Haarlem klaar voor Serious Request

18.12.2014 - 3FM-dj's Gerard Ekdom, Coen Swijnenberg en Domien Verschuuren moeten er vanaf donderdagavond aan geloven. Rond 20.45 uur gaat de deur van het Glazen Huis op de Grote Markt in Haarlem op slot en doen ze tot kerstavond niets anders dan radio en televisie maken zonder dat ze daarbij iets mogen eten.

Lees verder
Spijtbetuiging Stephen Collins valt verkeerd

18.12.2014 - De vrouw die op tienjarige leeftijd seksueel werd misbruikt door de Amerikaanse acteur Stephen Collins zegt zijn verlate spijtbetuiging niet te accepteren. Familieleden van het slachtoffer vertellen TMZ dat ze vindt dat de 67-jarige 7th Heaven-acteur de kwestie bagatelliseert. ''Het aanraken gebeurde niet spontaan. Hij kwam zelfs klaar'', herinnert de vrouw zich.

Lees verder
Erik van Muiswinkel koopt grachtenpand

18.12.2014 - Erik van Muiswinkel zat onlangs bij de notaris om de hypotheek van zijn nieuwe grachtenpand in Haarlem te laten passeren. Het stulpje stond te koop voor € 495.000,-, maar de entertainer heeft flink afgedongen, want hij wist het op de kop te tikken voor € 450.000,-.

Lees verder

18.12.2014 - Wat zeggen de sterren deze week?

Lees verder
Nu in de winkel!

18.12.2014 - Overal verkrijgbaar

Lees verder
Micky en Adam uit elkaar

18.12.2014 - Micky Hoogendijk en Adam Curry zijn uit elkaar. Geen prettige kerstdagen dus voor de twee

Lees verder
Geen eenzame kerst voor Albert Verlinde

18.12.2014 - Vluchten naar een tropisch eiland om bij te komen van een hectisch en verdrietig jaar doet Albert Verlinde absoluut niet de komende feestdagen. Hij brengt ze met familie en vrienden door in zijn woning in Cromvoirt.

Lees verder
Elton John geeft dit weekend z’n jawoord

18.12.2014 - Elton John en David Furnish trouwen komend weekend. Eerder werd al bekend dat John deze maand nog zou trouwen met zijn partner nu het homohuwelijk sinds dit jaar gelegaliseerd is in Engeland.

Lees verder
Jan viert 60ste verjaardag

18.12.2014 - Jan de Hoop is jarig. De nieuwslezer van RTL 4 viert vandaag zijn 60ste verjaardag. Van harte gefeliciteerd!

Lees verder
Stevie Wonder voor de negende keer vader

18.12.2014 - Stevie Wonder is vader geworden van zijn negende kind. Zijn vriendin Tomeeka Robyn Bracy is bevallen van dochter Nia.

Lees verder
Carlo in de zenuwen voor finale Maestro

17.12.2014 - Carlo Boszhard is heel erg zenuwachtig voor de live finale van Maestro. Donderdagavond neemt de presentator het op tegen Spike. "Wat je aan mij ziet, is gespeelde zekerheid, want ik ben zo nerveus", vertelt hij.

Lees verder
Joop van den Ende moet minder werken

17.12.2014 - De keuze van Joop van den Ende om een stap terug te doen binnen zijn bedrijf, is ingegeven door medische redenen. Dat heeft hij woensdag gezegd bij de presentatie van de fusie tussen de theaterbedrijven van Van den Ende en Verlinde.

Lees verder
Albert Verlinde volgt Joop van den Ende op

17.12.2014 - Albert Verlinde zal Joop van den Ende opvolgen als algemeen directeur van zijn bedrijf Stage Entertainment. Dat is woensdag bekendgemaakt tijdens een drukbezochte persconferentie.

Lees verder
Zieke Rob de Nijs zegt optreden af

17.12.2014 - Rob de Nijs heeft voor woensdagavond een optreden in Theater De Veste in Delft geannuleerd. Op Facebook schrijft de zanger ziek te zijn.

Lees verder
Stephen Collins heeft spijt van misbruik

17.12.2014 - Acteur Stephen Collins heeft in een verklaring toegegeven dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan ongewenste intimiteiten met drie minderjarige meisjes. De 67-jarige 7th Heaven-acteur, die sinds de eerste berichten over het vermeende kindermisbruik niet op de kwestie heeft gereageerd, vertelt in de verklaring aan People over de drie incidenten verspreid over twintig jaar, van 1973 tot 1994. ''Ik heb de laatste twintig jaar niet meer de neiging gehad nogmaals op dergelijke wijze te handelen'', zegt Collins.

Lees verder
Lodewijk deelt Kerststerren uit

17.12.2014 - Vandaag verraste Lodewijk Hoekstra, bekend van Eigen Huis en Tuin, bezoekers in het Rotterdamse Erasmus MC met een feestelijke Kerstster om cadeau te doen aan hun geliefden.

Lees verder
Blijft afperser Linda vastzitten?

17.12.2014 - De raadkamer van de rechtbank in Utrecht buigt zich donderdag over de vraag of de 70-jarige afperser van de familie De Mol langer in voorarrest moet blijven. De man uit Zeist is op 3 december opgepakt en zit sindsdien achter de tralies. Het Openbaar Ministerie verdenkt hem van afpersing en bedreiging.

Lees verder
Charlène is moe na bevalling

17.12.2014 - Prinses Charlène van Monaco is een beetje moe, maar zij en de tweeling maken het goed. De vrouw van prins Albert II hoopt dat ze met Gabriella en Jacques nog voor de kerst naar huis mag, vertelt ze aan Paris Match.

Lees verder
Justin Bieber gaat op straat slapen

17.12.2014 - Justin Bieber gaat een nacht op straat doorbrengen om aandacht te vragen voor daklozen in Californië. Dit doet hij op aandringen van zijn manager, weet Daily Star.

Lees verder
Babette van Veen in de kou

17.12.2014 - Een tegenvaller voor Babette van Veen. Haar verwarming viel uit, waardoor ze in de kou zat.

Lees verder
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 649 |

Deze week in Weekend

Bestel los nummer

Volg Weekend op Twitter!

Bart Ettekoven

Hoofdredactie
Weekend
Royalty button