Ilse DeLange door het dolle heen

16.09.2014 - Een nummer van The Common Linnets verschijnt volgende maand samen met muziek van onder anderen Johnny Cash, Bob Dylan en Neil Young op een verzamelalbum. De formatie van Ilse DeLange schreef het nummer At Christmas Time speciaal voor een kerstplaat, die op cd en vinyl uitkomt.

Lees verder
John de Mol zag Utopia als een nachtkaars uitgaan

16.09.2014 - John de Mol heeft besloten in 2015 gewoon door te gaan met Utopia. ''Je merkte de afgelopen weken dat de bewoners rekening hielden met het idee dat het op 31 december allemaal is afgelopen.”

Lees verder
Olcay Gulsen verliefd

15.09.2014 - Olcay Gulsen zou een nieuwe liefde hebben. De ontwerpster zou zijn gevallen voor de charmes van de Britse zakenman Mark McKeon.

Lees verder
Louis Talpe weer vrijgezel

15.09.2014 - Louis Talpe is weer vrijgezel. Zijn manager bevestigt dat het over en uit is tussen de Vlaamse acteur en zijn Duitse vriendin Alicia Endemann.

Lees verder
Patty Brard getrouwd

15.09.2014 - Patty Brard heeft vanmiddag haar jawoord gegeven aan haar vriend Antoine van de Vijver. Dat gebeurde in het sjieke restaurant Aan de Poel in Amstelveen.

Lees verder
Trijntje terug naar de basis

15.09.2014 - Trijntje Oosterhuis is binnenkort in het theater te zien met haar tournee Acoustic Sunday Sessions. De zangeres bijt het spits af in het Isala Theater in Capelle aan den IJssel op 28 september. In totaal gaat ze langs elf theaters, waaronder De Kleine Komedie in Amsterdam, De Oosterpoort in Groningen en de Leidse Schouwburg.

Lees verder
Marion Pauw misselijk van ellende

15.09.2014 - Schrijfster Marion Pauw is een koffertje kwijt met daarin onder meer souvenirs uit Barcelona en een tablet. De thrillerauteur liet haar handbagage maandagmiddag per ongeluk staan in de trein van Haarlem naar Amsterdam. Ze is 'misselijk van ellende', schrijft ze via Twitter aan collega Saskia Noort.

Lees verder
Froukje te laat op afspraak

15.09.2014 - Flink balen, dat was het enige dat Froukje de Both kon. Ze stond maandagochtend in een enorme file op de A2.

Lees verder
Rutger Hauer geëerd

15.09.2014 - Rutger Hauer krijgt vrijdag tijdens het festival Film by the Sea de Grand Acting Award uitgereikt. Hij verdient de prijs met zijn 'indrukwekkende en internationale oeuvre', zo maakt de organisatie van het filmfestival bekend.

Lees verder
Paris Hilton mist haar broer en zus

15.09.2014 - Paris Hilton wil meer tijd doorbrengen met haar broer en zus en daarom zoekt ze een penthouse in New York. De 33-jarige socialite en dj woont nu nog in Los Angeles.

Lees verder
George Clooney trouwt op Giudecca

15.09.2014 - George Clooney gaat zijn jawoord geven in het chique Belmond Hotel Cipriani op het Venetiaanse eiland Giudecca. Volgens insiders zal de trouwerij op zaterdag 27 september plaatsvinden op het bekende landgoed.

Lees verder
Doutzen weer in topvorm en aan het werk

15.09.2014 - Doutzen Kroes is 6 weken na de geboorte van dochtertje Myllena Mae alweer in topvorm. Het model is zelfs al weer voorzichtig aan het werk.

Lees verder
Noortje en Eva blij met rol in Agnes Van God

15.09.2014 - Eva van de Wijdeven en Noortje Herlaar zijn vooral bekend om andere dingen dan toneel. Toch staan de twee actrices vanaf maandag samen op de planken in het toneelstuk Agnes Van God.

Lees verder
Loes Luca koopt Amsterdams appartement

14.09.2014 - Loes Luca heeft een tweekamerappartement in Amsterdam-West gekocht, vlakbij de woning die acteur Fedja van Huêt recent verkocht. Loes kocht het appartement voor 253.750 euro. Ze nam daarvoor een hypotheek van een ton.

Klik op de link voor de foto's
Yolanthe neemt afscheid van Wesley

14.09.2014 - Yolanthe heeft vanmiddag afscheid genomen van haar man Wesley Sneijder. Morgen starten de opnames van Expeditie Poolcirkel en dus reist presentatrice Yolanthe met tien bekende ex-topsporters naar een ijskoud gebied in Noord-Europa.

Lees verder
Beeld van Amy Winehouse onthuld

14.09.2014 - Op de geboortedag van Amy Winehouse is zondag in Londen een bronzen standbeeld van de zangeres onthuld. Het is te vinden in haar oude buurt Camden op de Stables Market, niet ver van het huis waar de zangeres in juli 2011 overleed.

Lees verder
‘Beyoncé weer in verwachting’

13.09.2014 - Jay Z heeft de geruchten over de mogelijke zwangerschap van zijn vrouw Beyoncé aangewakkerd. Tijdens een optreden in Parijs in het kader van hun gezamenlijke On the Run-tour voegde de artiest een veelzeggend zinnetje toe aan de songtekst van het nummer Beach is Better.

Verrassende wending
Waylon wil Dave Roelvink achter slot en grendel

13.09.2014 - Waylon heeft het gehad met types die beroemd zijn, maar waar je je eigenlijk van af vraagt waarvan ook weer. Als voorbeeld noemt hij Dave Roelvink.

Lees verder
Ernst-Daniël herdenkt Roos

13.09.2014 - Ernst Daniël Smid herdenkt zaterdag het overlijden van zijn vrouw Roos. Zij overleed op 13 september 2012 aan alvleesklierkanker.

Lees verder

13.09.2014 - Anita Witzier trouwde onlangs met tv-collega Michel Nillesen in een boerderij in haar woonplaats Blaricum. Met dierbare vrienden en familie om zich heen genoot de Memories-presentatrice van een prachtige dag. Weekend was erbij en deed verslag van deze mooie dag.

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 599 |

Deze week in Weekend

Bestel los nummer

Volg Weekend op Twitter!

Bart Ettekoven

Hoofdredactie
Weekend
Royalty button