×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

VIDEO: Jim Carrey geeft bizar interview

10.09.2017 -

Jim Carrey was een van de sterren die dit weekend paradeerde over de rode loper van modeblad Harper's Bazaar. Maar de 55-jarige komiek nam het hele feestje in New York niet bepaald serieus. Sterker nog, hij gaf een heel bizar interview.


‘Dit betekent allemaal helemaal niets,’ zei de acteur tegen een interviewster van E! News. ‘Ik wilde het meest betekenisloze evenement vinden om mij bij aan te sluiten en hier ben ik,’ vervolgde hij zijn verhaal.

De verslaggeefster probeert nog uit te leggen dat op het feestje van het magazine mode-iconen worden geëerd. ‘Ik geloof niet in iconen,’ aldus de komiek. 'Ik geloof niet in persoonlijkheden. Ik geloof in de vrede die ligt voorbij persoonlijkheden, voorbij uitvindingen en vermommingen.'

En als je denkt dat dit al bizar genoeg is, het gesprek werd er vervolgens alleen maar vreemder op. Toen de presentatrice uitwees dat hij er anders heel opgedoft uitzag voor een evenement wat hem, naar eigen zeggen, niet interesseert, reageerde hij als volgt: 'Ik heb me niet opgedoft. Er bestaat geen ik. Er gebeuren alleen dingen. De wereld is niet van ons en wij doen er niet toe'.

 

Een paar dagen eerder gaf hij ook al een opmerkelijk interview toen hij te gast was bij de Broadway-show van regisseur Michael Moore. De acteur, die al jaren worstelt met depressie, zei dat hij de hopeloosheid heeft omarmt: 'Zodra je meegaat in die rivier van verdriet en lijden, word je bevrijd’.

Foto: © Instagram Jim Carrey

Reacties