×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Column Patty Brard

Column Patty Brard

Even over…The Rolling Stones

04.10.2017 -

Afgelopen weekend vloog ik van Ibiza naar Amsterdam voor een paar klussen en dat kwam mooi uit, want zo kon ik ook naar het concert van de Rolling Stones in de Arena. Ik was er nou toch en vrienden hadden me uitgenodigd in hun skybox, waar het natuurlijk heerlijk toeven was.


Het genot werd echter wreed verstoord door het voorprogramma. Dat was me net te veel ‘herrie om het herrie maken’. Vreselijk. De herrie van de Rolling Stones daarentegen, heeft mij van het begin tot het einde geboeid. Dat het een stelletje bijna-tachtigers zijn die voor een uitzinnig publiek hun hits staan te raggen, doet er niet toe. Af en toe klopte er echt niets van, maar daardoor klopte het perfect. Ergens in het midden kwamen ze muzikaal toch weer tot elkaar.

Ik heb zelden zo van een concert genoten als dat van afgelopen zaterdag van de Stones. Het was net of ik in een oefenruimte naar een lokaal bandje zat te kijken dat aan het repeteren was. Alleen was de oefenruimte nu gevuld met bijna 60.000 mensen en toert het bandje al ruim 50 jaar de wereld rond. Petje af voor de mannen en vooral voor Mick Jagger. Duidelijk is dat Mick niet zo hard geleefd heeft als sommige anderen van zijn collega’s, want die man loopt, zingend over dat enorme podium, bijna een halve marathon met zijn 74 jaar.

Vroeger was ik enorm verliefd op Mick Jagger en zaterdag kwam ik tot de verbijsterende conclusie dat ik hem nog steeds rete-aantrekkelijk vind. Opa Mick is onlangs weer vader geworden van een zoontje, dat hij samen kreeg met zijn 29-jarige vriendin Melanie. Wat deze man zo fit houdt? Het schijnt dat hij een personal coach, een personal cook een personal trainer, een personal noem-het-maar-op heeft om hem in shape te houden. Vroeger was ook Mick niet vies van drank en drugs, maar tegenwoordig zwemt hij 12 km per dag, loopt hij 8 km hard, fitnesst hij om de dag en volgt hij al 20 jaar een speciaal dieet. En ik heb ook wel eens gehoord dat hij in een kliniek in Zwitserland af en toe al zijn bloed volledig laat vervangen.

Uiteraard hebben wij de financiële middelen en de tijd niet om zo aan ons welzijn te werken, maar het is wel duidelijk dat rust roest! Wat een inspiratie, wat een heerlijke sexy opa! Een rolmodel voor ouderen die gepassioneerd willen blijven werken!

Heb je zelf een vraag voor Patty?

Reacties