×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Column Patty Brard

Column Patty Brard

Even over... Naar Bed Met Irene

23.11.2016 -

Het is geen geheim: ik ben dol op de mens Irene én op de presentatrice Irene Moors. Van Telekids tot Life4You via de TV Kantine, ze flikte het allemaal maar! En toen kwam ze naar SBS6. Vaak heb ik het idee dat mensen daar een beetje op neer kijken. Laten we eens ophouden met RTL constant met SBS te vergelijken, de ene zender is groter dan de andere, maar dat wil nog niet zeggen dat je er niet meer toe doet als je bij SBS werkt en dat je zo vreselijk hip bent als je in de RTL-stal zit.


Vreemde Eend en Over Smaak Valt Te Twisten waren misschien niet de successen waarop Irene had gehoopt, maar als je zolang naast Carlo Boszhard hebt gewerkt, is het wel even zoeken naar wat qua solopresentatie bij je past.

En toen was er Naar Bed Met Irene. Halleluja, wat heeft me dat verrast. Ik had twijfels: vond de titel een beetje onnodig dubbelzinnig en de promo’s verraadden niets over de inhoud, dus ik had geen idee wat me te wachten stond, behalve Jan Kooijman in bed bij Irene. Aangenaam verrast was ik door de uiterst vrolijke Irene die door haar nieuwe studio huppelde als een 16-jarige deerne op haar eerste schoolfeestje. Superleuke verrassingen waren er geregeld voor hoofdgast Jan, die je uitstekend kan hebben als eerste gast. Behalve dat er iets te veel benadrukt werd hoe lekker hij eruitziet, maar dat kletst hij prima weg met oude vriendinnen en huidige maatjes. Overigens had de interactie tussen Jan en de surprisevrienden best wat langer mogen duren. En als iemand op straat de perfecte Jan als arrogant betiteld, hoeft dat wat mij betreft niet onder tafel geveegd te worden, best interessant om te zien of Jan weet waar dat vandaan komt en of hem dat wat uitmaakt. Maar goed, dit zijn kinderziektes die een programmamaker als Irene zonder blikken of blozen bij evaluatie zal elimineren. Ondanks de beginkriebels die zich in een beetje onrustig interviewgedrag uitten, zag ik eindelijk die warme Irene terug met een goede balans in interesse, humor en cynisme. De reden waarom ik zo dol op haar ben. Ik vind die zaterdagavond een moeilijk tijdslot voor de kijkcijfers, maar dit is waar Irene het beste in is. Misschien moet SBS toch ook die zondagmiddag weer eens bekijken, maar dan met Irene.

Heb je zelf een vraag voor Patty?

Reacties