‘Huwelijk Kate Moss voorbij’

24.07.2015 - Het huwelijk van Kate Moss en Jamie Hince is voorbij. Het stel zou aan vrienden hebben verteld dat hun relatie niet meer gered kan worden.

Lees verder
Zoontje voor Eva Poppink

23.07.2015 - Celblok H-actrice Eva Poppink is moeder geworden van een zoontje. Max Pau Lith kwam woensdag via een keizersnede ter wereld.

Lees verder
‘Sofia en Joe trouwen dit najaar’

23.07.2015 - Sofía Vergara en Joe Manganiello hebben een trouwdatum geprikt. Het acteurskoppel staat op 22 november in Palm Beach, Florida voor het altaar. Dat verklapt een ingewijde

Lees verder
Gordon mist het optreden

23.07.2015 - Gordon is van plan weer meer op te gaan treden. De zanger, die zijn muzikale carrière op een laag pitje zette, trad woensdagavond op tijdens de Vierdaagsefeesten in Nijmegen en dat smaakt naar meer. 'Ik was emotioneel gisteren toen zovelen waren gekomen om mij te horen en te zien. Er gebeurde iets in mij,' aldus de zanger

Lees verder
Carolina kent Romy nog als klein meisje

23.07.2015 - Carolina Dijkhuizen vindt het prachtig om in de musical The Bodyguard samen met Romy Monteiro te spelen. ’Toen ze 9 was kwam ze vaak met haar moeder mee, en wilde ze altijd met mijn hond Elvis spelen.’

Lees verder
Woorden niet genoeg voor Lange Frans

23.07.2015 - Daniëlle van Aalderen was zeer onder de indruk van de ode die Lange Frans haar onlangs bracht. Maar haar daarmee terugwinnen is er niet bij. Daar is meer voor nodig.

Geen woorden, maar daden
Nieuwe liefdesverklaring David aan Victoria

23.07.2015 - David Beckham laat middels een nieuwe tatoeage zien nog altijd gek te zijn op zijn vrouw Victoria. De 99 op zijn pink bewijst dat.

Klik voor de foto
John Stamos gewoon in remake Full House

23.07.2015 - Ondanks opname in afkickkliniek John Stamos zit nog steeds in de afkickkliniek waar hij zich onlangs liet opnemen. Een bron verklapt dat de acteur de kliniek heeft uitgekozen omdat hij tussendoor weg kan voor de opnames van Fuller House, een vervolg op de populaire serie Full House.

Lees verder
Monique Smit zingt thuis

23.07.2015 - Monique Smit mag dan hoogzwanger zijn, er moesten nog wel een aantal liedjes worden opgenomen voor het project Twee Kleine Kleutertjes. Dat gebeurde dus maar bij haar thuis.

Lees verder
Dochtertje voor Elise Schaap

23.07.2015 - Elise Schaap is bevallen van een dochtertje. Het kleine meisje heet Ava.

Lees verder
Nu in de winkel!

23.07.2015 - Lees je Weekend, weet je alles.

Lees verder
Nieuwe klus voor Frans Bauer

22.07.2015 - Frans Bauer gaat met het nieuwe tv-programma What The Frans?! voor het verrassingseffect. In de nieuwe zaterdagavondshow, waarvoor de opnamen in volle gang zijn, leren mensen in het geheim iets wat op het eerste gezicht onmogelijk lijkt.

What The Frans?!
De meest spraakmakende showbizzscheidingen

22.07.2015 - Susan Smit liet deze week weten de vader van haar twee kinderen te hebben verlaten. De schrijfster en haar man Peter waren sinds 2009 een stel. Het is de zoveelste breuk in showbizzland deze zomer. Een lijstje van de meest spraakmakende scheidingen van de afgelopen maanden.

Klik voor de hele lijst!
Demi Moore wil betalen voor begrafenis zwembaddode

22.07.2015 - Demi Moore heeft aangeboden te betalen voor de begrafenis van de man die zondag dood werd gevonden in haar zwembad.

Lees verder
Column Patty Brard

22.07.2015 - Toen Wesley en Yolanthe in Italië in de echt verbonden werden, was iedereen druk met voorspellen hoe kort dit huwelijk zou gaan duren. Vijf jaar verder en in verwachting van hun eerst kindje is er reden voor een feestje op Ibiza. Een man of 100, allemaal in het wit, alleen mensen ’met wie ze echt wat hebben’, zoals ze zelf zeiden. En ik was erbij.

Lees verder
Jouw foto in de Weekend?

22.07.2015 - Heb jij een leuke, ontroerende of gewoon grappige foto die je graag met heel Nederland zou willen delen? Stuur hem dan op naar Patty Brard en wie weet staat jouw foto volgende week wel in de Weekend.

Mailadres
Constantijn en Laurentien kopen huis in Den Haag

22.07.2015 - Prins Constantijn en prinses Laurentien hebben na lang zoeken een huis gekocht in Den Haag. Dat meldt Weekend deze week. De prins en prinses lieten hun oog vallen op een woning van 990.000 euro in de Benoordenhoutbuurt.

Lees verder
Bonnie woedend op verhuisbedrijf

22.07.2015 - Bonnie St. Claire is woedend op het bedrijf dat haar onlangs verhuisde. De verhuizer vertelde aan een landelijk dagblad onder meer dat de zangeres voor twaalf uur al twee flessen rosé achterover had geslagen. Bonnie reageerde woedend op Facebook en laat weten de rekening niet zomaar te zullen betalen.

Lees verder
Susan Smit weer alleen

22.07.2015 - Susan Smit heeft een einde gemaakt aan haar relatie met Peter Velthoven, de vader van haar beide kinderen. De schrijfster meldt dat op Twitter.

Lees verder
Nieuw geluk voor Ria Valk?

22.07.2015 - Het gerucht gaat dat Ria Valk niet langer alleen is, maar is gevallen voor een succesvolle zakenman. De 74-jarige zangeres ontmoette hem via een blind date.

Lees verder
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 750 |
Cover Weekend

Bestel los nummer

Volg Weekend op Twitter!

Royalty button
Sander Puzzels