WIE IS JOUW ECHTE CLUBHELD?

02.03.2015 - AD draagt sport in de regio een warm hart toe. Welke vrijwilliger bij jou in de buurt is de echte clubheld van de amateursport en verdient daarmee € 25.000,- voor zijn of haar vereniging? Nomineer nu!

Lees meer
Column Bart Ettekoven

06.03.2015 - En wéér is het Yvon Jaspers en de KRO gelukt om Nederland wekenlang in de ban te brengen van Boer Zoekt Vrouw. Een compliment aan de makers van dit programma, want 4 miljoen kijkers aan je weten te binden is allesbehalve een vanzelfsprekendheid. Je vraagt je met dit soort kijkcijfers bijna af waarom ze niet twee seizoenen per jaar maken. Bij een commerciële omroep was het nooit meer van de buis gegaan. Gewoon het hele jaar door Boer Zoekt Vrouw, à la Utopia. Maar daar zit ’m nou net de kneep. Dit programma vergt zoveel voorbereiding, daar moet je de tijd voor nemen. Alleen al het casten en vinden van de juiste boeren ieder jaar moet een enorme klus zijn. Ieder seizoen een knappe boer vinden die óók nog vrijgezel is, ik geef het je te doen.

Lees verder
Màxima geeft sinaasappelboom

06.03.2015 - Koningin Máxima heeft WOMEN Inc. een sinaasappelboompje gegeven om de organisatie te feliciteren met haar tienjarig bestaan. Het boompje is volgens haar het perfecte verjaardagscadeau voor het vrouwennetwerk.

Lees verder
Marco gaat met Isa naar Rome

06.03.2015 - Marco Borsato, Isa Hoes en Daan Schuurmans zijn enkele van de BN'ers die in het nieuwe RKK-programma Villa Roma hun ziel gaan blootleggen.

Lees verder
Interview Charles en Camilla

06.03.2015 - De Amerikaanse televisiezender CNN heeft prins Charles en zijn vrouw geïnterviewd. Het gesprek met de Britse royals wordt uitgezonden in de aanloop naar hun bezoek aan de Verenigde Staten.

Lees verder
Oscar-presentator stopt ermee

06.03.2015 - Acteur Neil Patrick Harris loopt er niet warm voor om de presentatie van nog een Oscaruitreiking voor zijn rekening te nemen. Dat vertelt hij vrijdag in een interview met The Huffington Post.

Lees verder
Sylvie woest op Shownieuws

06.03.2015 - Sylvie Meis is woest op Shownieuws en De Telegraaf. Het programma en de krant beweren dat Sylvie nauwelijks tijd heeft voor haar zoontje Damian.

Lees verder
Gefeliciteerd!

06.03.2015 - Gerard Cox viert vandaag zijn 75ste verjaardag. Van harte gefeliciteerd!

Lees verder
Wéér nieuwe beschuldigingen Cosby

06.03.2015 - Er heeft zich nog een vrouw gemeld die zegt dat Bill Cosby haar vroeger seksueel heeft misbruikt. In gesprek met de website BuzzFeed vertelt ene Patricia dat de komiek haar ook een aantal zeer vreemde opdrachten gaf.

Lees verder
Harrison Ford gewond na vliegtuigongeluk

06.03.2015 - Harrison Ford is donderdag neergestort met een klein vliegtuigje. De 72-jarige acteur en hobbypiloot werd volgens TMZ bloedend en met hoofdwonden naar het ziekenhuis gebracht.

Lees verder
Ruim 3,3 miljoen kijkers live-finale De Mol

06.03.2015 - De finale van Wie is de Mol? waarin journaliste Margriet van der Linden zich bekendmaakte als mol, is donderdagavond gevolgd door 3.359.000 tv-kijkers, een record. Dat meldde de Stichting KijkOnderzoek (SKO) vrijdag. 'De Mol' staat op de eerste plaats van de lijst met 25 best bekeken tv-programma's van donderdag.

Lees verder
Gordon begrijpt Waylon niet

05.03.2015 - Gordon begrijpt helemaal niets van de houding van Waylon. Dat liet de zanger donderdag weten in de radioshow van Coen en Sander.

Lees verder
Najib verandert naam zoon

05.03.2015 - Cabaretier Najib Amhali en zijn vrouw Niama hebben hun pasgeboren zoon op de valreep een iets andere naam gegeven. Het ventje heet Novéll in plaats van Novëlle, maakte Najib bekend nadat hij zijn zoontje had aangegeven bij de burgerlijke stand van de gemeente De Ronde Venen.

Lees verder
Ex-vrouw Patrick Kluivert achter de tralies

05.03.2015 - De ex-vrouw van Patrick Kluivert is donderdag veroordeeld tot zeven maanden cel, waarvan drie voorwaardelijk. Angela van H. is de partner van Danny K. en heeft geprofiteerd van zijn criminele verdiensten, vindt de rechtbank. Zij heeft zich daarmee schuldig gemaakt aan witwassen.

Lees verder
Milika naar huis

05.03.2015 - Milika Peterzon mag 'binnenkort' het revalidatiecentrum verlaten waar ze de afgelopen maanden aan haar herstel heeft gewerkt. Dat zegt haar partner Jurgen Smit tegen het AD.

Lees verder
Màxima opent kanaal

05.03.2015 - Koningin Máxima heeft donderdagmorgen de officiële opening verricht van een nieuw kanaal bij Den Bosch dat haar naam draagt. De koningin maakte ook een vaartocht over het Máximakanaal, dat de Maas verbindt met de Zuid-Willemsvaart bij Den Dungen.

Lees verder
Cel voor Holleeder na bedreigen Peter R.

05.03.2015 - Willem Holleeder is donderdag veroordeeld tot 46 dagen cel voor het bedreigen van misdaadjournalist Peter R. de Vries. De rechtbank in Haarlem sprak hem wegens gebrek aan bewijs vrij voor het afpersen van een vroegere voorman van de Hells Angels, Theo Huisman.

Lees verder
Leonardo vrijgezel

05.03.2015 - Leonardo DiCaprio is volgens zijn management al een poosje vrijgezel. Dat meldt de Los Angeles Times. De geruchten over zijn vermeende relatie met Rihanna zouden dan ook niet op waarheid zijn gebaseerd.

Lees verder
Naam Johnny de Mol misbruikt

04.03.2015 - Johnny de Mol en zijn programma Syndroom worden misbruikt door nep-collectanten. Johnny waarschuwt via social media om vooral niets te geven aan deze mensen die momenteel langs de deuren gaan.

Lees verder
Roelvinkjes zijn geen hit

04.03.2015 - De soap op RTL 5 rond de Roelvinkjes is geen kijkcijferhit te noemen. Opnieuw keken er gisteravond minder mensen naar de soap rond Dries en zijn zoon Dave

Lees verder
Lieke's geheime tattoo

04.03.2015 - Lieke van Lexmond kennen we vooral met haar mooie lange donkerblonde lokken los over haar schouder. Maar wanneer Weekend haar treft met opgestoken haar, valt meteen een tatoeage op.

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 684 |
Cover Weekend

Bestel los nummer

Volg Weekend op Twitter!

Bart Ettekoven

Hoofdredactie
Weekend
Royalty button