Column Patty Brard

26.11.2014 - Acteur Bill Cosby was de eerste Afro-Amerikaanse man die in de jaren zestig in Amerika doorbrak met een eigen tv-serie. En hij bleek een blijvertje, want zijn The Cosby Show, over een succesvol zwart gezin met dokter Huxtable aan het hoofd, was in de jaren tachtig een groot succes. In diezelfde tijd woonde ik in Amerika en genoot van de verhalen rond dit ideale gezin.

Lees verder
Roseanne Barr drijft de spot met Bill Cosby

26.11.2014 - Roseanne Barr heeft op Twitter de draak gestoken met Bill Cosby. De comédienne postte een selfie op Twitter waarin ze er behoorlijk toegetakeld uitziet, meldt TMZ. "Handgemeen met Bill Cosby", luidt het bijschrift.

Lees verder

26.11.2014 - Wat zeggen de sterren deze week?

Lees verder
Maarten van der Weijden is vader geworden

26.11.2014 - Maarten van der Weijden en zijn vrouw Daisy hebben een dochter gekregen. Dat heeft de oud-zwemmer woensdagmiddag op Twitter bekendgemaakt.

Bekijk de foto
Carry Tefsen: 'Ik ben een slechte oma'

26.11.2014 - Hoewel Carry Tefsen al enkele jaren geleden haar afscheid van het toneel aankondigde, weet ze nog altijd niet van ophouden. Vorig jaar had ze een rol in de musical Flashdance en was ze op tv te zien in 't Schaep In Mokum. Momenteel staat ze zelfs zes dagen per week op de planken in de musical Billy Elliot. Daardoor ziet ze haar zeven kleinkinderen en twee achterkleinkinderen maar weinig.

Lees verder
Column Patty Brard

26.11.2014 - Acteur Bill Cosby was de eerste Afro-Amerikaanse man die in de jaren zestig in Amerika doorbrak met een eigen tv-serie. En hij bleek een blijvertje, want zijn The Cosby Show, over een succesvol zwart gezin met dokter Huxtable aan het hoofd, was in de jaren tachtig een groot succes. In diezelfde tijd woonde ik in Amerika en genoot van de verhalen rond dit ideale gezin.

Lees verder
Roel van Velzen bestolen

26.11.2014 - Roel van Velzen (36) heeft woensdag via Twitter laten weten dat het even niet meezit. De artiest schrok enorm toen hij woensdagochtend nietsvermoedend in het donker in zijn auto stapte en daar een ravage aantrof.

Bekijk de ravage
Bill Cosby onbetrouwbaar

26.11.2014 - Hij stond derde op de ranglijst van 'meest betrouwbare beroemdheden', maar Bill Cosby heeft een flinke duikeling gemaakt. Volgens Amerikaanse media staat hij nu op plek 2615 van in totaal 3000 bekende mensen.

Lees verder
Floortje terug op tv

26.11.2014 - Floortje Dessing komt weer terug op televisie met haar programma Floortje Naar Het Einde Van De Wereld. Het nieuwe seizoen telt vier in plaats van acht afleveringen, zo laat BNN-VARA weten.

Lees verder
Mies Bouwman krabbelt uit diep dal

26.11.2014 - De wereld van Mies Bouwman stortte na het overlijden van haar man Leen Timp, op 1 november vorig jaar, volledig in. Haar verdriet was zelfs zo groot dat ze tijdens de jaarwisseling in het ziekenhuis kwam te liggen. Maar de laatste weken krabbelt ze voorzichtig uit haar diepe dal en afgelopen week vond ze zelfs de kracht voor een wandelingetje door het centrum van Amsterdam.

Lees verder
Win premièrekaarten voor Dorus

26.11.2014 - Altijd als eens een heus premièrefeest willen bezoeken. Dat zou zomaar eens kunnen gaan gebeuren. Weekend geeft namelijk kaarten weg voor de feestelijke première van Een Avond Met Dorus in Gouda.

Lees verder
Connie’s drama

26.11.2014 - Hoewel Connie al enkele jaren is gescheiden van Hans Breukhoven, stortte haar wereld toch in toen ze hoorde dat hij alvleesklierkanker heeft. Ze heeft zich nu teruggetrokken om Hans te steunen en hun kinderen op te vangen.

Lees verder
‘Bram’s bezittingen mogelijk 3 december geveild’

26.11.2014 - De bezittingen van Bram Moszkowicz worden mogelijk op 3 december openbaar geveild. Dat gebeurt als de rechter in een kort geding in zijn nadeel beslist.

Lees verder
Nú in de winkel!

26.11.2014 - Overal verkrijgbaar

Lees verder
Terugkeer Holland’s Got Talent hangt af van Gordon

25.11.2014 - Holland's Got Talent verdwijnt tijdelijk van de buis, meldde entertainmentdeskundige Albert Verlinde dinsdag in RTL Boulevard. De talentenjacht van RTL komt pas terug als "Gordon er weer zin in heeft", aldus Verlinde.

Lees verder
Moedergevoelens kriebelen bij Yolanthe

25.11.2014 - Yolanthe droomde als klein meisje niet van een groots huwelijk of een internationale carrière, maar wist wel al dat ze ooit moeder wilde worden. De nu 29-jarige actrice en presentatrice ziet dat nog steeds als haar 'hoofddroom', zegt ze.

Lees verder
Waylon krijgt Herman Brood Award

25.11.2014 - Waylon is dit jaar de winnaar van de Herman Brood Award. De zanger krijgt de onderscheiding van website ThePostOnline (TPO) voor de meest rebelse figuur van 2014. De uitreiking is donderdag in het Paard van Troje in Den Haag. De prijs ging vorig jaar naar Johan Derksen.

Lees verder
Katja 'doneert' lichaam aan de wetenschap

25.11.2014 - Actrice en presentatrice Katja Römer-Schuurman stelt voor een nieuw tv-programma haar lichaam ter beschikking aan de wetenschap. Op 26 februari is de eerste aflevering te zien van Bodyscan, maakte de fusieomroep KRO-NCRV dinsdag bekend bij de presentatie van het winterseizoen.

Lees verder
Theatershows van Bill Cosby uitgesteld

25.11.2014 - Amerikaanse theaters hebben de liveshows van Bill Cosby voor onbepaalde tijd uitgesteld. Cosby zou vrijdag optreden in Washington, maar het Capitol Theatre heeft besloten de show te annuleren. Hetzelfde geldt voor Foxwoods Resort Casino in Connecticut, waar de komiek op 31 januari zou optreden, meldt BBC.

Lees verder
Wie wordt Dom Bontje 2014

25.11.2014 - Lieke van Lexmond, Caro Emerald, Roy Donders, Yes-R, Natasja Froger en modeontwerper Django Steenbakker zijn door de Bont voor Dieren genomineerd voor de titel Dom Bontje van 2014.

Lees verder
Carmen Electra opgelicht

25.11.2014 - Carmen Electra heeft een rechtszaak aangespannen tegen haar voormalige stylist, omdat die als personal shopper voor meer dan 100.000 dollar, omgerekend ruim 80.000 euro, schoenen en accessoires voor zichzelf kocht.

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 636 |

Deze week in Weekend

Bestel los nummer

Volg Weekend op Twitter!

Bart Ettekoven

Hoofdredactie
Weekend
Royalty button
Sprookjesboeken AD