Sanne Vogel

Dit is het gezin van Sanne Vogel

Actrice, schrijfster én regisseur Sanne Vogel is al jaren gelukkig met haar verloofde Melchior. In 2019 werd het stel de trotse ouders van twee “draakjes”, zoals ze haar tweeling liefkozend noemt. De duizendpoot deelt op haar social media regelmatig kiekjes van haar gezinnetje.

De zwangerschap verliep niet bepaald op rolletjes, vertelde Sanne eerder. Ze was ziek, zwak en misselijk. Bovendien was de zwangerschap zeer beladen, omdat ze eerder dat jaar beviel van een doodgeboren kindje. Gelukkig kwamen zoon Loewy en dochter Bella kerngezond ter wereld. “Melchior en ik staan soms minuten samen jankend van geluk (en vermoeidheid) in de wiegjes te staren. Damn, wat een canon van liefde!”, schreef ze daarna dolgelukkig.

Kankergen

Sanne maakte onlangs bekend dat er bij haar een kankergen is vastgesteld waardoor ze haar borsten en eierstokken preventief gaat laten verwijderen. Ze werd vervolgens bedolven onder reacties van lotgenoten, berichten van medeleven en medische adviezen. Allemaal heel lief, maar maak je om Sanne geen zorgen, drukte ze iedereen op het hart, “want het gaat goed met mij, met ons”. Nog nooit was ze zo lang achter elkaar “zo intens gelukkig” als de afgelopen zes maanden. “Ik heb de liefste vriend die ik me kan wensen, de meest betrokken ouders en een vangnet van familie, vrienden door dik en dun, schoonouders die altijd klaar staan en enorm begripvolle collega’s.”