Cobie Smulders weer in verwachting

21.10.2014 - Cobie Smulders is in verwachting van haar tweede kind. Dat meldt een woordvoerder van de Canadese actrice.

Lees verder
Barbara Sloesen nieuw in GTST

21.10.2014 - Een nieuw gezicht in Goede Tijden, Slechte Tijden: Barbara Sloessen, die Anna Brandt speelt, het nichtje van Bianca Bouwhuis. Het nieuwe personage is vanaf volgende week vrijdag in de serie te zien.

Lees verder
BN’ers roemen Seth Gaaikema

21.10.2014 - Freek de Jonge zegt dat met Seth Gaaikema 'een lieve, goede collega is heengegaan'. De laatste jaren hadden beiden regelmatig contact. "Ik volgde Seth al sinds zijn optreden op het Christelijk Festival in de Jaarbeurshallen in Utrecht, waar ik als jongeling vanuit Goes heen ging omdat ik het gevoel had dat het cabaret ook mijn bestemming zou worden.''

‘Zijn geest was nog zo rijk’
Miryanna van Reeden witheet

21.10.2014 - Miryanna van Reeden is absoluut niet blij. Een onbekende reed tegen haar auto aan, beschadigde haar portier en reed snel door.

Lees verder
Lieke verkoopt appartement

21.10.2014 - Lieke van Lexmond heeft haar appartement in Amsterdam-Zuid verkocht. De actrice kocht het appartement in 2006 voor 515.000 euro en heeft het volgens ingewijden met winst weten te verkopen.

Lees verder
Ode aan Gaaikema op tv

21.10.2014 - Naar aanleiding van het overlijden van cabaretier Seth Gaaikema zendt AVROTROS dinsdagavond direct na het late NOS Journaal op NPO 1 een herhaling uit van de TV-Show.

Lees verder
Seth Gaaikema overleden

21.10.2014 - Cabaretier Seth Gaaikema is dinsdag op 75-jarige leeftijd overleden. Dat maakte een van zijn naaste medewerkers bekend.

Lees verder
Kate weer aan het werk

21.10.2014 - Kate is voor het eerst sinds de bekendmaking van haar tweede zwangerschap weer aan het werk gegaan. Ze was dinsdag samen met haar echtgenoot prins William in een hotel in Londen voor het bezoek van de president van Singapore, schrijft The Telegraph.

Lees verder
Javier Guzman vergeet Gouden Televizier-Ring

21.10.2014 - Van cabaretier/acteur Javier Guzman werd sinds hij beschuldigd werd van het met de dood bedreigen van zijn collega Martijn Koning weinig vernomen. Zelfs toen Flikken Maastricht, waarin hij dit seizoen de rol van crimineel Tony Verwoerd speelt, vrijdag de Gouden Televizier-Ring won bleef het stil. Totdat hij, pas vier dagen later(!), zijn collega's door middel van een Twitter-bericht alsnog feliciteerde met de meest begeerde tv-prijs van ons land.

Lees verder
5 jaar cel voor Pistorius

21.10.2014 - Oscar Pistorius is veroordeeld tot vijf jaar cel voor het doden van zijn vriendin Reeva Steenkamp. Daarnaast kreeg hij drie jaar voorwaardelijk voor het bezit van een verboden wapen.

Lees verder
Halina Reijn heeft 'vluchtig' liefdesleven

21.10.2014 - Halina Reijn heeft doordat ze veel reist voor haar werk alleen vluchtige liefdes. "Dat vind ik soms wel jammer", geeft de actrice toe,

Lees verder
Danny Boom blijft klachten houden

21.10.2014 - Danser Danny Boom gaat donderdag onder het mes vanwege een steeds terugkerende blindedarmontsteking. De winnaar van So You Think You Can Dance kan vanwege zijn gezondheidsproblemen zijn carrière niet verder uitbouwen.

Lees verder
Tori Spelling in quarantaine

21.10.2014 - Tori Spelling is dit weekend in het ziekenhuis opgenomen en in quarantaine geplaatst. De voorzorgsmaatregelen werden genomen omdat de actrice symptomen van ebola had.

Lees verder
Oscar de la Renta overleden

21.10.2014 - Oscar de la Renta is overleden. Dat heeft een familielid van de modeontwerper bevestigd. Vorige maand gaf George Clooney’s bruid Amal nog haar jawoord in een door De la Renta ontworpen bruidsjurk.

'Oscar, het was een eer je creatie's te dragen'
Mr. Probz in de problemen door strafblad

21.10.2014 - Mr. Probz is langzaam maar zeker aan het uitgroeien tot een wereldster. Met zijn hit Waves en zijn huidige nummer 1-notering Nothing Really Matters wil hij nu in de VS doorbreken. Eén probleem: door zijn strafblad krijgt hij geen werkvisum.

Lees verder
Vertrouwen Dries in Dave heeft deuk opgelopen

20.10.2014 - Dries Roelvink zal zijn zoon Dave ondanks alles altijd blijven steunen. 'Maar mijn vertrouwen in hem heeft wel een deukje opgelopen.'

Lees verder
Jacques d’Ancona gaat het theater in

20.10.2014 - Recensent en jurylid Jacques d’Ancona gaat volgend jaar het theater in. De Groninger is de verteller in de voorstelling Later is Nu waarin de mooiste liedjes uit de jaren 50, 60 en 70 de revue passeren.

Lees verder
Prins Harry speelt rugby met kinderen

20.10.2014 - Prins Harry was maandag op een sportieve missie. Hij was in Salford bij een rugby-evenement om meer aandacht op de sport de vestigen.

Lees verder
Ricki Lake gaat scheiden

20.10.2014 - Ricki Lake en haar man Christian Evans gaan scheiden. Een vriend van het stel laat aan RadarOnline weten dat de twee hebben geprobeerd om hun huwelijk te redden, maar dat dit helaas niet is gelukt.

Lees verder
Brad Pitt: ontmoeting queen was een eer

20.10.2014 - Brad Pitt vond het een hele eer dat hij onlangs samen met zijn vrouw Angelina Jolie en hun kinderen op Buckingham Palace mocht verschijnen. 'Het was heel bijzonder, iets wat we nooit zullen vergeten.'

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 618 |

Deze week in Weekend

Bestel los nummer

Volg Weekend op Twitter!

Bart Ettekoven

Hoofdredactie
Weekend
Royalty button