×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Column Patty Brard

Column Patty Brard

Even over… By Patty Ibiza

03.05.2017 -

Vol trots mag ik jullie aankondigen dat in het Marble Stella Maris Corendon Hotel op Ibiza vanaf 1 juni de giftshop By Patty haar deuren zal openen. Ik weet nog niet hoe, want ik zit midden in het proces van de aankleding en invulling van de winkel, maar we wilden per se een openingsdatum aanhouden en dus wordt het gewoon keihard 1 juni. Dat is niet de feestelijke opening, want we willen graag eerst een week proefdraaien. Vervolgens is er een week een uitverkochte artiestenreis uit Nederland in het hotel, daarna willen we (als het goed gaat) bijvullen en dan in juli een groot openingsfeest geven. Superspannend!


Gelukkig sta ik er niet alleen voor, want ik heb de onvoorwaardelijke steun van twee erg lieve meiden die heel veel detailhandelervaring hebben. We hebben exact dezelfde smaak en lopen over van de ideeën en de positieve energie.

Gelukkig heeft Antoine de tekeningen van de winkel voor ons willen maken en is de verbouwing inmiddels in volle gang. By Patty wordt een winkel waar u terecht kunt voor alles wat Patty leuk vindt. Kleding, manden, doeken, corrigerende badpakken van de Sexy Correctie-lijn, maar ook mijn hondjes Bibi en Lulu in pluche voor alle kindjes die hun hondjes niet mee mochten/konden nemen op vakantie en wel willen knuffelen. Bovendien verkoopt tante Patty ook drop en Hollandse pindakaas en hagelslag, mocht iemand dat missen op vakantie.

Een of twee keer per week organiseren we een hippiemarkt op de binnenplaats met allerlei leuke Ibizaspullen, pal voor de heerlijke koffieshop Good Things. Nooit eerder heb ik zulke lekkere cappuccino en shakes op het eiland gedronken als hier. Het hotel is all inclusive, maar er zijn ook een aantal à la carte restaurants, zoals The Fishmarket waar het echt goed toeven is. Er is een opgespoten strand, diverse zwembaden en een fantastisch meetingpoint bij het podium waar artiesten gedurende het seizoen optreden. Ook mensen die niet in het hotel verblijven, kunnen bij By Patty langskomen. Ze kunnen er ook een dagje van maken en tegen een speciale prijs gebruik maken van de à la carte restaurants. Je krijgt dan een bandje met Guest of Patty. Als u nog niet geboekt hebt en u wilt tegen normale prijzen Ibiza beleven, raad ik u het Marble Stella Maris Hotel van harte aan. Komen jullie dan even dag zeggen in mijn winkel? Ik ben zo trots! 

Heb je zelf een vraag voor Patty?

Reacties