×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Regisseur Guus Verstraete overleden op 69-jarige leeftijd

03.03.2017 -

Guus Verstraete is overleden op 69-jarige leeftijd. Dat meldt een woordvoerder van de familie.


'In totale verbijstering laat de familie weten dat Guus Verstraete vanochtend vroeg op 69-jarige leeftijd is overleden. Guus werd eerder deze week opgenomen in het ziekenhuis vanwege hartploblemen. De familie vraagt hun privacy te respecteren', meldt de woordvoerder.

De echtgenoot van Simone Kleinsma was de regisseur van een groot aantal televisiefilms en -series. Hij regisseerde onder andere de Surpriseshow, de Soundmixshow en Mooi! Weer De Leeuw. 

Guus en Simone trouwden op 5 juni 1990 in Blaricum. Simone staat momenteel op de bühne met Musicals In Concert. De komende dagen zal zij niet optreden. Stage Entertainment meldt ook dat de cast en crew vanavond stil zullen staan bij het overlijden van Guus. 

Foto: Reni van Maren

Reacties