Brad Pitt: ontmoeting queen was een eer

20.10.2014 - Brad Pitt vond het een hele eer dat hij onlangs samen met zijn vrouw Angelina Jolie en hun kinderen op Buckingham Palace mocht verschijnen. 'Het was heel bijzonder, iets wat we nooit zullen vergeten.'

Lees verder
De 5 populairste vakantiebestemmingen van de sterren

20.10.2014 - Als het even kan, boeken de sterren een vakantie naar het buitenland. De meesten zoeken graag de zon op. Op die manier kunnen ze op het strand even bijkomen van de hectiek van alledag. Onlangs was Nicolette van Dam met haar dochters en verloofde op vakantie in het Spaanse Marbella. Maar wat zijn nu de favoriete vakantiebestemmingen van de sterren?

Lees verder
Kate verwacht tweede kindje in april

20.10.2014 - Prins William en zijn vrouw Kate hopen in april voor de tweede keer vader en moeder te worden. Het Britse Koninklijk Huis heeft op de officiële website bekendgemaakt dat Kate dan is uitgerekend.

Lees verder
Richard Krajicek uit het ziekenhuis

20.10.2014 - Richard Krajicek ligt niet langer in het ziekenhuis. "Hij gaat met sprongen vooruit", aldus zijn opgeluchte vrouw Daphne Deckers.

Lees verder
Televizier-Ring niet naar Serious Request

20.10.2014 - De Televizier-Ring, die door een actie van 3FM-verslaggever Lex Uiting in handen is gekomen van het radiostation, wordt niet geveild voor Serious Request. Dat laat een woordvoerster van AVROTROS weten als reactie op het plan van Uiting om de ring te veilen voor het goede doel.

Lees verder
Viktor Brand doet mee aan Wie Is De Mol?

20.10.2014 - Viktor Brand is te zien in het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? Dat heeft het programma maandagochtend bekendgemaakt.

Lees verder
Susan Boyle (53) wil een kind

20.10.2014 - Susan Boyle zou graag een kind willen adopteren. De zangeres (53) meldt dat ze 'heel veel liefde heeft te geven' en dat het haar 'enorm gelukkig zou maken'..

Lees verder
Remy Bonjasky hield relatiebreuk geheim

20.10.2014 - Remy Bonjasky en zijn vriendin Stephanie gingen kort voor zijn deelname aan Expeditie Robinson uit elkaar. De voormalig kickbokser besloot dat niet tegen de andere expeditieleden te zeggen.

Lees verder
Vrouwen brengen hommage aan Lennaert Nijgh

19.10.2014 - Vier zangeressen brengen volgend jaar in België een eerbetoon aan de legendarische Nederlandse tekstschrijver Lennaert Nijgh. Nijgh zou, als hij nog had geleefd, eind januari 70 jaar geworden zijn. Het initiatief, dat de titel Nijghse Vrouwen heeft gekregen, komt van zijn ex-echtgenote Astrid Nijgh. Ze is de enige Nederlandse zangeres die aan het project deelneemt.

Tekstdichter zou dit jaar 70 zijn geworden
DJ Hardwell weer de beste van de wereld

19.10.2014 - De 26-jarige Robbert van de Corput uit Breda, beter bekend als dj Hardwell, is voor de tweede keer op rij uitgeroepen tot populairste dj ter wereld. Vorig jaar eindigde de jonge Nederlandse dj en producer voor het eerst op 1 in de prestigieuze DJ Mag Top 100.

Lees verder
Jeremy Clarkson reed te snel

18.10.2014 - Top Gear-presentator Jeremy Clarkson is geflitst omdat hij te snel reed. De Brit krijgt daarvoor een aantekening op zijn puntenrijbewijs. Volgens de BBC-presentator was hem dit in 30 jaar nog niet overkomen.

Lees verder
Ook Linda’s buurman wordt bedreigd

18.10.2014 - De achterbuurman van Linda de Mol vermoedt doelwit te zijn van dezelfde afperser die de familie De Mol bedreigt. Hans Slim kreeg vorig maand een dreigbrief die op dezelfde manier was geadresseerd als de brief op de taart die John de Mol ontving.

Lees verder
Chantal’s ouders kenden Marco niet

18.10.2014 - Chantal Janzen hield het begin van haar relatie met Marco Geeratz acht jaar geleden geheim voor vrienden en familie. ''Zelf mijn eigen ouders wisten van niets, terwijl ik doorgaans heel open tegen ze ben.”

Lees verder
Prinses Elisabeth zorgt voor ontroering

18.10.2014 - De Belgische prinses Elisabeth zorgde vrijdagavond voor beroering en ontroering tijdens een massale herdenking van de Eerste Wereldoorlog in West-Vlaanderen. Tijdens het lichtspektakel Lichtfront, waarmee de frontlinie van 100 jaar geleden werd nagebootst met vuren en fakkels, had Elisabeth een opmerkelijke rol.

Lees verder
‘Reinout Oerlemans terug in GTST’

18.10.2014 - Gevraagd naar wie de acteurs en actrices van GTST graag terug zouden willen zien in de populaire RTL4-soap, liet Erik de Vogel zich ontvallen dat Reinout Oerlemans zal terugkeren in de serie.

Lees verder
Trotse Antje: ‘Jaaaaa ze is door!!!

18.10.2014 - Antje Monteiro is zo trots als een pauw. Haar 21-jarige dochter Romy is doorgedrongen tot de live-shows van The Voice Of Holland.

Lees verder
GTST viert feest

18.10.2014 - De cast en crew van Goede Tijden, Slechte Tijden hebben de 5000ste aflevering vrijdagavond bekeken in het College Hotel in Amsterdam. De acteurs werden in limousines naar de rode loper gebracht.

Lees verder
Andy en Melisa: ruzie door stress

18.10.2014 - Andy van der Meijde is zijn vrouw Melisa Schaufeli dankbaar omdat hij met haar een nieuwe start heeft kunnen maken. De twee zijn sinds 20 september getrouwd en daar is Andy ontzettend blij mee.

Andy sliep zelfs een nacht bij zijn moeder
Jan Keizer prima steun voor Anny

17.10.2014 - Anny Schilder is erg te spreken over de manier waarop collega Jan Keizer omgaat met haar ziekte. "Jan vangt het gelukkig goed op", vertelt de zangeres.

Lees verder
Richard Krajicek in het ziekenhuis

17.10.2014 - Richard Krajicek ligt in het ziekenhuis. De oud-tennisser bezorgde zijn vrouw Daphne Deckers de schrik van haar leven.

Lees verder
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 619 |

Deze week in Weekend

Bestel los nummer

Volg Weekend op Twitter!

Bart Ettekoven

Hoofdredactie
Weekend
Royalty button