×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Column Patty Brard

Column Patty Brard

Even over... Gordon gaat trouwen

07.06.2017 -

In een serie van zes afleveringen gaat Gordon, bijgestaan door vrienden en deskundigen, op zoek naar een man, waarmee hij uiteindelijk gaat trouwen in zijn zo geliefde Zuid-Afrika. De trouwdatum staat al vast: 22 november. Dat lijkt nog ver, maar voor het plannen van een huwelijk zoals Gordon dat wil, is dat sneller dan je denkt. En dan heb je nog niet eens een man, redelijk essentieel bij een huwelijk. Hoe haal je het in je hoofd om dit project aan te gaan? Dit durft alleen Gordon. Ikzelf ben nogal getraumatiseerd qua huwelijken en heb met Antoine negen jaar gepuzzeld voor het jawoord viel. Dat puzzelen stopt nooit, maar voor de een heb je dat wel over en voor de ander niet.


Hoe dan ook, wat mij betreft gaat Goor voor de meest spraakmakende televisie van het jaar zorgen. Want wat gaat hier in hemelsnaam op af komen?  Mannen die denken dat ze in één keer onder de pannen zijn, gierende klonen van Gerard Joling omdat dat de man is die men het vaakst naast hem ziet òf, zoals Gordon zelf graag wil, die zelfstandige, leuke man die overal doorheen prikt en het overgevoelige intelligente mannetje herkent dat achter die grote mond schuil gaat? En hoe groot is dan de kans dat hij die ook nog aantrekkelijk vindt? Moet zijn toekomstige partner juist rustig zijn of even extravert als hijzelf? De wetenschap probeert al jaren te ontdekken hoe partnerkeuze werkt. Waarom word je op die ene persoon verliefd? Superinteressant natuurlijk. Nog interessanter: hoe hou je het vol?

Dat Gordon zegt: ’Klaar ermee, ik ben nu drieënhalf jaar vrijgezel, dan maar dit proberen en het ook maar gelijk uitzenden’, vind ik wel gewaagd. Maar goed, Gordon is niet gek natuurlijk en als het hem niet bevalt, zie ik hem halverwege het traject nog met gierende banden vertrekken ook. Persoonlijk vind ik een prachtige vrouw beter bij Gordon passen. Moeder van zijn twee kinderen, die hem zullen temmen. Hij zou een topvader zijn. Blijft natuurlijk zijn drang naar seks met heren. Die moet je als vrouw dan maar even door de vingers zien, want mevrouw Heuckeroth zal hij behandelen zoals hij àl zijn vriendinnen behandelt: als ware prinsessen! En dus raad ik elke flexibele, leuke vrouw in Nederland aan zich aan te melden voor Gordon Gaat Trouwen. Ik denk dat je een grote kans maakt op een toptoekomst met heel veel lol en liefde!

Heb je zelf een vraag voor Patty?

Reacties