Column Patty Brard

20.05.2015 - Tygo Boeker is de man achter de inmiddels beruchte ’scheurjurk’ van Trijntje. Buiten dat je een Songfestival niet wint of verliest op je jurk omdat het een SONGfestival is, anders had het wel DRESSfestival geheten,  wil ik Tycho Boeker even extra complimenteren.

Lees verder
Beyoncé onder vuur

20.05.2015 - Beyoncé en Nicki Minaj lanceerden maandag de videoclip bij hun nummer Feeling Myself online, maar niet alle scènes uit de video zijn populair onder hun fans. Vooral het moment waarop Beyoncé een dure fles champagne in haar bubbelbad leegkiepert heeft de zangeres kritiek opgeleverd.

Lees verder
Dochter Bruce Willis wint Dancing With The Stars

20.05.2015 - Rumer Willis heeft dinsdagavond Dancing With The Stars in de Verenigde Staten gewonnen. De dochter van Demi Moore en Bruce Willis versloeg in de finale zangeres Riker Lynch en veteraan Noah Galloway.

Lees verder
Iris Kroes biedt zich aan als deelneemster

20.05.2015 - Iris Kroes is een enorme fan van het Songfestival. Ze zat dan ook voor de buis om Trijntje aan te moedigen. Het liefst zou ze echter zelf een keer op dat grote podium staan.

Eventueel voor een ander land
Trijntje niet boos, wel teleurgesteld

20.05.2015 - Trijntje Oosterhuis is niet boos en ook niet verdrietig dat ze het niet heeft geschopt tot de finale van het Eurovisiesongfestival. Wel is ze teleurgesteld dat ze niet nog wat langer onderdeel kan zijn van "deze hysterische flow". Dat vertelde ze direct na afloop van de eerste halve finale van het liedjesfestijn dinsdagavond.

‘We hebben eruit gehaald wat er in zat’
Helaas, geen finale voor Trijntje

19.05.2015 - Het is jammer genoeg niet gelukt. Trijntje gaf een geweldig optreden in Wenen, maar wist zich niet te kwalificeren voor de finale.

Lees verder
Trijntjes beste uitvoering tot nu toe

19.05.2015 - Met een enorme glimlach besloot Trijntje Oosterhuis haar optreden tijdens het Eurovisiesongfestival. Ze bracht een perfecte uitvoering van het nummer Walk Along.

Lees verder
Erica Terpstra mag naar huis

19.05.2015 - Erica Terpstra is dolgelukkig. Na maanden mag ze eindelijk weer naar huis waar ze verder kan revalideren nadat een infectie ervoor zorgde dat ze bijna niets meer kon.

Lees verder
Laatste repetitie Trijntje verliep vlekkeloos

19.05.2015 - Trijntje Oosterhuis heeft dinsdagmiddag voor de laatste keer gerepeteerd voordat ze vanaf 21.00 uur met vijftien andere landen strijdt om een plekje in de finale van de zestigste editie van het Eurovisiesongfestival.

Lees verder
Trijntje heeft geen oog dicht gedaan

19.05.2015 - Het lijkt erop dat Trijntje Oosterhuis langzaamaan toch ook last van de zenuwen begint te krijgen. Ze vertelde de afgelopen nacht nauwelijks te hebben geslapen.

Lees verder
Bruce trots op oudste dochter

19.05.2015 - Rumer Willis heeft haar vader en moeder natte ogen bezorgd. Het optreden van hun oudste dochter in de Amerikaanse dansshow Dancing With The Stars zorgde voor tranen bij Bruce Willis en Demi Moore.

Lees verder
Ireen Wüst weer vrijgezel

19.05.2015 - Ireen Wüst is niet langer samen met haar vriend Bastiaan. Na een relatie van twee jaar zijn de twee uit elkaar.

Lees verder
Rechtbank buigt zich over zaak De Mol

19.05.2015 - De rechtbank in Utrecht buigt zich dinsdag opnieuw over de zaak tegen Dirk M. die heeft bekend John de Mol en het gezin van zijn zus Linda te hebben bedreigd en afgeperst. De rechters kijken onder meer naar de wens van het Openbaar Ministerie om meer helderheid te krijgen over de dementie waaraan M. lijdt. De zaak wordt dinsdag nog niet inhoudelijk behandeld.

Lees verder
Miley in tranen om haar dode vis

19.05.2015 - Miley Cyrus kon haar ogen niet drooghouden toen ze in een gevoelige ballade een ode aan haar overleden kogelvis bracht.

Klik om de video te bekijken
Robin Thicke gaat kleiner wonen

18.05.2015 - Robin Thicke kan de verhuisdozen gaan pakken. De Blurred Lines-zanger heeft ruim 2,1 miljoen euro neergeteld voor een stulpje in Malibu, een voorstad van Los Angeles.

Geen zwembad meer
Josh Brolin gaat trouwen

18.05.2015 - De Amerikaanse acteur Josh Brolin heeft zijn assistente Kathryn Boyd ten huwelijk gevraagd. De 47-jarige Gangster Squad-acteur en zijn vriendin vierden hun verloving met een reis naar Mexico, waar ze onlangs werden gezien met vrienden in de badplaats Cabo San Lucas.

Lees verder
Dit is de keuze van Trijntje

18.05.2015 - Hoewel de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival pas dinsdagavond op de buis is, ligt het lot van Trijntje Oosterhuis al voor de helft vast. De vakjury heeft op basis van de doorloop van de show maandagavond zijn punten al verdeeld.

Lees verder
Aangifte Onno Hoes geseponeerd

18.05.2015 - De aangifte van burgemeester Onno Hoes van Maastricht tegen omroep PowNed en Robbie Hasselt is geseponeerd. Dat heeft het Openbaar Ministerie maandag bekendgemaakt.

Lees verder
Trijntje heeft weer een nieuwe jurk

18.05.2015 - Trijntje Oosterhuis verscheen maandagmiddag in weer een andere outfit op het podium in de Wiener Stadthalle voor een songfestivalrepetitie. Ditmaal droeg de zangeres een zwarte jumpsuit met speelse mouwen.

Lees verder
Emotionele Waylon feliciteert z’n zoon

18.05.2015 - Waylon viert maandag de dertiende verjaardag van zijn zoon Dylan. Op Facebook heeft de zanger een emotionele verjaardagswens geschreven.

Lees verder
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 726 |
Cover Weekend

Bestel los nummer

Volg Weekend op Twitter!

Bart Ettekoven

Hoofdredactie
Weekend
Royalty button
Sander Puzzels