven

18.08.2014 - Bridget Maasland heeft maandag een nieuw contract getekend bij SBS6, waar ze de komende jaren televisieprogramma's blijft presenteren.

Lees verder
ALS-actie voor Gerard Ekdom extra bijzonder

18.08.2014 - De uit de Verenigde Staten overgewaaide actie voor de spierziekte ALS heeft een bijzondere betekenis voor Gerard Ekdom. De radio-dj heeft zijn moeder verloren aan de spierziekte. ''Mis haar dagelijks'', twittert hij maandag.

’Het was verschrikkelijk’
Sandra Schuurhof in verwachting

18.08.2014 - Sandra Schuurhof (42) is zwanger, meldt haar management maandag. Ze kijkt erg uit naar de komst van haar baby in december. ''Het kindje is zeer welkom en ik ben dan ook erg blij met deze zwangerschap, ook al hebben mijn partner en ik in goed overleg, een paar maanden geleden, onze relatie beëindigd.''

Lees verder
Peter Jan Rens uitgeruzied

18.08.2014 - Na ruzies op de camping is de rust weergekeerd in huize Rens. Peter Jan vroeg zijn Facebookvolgers zondag al weer wat hij samen met zijn vriendin Virginia en hun dochtertje Djelisa kon doen op die regenachtige dag.

Lees verder
Erik van der Hoff vervult ALS-opdracht

18.08.2014 - Nadat Jack Spijkerman zijn ijswaterdouche had genomen, nomineerde hij vervolgens onder meer Erik van der Hoff. Die nam de uitdaging aan.

Klik voor Erik’s filmpje
Paul de Leeuw zonder publiek

18.08.2014 - Paul de Leeuw stond zondagavond in het Belgische Leuven voor een nagenoeg leeg plein op te treden. De presentator en zanger was een van de slotacts op de laatste dag van het stadsfestival Marktrock.

Lees verder
Voor Lady Gaga is ALS-uitdaging geen enkel probleem

18.08.2014 - Ook Lady Gaga gaat zichzelf onderdompelen in een emmer vol ijswater. Dat is geen probleem voor haar, laat ze weten via Twitter. "Ik doe dat elke dag na afloop van een show."

Klik voor het filmpje van Jack Spijkerman
Bram verliefd op buurvrouw

18.08.2014 - De vrouw met wie Bram Moszkowicz vorige week zoenend werd gezien op het balkon van het Amstel Hotel is gezien is Sylvia Blankendaal. Dat melden 'Amsterdamse bronnen'.

Lees verder
Ook Jack Spijkerman rilt voor ALS

18.08.2014 - Door een emmer vol ijskoud water over je heen te gooien en dat te filmen aandacht vragen voor de ziekte ALS is enorm populair op dit moment. Ook Jack Spijkerman ging de uitdaging aan.

Klik voor het filmpje
Seksvideo Dave Roelvink op internet

17.08.2014 - De seksvideo van Dave Roelvink is uitgelekt. Verschillende websites hebben een video, waarop Dave te zien is met 2 jongens en een meisje in een bubbelbad, op internet geplaatst.

Lees verder
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 585 |

Deze week in Weekend

 

Bestel los nummer

Cover Weekend

Volg Weekend op Twitter!

Bart Ettekoven

Hoofdredactie
Weekend
Royalty button
Weekend online banner