Ekster Ellen ten Damme terecht

14.10.2015 - Ellen ten Damme heeft haar ekster Arie weer terug. 'Arie L Ekster' vloog dinsdag weg tijdens haar bezoek aan De Maaspoort in Venlo, meldt het Limburgse theater.

Lees verder
Zoontje voor Luuk Ikink

14.10.2015 - Luuk Ikink is vader geworden van een zoontje. Simone, de vrouw van de sidekick van Humberto Tan in RTL Late Night is bevallen van een jongetje, Lieuwe.

Lees verder
Yfke herinnert zich niets van ongeluk

13.10.2015 - Yfke Sturm kan zich niets meer van het surfboardongeluk van begin september herinneren. '"Het had heel anders kunnen aflopen. Artsen in Londen zeggen ook: ‘Je hebt geluk gehad dat het board je niet twee of drie millimeter hoger of lager heeft geraakt’. Het is een wonder'', zegt ze.

Lees verder
Chantal schrikt van naakte man

13.10.2015 - Chantal Janzen wist dinsdagochtend niet wat ze zag toen ze ineens een naakte man zag staan. Toevallig is ze net op dat moment aan de telefoon met 100% NL.

Lees verder
Dave Roelvink gaat ook zingen

13.10.2015 - Dave Roelvink gaat op 30 januari voor het eerst zingend optreden voor een groot gezelschap tijdens een speciaal 'Bad Boys on Tour'-concert in Eindhoven. Andere zangers tijdens het Bad Boys-conert zijn MC Rudy Jones, Ronnie Flex, SFB, Lil' Kleine en The Flexican.

Lees verder
Bijzonder kookboek van Sara Kroos

13.10.2015 - Sara Kroos heeft een kookboek geschreven waarin ze recepten voor taarten afwisselt met verhalen over haar jarenlange strijd tegen de kilo's. "Ik houd van het royale leven. Maar ja, ik ben in de afgelopen vijftien jaar 20 kilo aangekomen en ben die ook weer kwijtgeraakt. Het gaat alle kanten op", vertelt ze.

Lees verder
Geen botox voor Sophie Hilbrand

13.10.2015 - Sophie Hilbrand neemt niet haar toevlucht tot plastische chirurgie of botox. Dat is haar conclusie na de zoektocht die zij de afgelopen weken verrichtte in het programma Sophie In De Kreukels. Hierin probeerde de nu veertigjarige presentatrice te achterhalen of zij zelf iets aan haar uiterlijk wil laten doen om het ouder worden een halt toe te roepen.

Lees verder
Jan de Hoop houdt rugklachten

12.10.2015 - Jan de Hoop heeft nog altijd heel veel last van zijn rug na een val van de trap vorige maand. Vandaag onderging hij een behandeling, maar die heeft hem niet geholpen.

Lees verder
André Hazes jr. en Monique maken douche-selfie

12.10.2015 - Selfie’s kun je overal maken, dus ook onder de douche. Dat besloten André Hazes jr. en zijn vriendin Monique dan ook te doen.

Klik voor de foto onder de douche
Repetitie's musical Willem Ruis begonnen

12.10.2015 - De cast van de musical Willem Ruis, De Show Van Zijn Leven begon maandag met repeteren. Hoofdrolspeler Xander van Vledder mocht eerst de taart aansnijden, zoals gebruikelijk is bij musicals. Ook gaf de cast alvast een voorproefje van het decor.

Lees verder
Elise Schaap niet romantisch

12.10.2015 - Terwijl ze als de succesvolle Roos in de film Ja, Ik Wil droomt van een huwelijk, is Elise Schaap zelf helemaal niet zo romantisch. Alleen al het woord bruiloft maakt haar zenuwachtig.

Lees verder
Jennifer Hoffman bestolen

12.10.2015 - Jennifer Hoffman had een heel vervelende zondagavond. De actrice was gezellig uit toen ze er achter kwam dat er van alles gestolen was.

Lees verder
Dronken Charlie Sheen bar uitgezet

12.10.2015 - Een dronken en agressieve Charlie Sheen is zaterdag hardhandig een bar uitgezet. De acteur kwam in de problemen nadat hij een mobiele telefoon uit iemands handen sloeg.

Lees verder
Bill Cosby zeven uur lang verhoord

11.10.2015 - Bill Cosby is gedurende zeven uur verhoord in verband met een beschuldiging van seksueel misbruik. De 78-jarige acteur en komiek wordt ervan beschuldigd in 1974 de destijds 15-jarige Judy Huth in het Playboylandhuis in Los Angeles seksuele handelingen bij zichzelf en hem te hebben laten uitvoeren.

Lees verder
Het Goede Doel niet blij met PVV

11.10.2015 - Henk Temming en Henk Westbroek van Het Goede Doel zijn niet blij dat hun hit België wordt gedraaid tijdens bijeenkomsten van de PVV. "Dat vinden we verschrikkelijk", zei Westbroek in WNL op zondag.

Lees verder
Sander Lantinga breekt enkel

11.10.2015 - Een partijtje zaalvoetbal liep niet goed af voor Sander Lantinga. De dj brak daarbij namelijk z’n enkel.

Lees verder
Gordon mist z’n moeder nog iedere dag

11.10.2015 - Het is vijf jaar geleden dat de moeder van Gordon overleed. Hij mist haar nog iedere dag.

Lees verder
Ben en Jennifer doen nog veel samen

11.10.2015 - Ben Affleck en Jennifer Garner zijn nog altijd vaak samen te vinden in hun gezamenlijke woning in Los Angeles. Affleck zou zijn tijd verdelen tussen deze woning en een huurhuis verderop in de straat.

Lees verder
Pip en Pim winnen Dance Dance Dance

10.10.2015 - Pip Pellens en Pim Wessels mogen zich de eerste winnaars van Dance Dance Dance noemen. De twee namen het zaterdag in de finale van het dansprogramma op tegen Fockeline Ouwerkerk en Achmed Akkabi. Ze kregen de meeste stemmen van juryleden Timor Steffens, Dan Karaty en Igone de Jongh.

Lees verder
Zusje Kate weer vrijgezel

10.10.2015 - Pippa Middleton is weer vrijgezel. De jongere zus van Kate, de echtgenote van de Britse prins William, en Nico Jackson hebben na drie jaar een punt achter hun relatie gezet.

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 800 |
Cover Weekend

Bestel los nummer

Volg Weekend op Twitter!

Royalty button
Sander Puzzels