Column Patty Brard

28.01.2015 - Soms hebben wij in huize Van de Vijver/Brard zo’n zondag dat we de gordijnen dicht houden, de open haard aangooien, de hele dag in pyjama lopen en al zappend de dag voorbij laten kabbelen. Heerlijk, beetje skiën kijken in de ochtend, lekker roerei op bed met koffie, tarwegrasje erbij. Zo vielen we afgelopen zondag in een prachtige documentaire over Adèle Bloemendaal.

Lees verder
Appartement Frank Masmeijer te huur

29.01.2015 - Toen Frank Masmeijer door Justitie werd opgepakt, woonde hij in een exclusief appartement in Antwerpen. Toen duidelijk werd dat hij voor langere tijd vast zou zitten, zag zijn vrouw Sandra zich genoodzaakt goedkoper te gaan wonen. In haar eentje kon zij de huur niet opbrengen.

Lees verder
Nu in de winkel!

29.01.2015 - Overal verkrijgbaar

Lees verder
Roy Donders achtervolgd door familieruzies

29.01.2015 - Roy Donders werd door zijn realityshow in één klap een BN’er, maar heeft inmiddels wel ontdekt dat roem en rijkdom een keerzijde hebben.

Lees verder
Lindsay’s taakstraf: praten met fans

29.01.2015 - De rechter vermoedt dat er gesjoemeld is met de taakstraf van Lindsay Lohan. Zo zou ze urenlang met fans hebben gepraat.

Lees verder
Mariah Carey opnieuw aangeklaagd

29.01.2015 - Een drukke Mariah Carey liet haar kinderen soms wel tot 100 uur per week achter bij Simonette DaCosta. Voor de overuren kreeg de nanny echter niks uitbetaald dus stapt ze nu naar de rechter.

Lees verder
Menno de Koning wint opnieuw

28.01.2015 - Menno de Koning heeft de Nationale Eettest van BNN gewonnen. De Heel Holland Bakt-winnaar liet onder anderen Nance, Tim den Besten, Ronald Giphard en Frans Duijts achter zich.

Lees verder

28.01.2015 - Wat zeggen de sterren deze week?

Lees verder
Jamai volgt Jack Spijkerman op

28.01.2015 - Jamai Loman presenteert het nieuwe seizoen van het RTL-programma Echt waar?!, zo heeft RTL bekendgemaakt. Jamai neemt deze taak over van presentator Jack Spijkerman.

Lees verder
Rene Froger wordt weer opa

28.01.2015 - René Froger wordt weer opa. Zijn dochter Natascha is in verwachting van een meisje.

Lees verder
Geen nieuwe liefde Albert Verlinde

28.01.2015 - In 's-Hertogenbosch werd vandaag gemeld dat Albert Verlinde een nieuwe vriend heeft. Het zou gaan om de Bossche klm-steward Mike Verzantvoort.

Lees verder
Viktor Brand wil minder kussen

28.01.2015 - Viktor Brand wordt wel eens moe van het verplicht drie keer kussen ter begroeting. ’Een is wat mij betreft voldoende,’ stelt hij.

Lees verder
Lindsay heeft taakstraf alsnog volbracht

28.01.2015 - Lindsay Lohan heeft haar taakstraf eindelijk afgerond en hoeft niet de gevangenis in. Ze kreeg woensdag een bevestiging van het centrum waar ze werkte dat ze haar taakstraf heeft afgerond.

Lees verder
Lodewijk Hoekstra wil weer daten

28.01.2015 - Vorig jaar gingen Lodewijk Hoekstra en zijn vrouw Kristel na een huwelijk van drie jaar uit elkaar. Lodewijk staat nu weer open voor een nieuwe relatie.

Lees verder
Jan Smit zingt voor Senn

28.01.2015 - Jan Smit laat zien dat hij een hele trotse vader is. Voor zijn zoon Senn zingt hij een wel heel bijzonder liedje.

Klik voor het filmpje
Frank Masmeijer verbreekt stilzwijgen

28.01.2015 - De voormalige NCRV-presentator Frank Masmeijer zit al vanaf 14 oktober vast in de gevangenis van Antwerpen vanwege zijn mogelijke betrokkenheid bij grootschalige drugshandel. Nog niet zo lang geleden kreeg hij binnen de gevangenismuren gezelschap van 15 van zijn medeverdachten, door wie hij zich bedreigd zou voelen. In een exclusief interview met Weekend reageert Frank vanuit de gevangenis op alle geruchten.

Lees verder
Eigen show voor tante Es

28.01.2015 - Tante Es gaat solo. Het bekende alter-ego van cabaretier Jörgen Raymann krijgt in maart een eigen programma op zaterdagavond op NPO1.

Lees verder
Vijf miljoen voor dakloze Sly Stone

28.01.2015 - Zijn voormalig malafide managers moeten funklegende Sly Stone vijf miljoen dollar (4,4 miljoen euro) betalen. Dat heeft een rechter in Los Angeles bepaald.

Lees verder
Erica Terpstra nog weken in het ziekenhuis

27.01.2015 - De toestand van Erica Terpstra, die in het ziekenhuis ligt, is stabiel. Maar het duurt nog zeker een paar weken voordat ze aan haar revalidatieproces mag beginnen.

Lees verder
Tom Cruise liet Nicole Kidman afluisteren

27.01.2015 - Tom Cruise heeft de telefoon van Nicole Kidman tijdens hun huwelijk laten afluisteren. Dat zegt een voormalig lid van de Scientologykerk in een nieuwe documentaire, die zondag in première ging tijdens het Sundance Film Festival.

Lees verder
Jody Bernal getrouwd

26.01.2015 - Jody Bernal is getrouwd. Op Twitter meldt hij maandag dat hij terug is van 'twee heerlijke weken in Thailand'. Daar trad hij op 15 januari in het huwelijk met zijn vriendin Melissa.

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 665 |

Deze week in Weekend

Bestel los nummer

Volg Weekend op Twitter!

Bart Ettekoven

Hoofdredactie
Weekend
Royalty button