×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Column Patty Brard

Column Patty Brard

Even over... de valkuilen van Ibiza

05.07.2017 -

Het is twee weken geleden dat we onze basis van Amstelveen naar Ibiza verlegden, hoofdzakelijk vanwege het werk van Antoine. Hij heeft ons huis aan de Amstel vanaf de grond ontworpen en gebouwd en eigenlijk zou je dat huis willen oppakken en dat op Ibiza willen neerzetten. Nu wonen we in een erg leuke finca, die we (voorlopig) huren want je weet nooit wat de toekomst brengt. Dat is natuurlijk niets voor ons, met ons beider drang naar perfectie, dus er wordt van alles gebouwd en opnieuw gestyled in het huis. Inmiddels is de buitenkant bijna naar ons zin, maar hoor ik ons al praten over de badkamers die wel een modernisering kunnen gebruiken. En daarbij hoor ik de huisbaas in zijn vuistje gniffelen.


Dat is valkuil 1: leer waarderen wat je hebt en doe rustig aan in een huurhuis.

Valkuil 2: Iedereen die nu langskomt op Ibiza is op vakantie en wil in een beperkte tijd zoveel mogelijk gedaan, gedronken en gegeten hebben. Antoine is heel goed in ’nee’ zeggen, ik daarentegen ben nog steeds met een natte vinger naar een feestje te lokken. Maar er is daar echt elke dag feest! Daarom heb ik nu minstens twee keer per week yoga ingepland, wil ik meer ZELF koken en ga ik meer van Chi Nei Tsang-kuren en klysma’s genieten dan van de feestelijke kant van het eiland. Ik ben even in Nederland en realiseer me dat de afgelopen twee weken, van de opening van XaXa via de beruchte zondagmiddag in beachclub Blue Marlin en een flamenco-avond in Destino naar Namasté op Las Dalias wat veel was. Het was ook allemaal niet op een pot kruidenthee!

Valkuil 3: ’Shop till you drop’ kan niet op Ibiza, simpelweg omdat het te duur is. En bovendien, hoeveel lange jurken wil je hebben, Patty?

Valkuil 4: Ga niet met iedereen praten over hoe ze het voor elkaar krijgt er zo slank en glad uit te zien. Voor je het weet, overweeg je naar Marbella te vliegen voor een maagverkleining of naar Iran voor de beste neusjob. De grap is, iedereen ziet er hetzelfde uit! En wat is dat in hemelsnaam met al die geïmplanteerde billen? Als je ergens ter wereld dicht bij jezelf moet blijven, is het wel op Ibiza. Gelukkig hebben wij die heerlijke berg en elkaar, dus dat komt wel goed!

Heb je zelf een vraag voor Patty?

Reacties