Het stille gevecht van Erica Terpstra

26.03.2015 - Erica Terpstra voert momenteel het gevecht van haar leven. De politica, die in mei 72 jaar wordt, is al maanden uit de running. Het herstel van haar infectie duurt veel langer dan verwacht.

Lees verder
Extra show Marco Borsato volgend jaar

26.03.2015 - De reeks Symphonica in Rosso-concerten die Marco Borsato geeft in de Ziggo Dome, breidt zich uit naar volgend jaar. Donderdag werd een zevende show aan de lijst toegevoegd op donderdag 25 februari 2016. Kaarten voor die show zijn vanaf donderdag te koop.

Lees verder
Jacht Tiësto ramt kade David Guetta

26.03.2015 - Dj Tiësto is met zijn jacht ingevaren op de privéaanlegplaats van David Guetta. De Nederlandse dj is in Miami aanwezig voor het Ultra Music Festival en de Miami Music Week, waarvoor ook talloze andere beroemde dj's zijn uitgenodigd.

Lees verder
Britney wil nog een keer trouwen

26.03.2015 - Britney Spears ziet het wel zitten om voor een derde keer in het huwelijksbootje te stappen. "Dat zou ik geweldig vinden. Ik geloof in het sprookje", zegt de zangeres als haar gevraagd wordt naar een eventueel huwelijk met haar vriend Charlie Ebersol.

Lees verder
Oma voorbereid op dood Bobbi Kristina

26.03.2015 - Bobbi Kristina's oma Cissy Houston is mentaal voorbereid op de mogelijkheid dat Bobbi Kristina (22) komt te overlijden. Er is nog altijd weinig hoop dat de 22-jarige dochter van Whitney Houston uit haar coma zal ontwaken.

Lees verder
Emile heeft nog altijd ruzie met Glenn Helder

25.03.2015 - De ruzie tussen Emile Ratelband en Glenn Helder naar aanleiding van hun deelname aan Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS lijkt nog niet helemaal te zijn bijgelegd. Dat bleek woensdagavond in RTL Late Night waar de twee samen met hun partners te gast waren.

Lees verder
Koning tekende 450 wetten in 2014

25.03.2015 - In 2014 ondertekende koning Willem-Alexander 450 wetten en algemene maatregelen van bestuur en meer dan 2100 koninklijke besluiten. Is hij op het moment van ondertekening niet in Nederland, dan zet hij zijn handtekening via zijn tablet. Eenmaal terug in Nederland tekent hij wetten en besluiten alsnog met pen.

Lees verder
Dave Roelvink vervolgd voor diefstal

25.03.2015 - Dave Roelvink zal vervolgd worden voor diefstal. Het Openbaar Ministerie bevestigt dat nieuws aan De Telegraaf.

Lees verder
Politie onderzoekt mishandeling Jeremy Clarkson

25.03.2015 - Jeremy Clarkson krijgt mogelijk een strafrechtelijk onderzoek aan zijn broek. De politie van North Yorkshire, de regio waar de Top Gear-presentator een producer mishandelde, heeft bij de BBC de bevindingen opgevraagd van het interne onderzoek naar het incident.

Lees verder
Kids’ Choice Award opnieuw voor B-Brave

25.03.2015 - De jongens van B-Brave zijn weer een prijs rijker. De boyband heeft woensdagmiddag voor de tweede keer op rij de Kids' Choice Award voor Favoriete Ster Nederland en België gewonnen.

Lees verder

25.03.2015 - Wat zeggen de sterren?

Lees verder
Jeremy Clarkson ontslagen

25.03.2015 - De Britse tv-presentator Jeremy Clarkson is ontslagen door de publieke omroep BBC. Dat maakte de omroep woensdag bekend.

Lees verder
Column Patty Brard

25.03.2015 - Even over…….supernanny Jo Frost Jo Frost is een chique kinderoppas die geen opleiding tot pedagoge genoten heeft, maar wel jarenlang ervaring heeft opgedaan als nanny in Amerika. Nu heb ik jaren in Amerika gewoond en daar heb je twee soorten kindermeisjes: de illegale Mexicaanse oppas die ook de vloer dweilt, de boodschappen doet en ervoor zorgt dat je kinderen binnen no time Spaans spreken en jou niet meer verstaan, of de klassieke Engelse nanny die legaal in Amerika werken via een officieel Engels nannybureau. Zoals je ook alleen butlers via Engelse butlerbureaus inhuurt. Tenminste, als je mensen in je huis wilt hebben die serieus hun vak uitoefenen. Ik heb zelf twee super Engelse mannies voor mijn dochter gehad: Haley en Barbara. Allebei toppers a la Jo!

Lees verder
Zoontje Rafael gepest

25.03.2015 - Rafael van der Vaart was woest toen hij er achter kwam dat zijn zoontje Damián gepest werd. En dat dan ook nog eens door een volwassen man.

Lees verder
Koen Verweij over de liefde

25.03.2015 - Weekend-verslaggever Nick vloog samen met Koen Verweij naar Bulgarije en sprak de schaatser daar onder meer over zijn liefdesleven én zijn plannen om Hollywood te gaan veroveren. Het exclusieve interview lees je deze week in Weekend.

Exclusief
Armin van Buuren niet bang voor poepluiers

25.03.2015 - Armin van Buuren zet zijn carrière op een lager pitje en treedt voortaan nog ’slechts’ 100 keer per jaar op. Het leven van de Nederlandse dj draait nu vooral om zijn vrouw Erika en hun twee kinderen, Fenna (3) en Remy (1).

Lees verder
Camiel Eurlings opnieuw verliefd op model

25.03.2015 - Camiel Eurlings blijkt een prima neus te hebben voor vrouwelijk schoon. Tessa, de nieuwe vriendin van de oud-politicus was, net als zijn vorige liefde, namelijk jarenlang model.

Lees verder
Jarige Patty wil nog lang niet stoppen

25.03.2015 - Patty Brard verdwijnt voorlopig niet achter de geraniums. De presentatrice is woensdag zestig geworden en staat nog volop in het leven. "Niet werken is de ondergang van velen", vertelt ze.

Lees verder
Familieruzie

25.03.2015 - Yolanthe Sneijder-Cabau en haar zus Rebecca hebben enorme ruzie om de erfenis van hun overleden vader. Dat zeggen bekenden van het tweetal op Ibiza. Op het Spaanse eiland gonst het inmiddels van de geruchten.

Lees verder
Nú in de winkel!

25.03.2015 - Lees je Weekend, weet je alles.

Lees verder
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 695 |
Cover Weekend

Bestel los nummer

Volg Weekend op Twitter!

Bart Ettekoven

Hoofdredactie
Weekend
Royalty button