Erica Terpstra terug op tv

24.04.2015 - Erica Terpstra zal op 20 mei voor het eerst weer op televisie te zien zijn. Dat gebeurt in een tv-special tegen kinderkanker.

Lees verder
Bridget in therapie met ex

24.04.2015 - Bridget Maasland is in therapie om de relatie met haar ex beter te krijgen. De Shownieuws-presentatrice en haar ex, Pepijn, zijn inmiddels zes jaar gescheiden en het contact verloopt nog altijd stroef.

Lees verder
Edsilia geeft Nederlandse punten

24.04.2015 - Edsilia Rombley mag namens Nederland de punten geven tijdens het Eurovisiesongfestival. Dat is vrijdagochtend bekendgemaakt in het Radio 2-programma Aan De Slag.

Lees verder
Video: Koning blijft gezond op loopband

24.04.2015 - Koning Willem-Alexander staat drie tot vier keer per week thuis op de hardloopband. Koningin Máxima rijdt af en toe paard en wandelt veel. Dit vertelden ze vrijdag in een interview aan het NOS Jeugdjournaal, kort nadat ze de Koningsspelen hadden geopend in Leiden.

Lees verder
Jörgen Raymann krijgt lintje

24.04.2015 - Jörgen Raymann is vrijdag, tijdens de lintjesregen, verrast op het stadhuis van Almere. De presentator werd benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Lees verder
Marga Bult geridderd

24.04.2015 - Een grote verrassing voor Marga Bult vanochtend. De zangers werd door de Burgemeester in haar woonplaats benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Lees verder
Rob Geus in ondertrouw

24.04.2015 - Rob Geus en zijn vriendin Suzanne Ozek zijn in ondertrouw gegaan. Op 3 juli geven de twee elkaar in Maastricht het jawoord.

Lees verder
Johnny hield de microfoon verkeerd om

24.04.2015 - Het programma Superkids is de eerste grote studioshow die Johnny de Mol presenteert. En dat was best wel even wennen.

Lees verder
Koningpaar ontbijt in Leiden

24.04.2015 - Het koningspaar heeft vrijdagochtend het startsein gegeven voor de Koningsspelen, die op basisscholen in het hele land worden gehouden. Onder het toeziend oog van bijna 8000 kinderen, onder wie die van het Kinderen voor Kinderenkoor, werd in Leiden de officiële opening door koning Willem-Alexander en koningin Máxima verricht.

Lees verder
Acda mist De Munnik niet

24.04.2015 - Thomas Acda heeft geen spijt van de beslissing om voorlopig geen muziek meer te maken met zijn muzikale vriend Paul de Munnik. "Het was nodig om daarmee te stoppen", vertelt hij.

Lees verder
Tumor verwijderd bij Piet Veerman

23.04.2015 - Piet Veerman heeft een heftige operatie achter de rug. Bij de Volendamse zanger werd een tumor op zijn longen verwijderd.

Lees verder
Ad Knippels op toneel met eigen kinderen

23.04.2015 - De kinderen van acteur Ad Knippels gaan met hun vader spelen in de musical The Sound Of Music. Ad Knippels speelt in de musical de hoofdrol van Kapitein Von Trapp.

Lees verder
Marco Borsato onthult zichzelf

23.04.2015 - Marco Borsato stond donderdag oog in oog met zijn nieuwe wassen beeld bij Madame Tussauds. Het beeld dat hij zelf mocht onthullen is zijn tweede in zijn muzikale carrière. Het nieuwe beeld van Marco staat naast Adele en Lady Gaga. Op Twitter omschrijft Marco zijn evenbeeld als 'beeldschoon'.

Lees verder
Column Bart Ettekoven

23.04.2015 - Beau van Erven Dorens presenteerde dan wel ’t Is Hier Fantastisch bij SBS6, maar dat de presentator zich allerminst zo voelde bij die omroep was een publiek geheim. Zijn vertrek vorige week kwam dan ook niet voor iedereen als donderslag bij heldere hemel. ’Vanaf het begin voelde het eigenlijk al niet goed’, vertelde Beau over zijn ’huwelijk’ met de zender. En dat klopt als een bus. Ik was in die periode eindredacteur bij Shownieuws en ik zie Beau nog binnenkomen. Vol dromen en idealen begon hij aan zijn avontuur, maar keer op keer was er die teleurstelling. Beau kwam bij RTL Boulevard vandaan en dat programma paste hem als een mooie jas. Shownieuws was echter vanaf dag 1 toch een soort te krap trainingsjasje dat hem niet lekker zat.

Lees verder
Afgekickte Liza Minnelli werkt weer

23.04.2015 - Liza Minnelli voelt zich goed na haar verblijf in de afkickkliniek in Malibu. De 69-jarige actrice is alweer aan het werk gegaan, vertelt ze.

Lees verder
'John de Mol fraudeerde bij Televizier-Ring'

23.04.2015 - 'John de Mol won frauderend zijn eerste Televizier-Ring'. Dat beweert tv-producer Pascal Horbach in zijn vandaag gepresenteerde boek ‘Italiaans Blauw’.

Lees verder
Afperser familie de Mol vrij

23.04.2015 - Dirk M. uit Zeist, de man die Linda en John de Mol een jaar lang de stuipen op het lijf heeft gejaagd, komt op vrije voeten. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat hij aan een ernstige vorm van dementie lijdt.

Lees verder
Michiel Huisman is wél naakt te zien

23.04.2015 - Anna Kendrick verlangt naar een naakte Michiel Huisman. De Amerikaanse actrice vraagt zich af waarom de Nederlandse hunk niet naakt laat zien is in Games Of Thrones.

Naaktfoto's al lang online
Bijzondere dag voor Tim Douwsma

23.04.2015 - Het wordt vrijdag een spannende dag voor Tim Douwsma. Hij is dan bij de Koningsspelen in Leiden en die worden geopend door niemand minder dan Willem-Alexander in het bijzijn van Máxima.

Lees verder
Kees Tol vindt z’n paspoort vreselijk

23.04.2015 - Uiteraard is Kees Tol blij dat hij een paspoort heeft. Maar er zelf in kijken doet hij liever niet.

Lees verder
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 712 |
Cover Weekend

Bestel los nummer

Volg Weekend op Twitter!

Bart Ettekoven

Hoofdredactie
Weekend
Royalty button
Sander Puzzels