Mark van Eeuwen trots op Heineken-film

24.06.2015 - Acteur Mark van Eeuwen is vanaf donderdag in de bioscoop te zien als crimineel Frans Meijer in Kidnapping Freddy Heineken, de tweede film over de ontvoering van de beroemde biermagnaat. In het najaar zal de acteur de hoofdrol gaan spelen in de musical The Bodyguard. Zes vragen aan Van Eeuwen.

Lees verder
Engelse koningin in Berlijn

23.06.2015 - De Britse koningin Elizabeth en haar echtgenoot prins Philip zijn dinsdag gearriveerd in Berlijn. Ze kregen een hartelijk welkom op luchthaven Tegel bij de Duitse hoofdstad. Daar werden ze opgevangen door de Britse ambassadeur Simon McDonald. De Britse koningin en de hertog van Edinburgh brengen een staatsbezoek aan Duitsland dat tot en met vrijdag duurt.

Lees verder
Sylvie Meis trots op nieuwe fashion-website

22.06.2015 - Sylvie Meis heeft haar eigen fashionblog. Ze heeft er maanden aan gewerkt met haar team, schrijft ze. 'Ik ben blij jullie welkom te kunnen heten op mijn nieuwe en eerste website.'

Lees verder
Dré Hazes koopt appartement naast Rachel

22.06.2015 - Dré en Roxeanne Hazes hebben onlangs de appartementen naast hun moeder Rachel gekocht in Vinkeveen. Volgens Bekende Buren betaalde Dré de aankoopprijs van 300.000 euro uit eigen zak. Roxeanne kocht voor dezelfde prijs het appartement onder dat van haar broer.

Lees verder
Dochters Caitlyn vieren vaderdag

22.06.2015 - Kylie en Kendall Jenner hebben hun vader Caitlyn via social media gefeliciteerd met Vaderdag. Dat de voormalige atleet nu als vrouw door het leven gaat, verandert volgens de twee zussen niks aan het feit dat zij hun vader is.

Lees verder
Gerard Joling bijna gedrogeerd in Barcelona

21.06.2015 - Gerard Joling viert momenteel met een stel goede vrienden vakantie in Barcelona. Toen de zanger en zijn gevolg zaterdagavond besloten gezellig een drankje te gaan drinken werd hij echter bijna gedrogeerd. Gelukkig zag Gerard net op tijd dat iemand wat in zijn drankje deed, waardoor een drama op het nippertje werd voorkomen.

Lees verder
Fred van Leer mist relatie niet

20.06.2015 - Fred van Leer is al vijftien jaar vrijgezel. Maar de 38-jarige stylist mist een relatie in zijn leven niet, vertelt hij aan een landelijke ochtendkrant. ''Ik kan heel goed alleen zijn. Ik ben eigenlijk altijd al een loner geweest.''

Lees verder
Caroline viert trouwdag in New York

19.06.2015 - Een jaar geleden gaf Caroline Tensen haar jawoord aan Ernst-Jan Smids. Dat vieren de twee vandaag in New York.

Lees verder
Mail een leuke foto naar Patty

19.06.2015 - Wil jij iemand bedanken of eens extra in het zonnetje zetten? Mail dan een leuke foto naar Patty Brard en wie weet plaatst zij jouw foto dan volgende week wel op haar vaste pagina in de Weekend.

Mailadres
Tom Cruise mist dochter Suri

19.06.2015 - Tom Cruise heeft zijn dochter Suri al maanden niet gezien omdat hij heel erg druk is met zijn werk. De acteur hoopt dat hij zijn 9-jarige dochter mee kan nemen op de promotietour van zijn nieuwe film.

Lees verder
Joop werkt nog maar 75 dagen per jaar

19.06.2015 - Joop van den Ende gaat op 73-jarige leeftijd voor het eerst in zijn leven in loondienst werken. Hij gaat 75 dagen per jaar aan de slag bij zijn eigen bedrijf Stage Entertainment en zijn vrouw Janine houdt de dagen bij, zei Joop vrijdag op de bijeenkomst waar hij bekendmaakte 60 procent van de aandelen te hebben verkocht aan investeerder CVC.

Lees verder
Eddy Wally in het ziekenhuis

19.06.2015 - Eddy Wally is met grote spoed naar het ziekenhuis gebracht. De 82-jarige Vlaamse zanger zou zeer hoge koorts hebben.

Lees verder
Jeremy Clarkson nooit meer bij de BBC

19.06.2015 - Jeremy Clarkson piekert er niet over om als presentator van het autoprogramma Top Gear terug te keren. Clarkson zou vorige week zijn gevraagd om het programma weer voor zijn rekening te nemen, maar dat heeft hij geweigerd.

Lees verder
Miley date Victoria’s Secret-model

19.06.2015 - Miley Cyrus heeft een nieuwe liefde. De zangeres blijkt het al een tijdje gezellig te hebben met Victoria's Secret-model Stella Maxwell.

Klik voor de foto
Kleindochter voor René Froger

19.06.2015 - René Froger is weer opa geworden. Zijn dochter Natascha is bevallen van een meisje, zo laat broertje Danny weten via Facebook.

Lees verder
Rihanna stelt nieuwe liefde voor aan ouders

19.06.2015 - Het gaat hard tussen Rihanna en haar nieuwe vriend, voetballer Karim Benzema. De zangeres heeft hem al voorgesteld aan haar ouders.

Lees verder
Gordon in het ziekenhuis

18.06.2015 - Schrik voor Gordon. Hij belandde donderdag plotseling in het ziekenhuis.

Lees verder
Drama voor Penelope Cruz

18.06.2015 - De vader van Penelope Cruz is vanmorgen vrij onverwachts overleden. Eduardo Cuz is slechts 62 jaar geworden.

Lees verder
Lex Harding begint nieuw radiostation

18.06.2015 - Uit onvrede met het huidige muziekaanbod is ex-radio DJ Lex Harding gestart met een nieuw radiostation: LXClassics. De internetradiozender draait tijdloze muziek uit de jaren ’60, ’70 en ’80. 

Lees verder
Afperser De Mol hoeft niet meer de cel in

18.06.2015 - Het Openbaar Ministerie heeft een voorwaardelijke celstraf van tien maanden geëist tegen de man die wordt verdacht van afpersing van de familie De Mol. Ook eist het OM een celstraf ter hoogte van het voorarrest van 141 dagen tegen de 71-jarige Dirk M en een contactverbod met zijn slachtoffers.

Lees verder
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 741 |
Cover Weekend

Bestel los nummer

Volg Weekend op Twitter!

Royalty button
Sander Puzzels