×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Column Patty Brard

Column Patty Brard

Even over... Xess Xava

19.10.2016 -

Het knapste kindje wat ik ooit gezien heb is één jaar geworden en dat moest natuurlijk gevierd worden. Niet alleen zijn bijzondere naam gelijkt die van een ster, Xess Xava straalt ook als een echte ster. Hij doet denken aan een piepjonge Leonardo DiCaprio.


Hij deed voor zijn eerste verjaardag een fotosessie die mama Yolanthe mij trots liet zien. Zonder moeite poseert hij heel natuurlijk stoer of lief, of vrolijk, of boos, zeg maar wat jullie willen, hij kijkt wel even zo! Toen hij nog niet eens was geboren, werd hij gevraagd als gezicht voor een babymerk. De gigantische bedragen werden afgeslagen door mama en papa Sneijder, die het niet gepast vonden hun ongeboren kindje vast te leggen voor zoiets groots. Terecht, maar Xess heeft duidelijk zo’n lol in poseren dat het een kwestie van tijd is voordat hij een dergelijk aanbod weer krijgt. Dan wordt het heel verleidelijk dit nu wel te accepteren. Niet voor het geld, maar omdat zijn koppie op een klassieke fles Zwitsal babylotion hóórt.

Baby Xess is dol op The Lion King en dus gaven Wesley en Yolanthe een feest met als thema Hakuna Matata. Iedereen werd geacht zich als een dier uit de film te presenteren bij de Amsterdamse Harbour Club. Een gedeelte van het restaurant was omgetoverd tot de set van de tekenfilm en als ik zeg omgetoverd, dan bedoel ik ook omgetoverd. Ik ben altijd heel kritisch als het gaat om de aankleding van een feestje. Met kerst doe ik bijvoorbeeld liever niet alleen één gigantische kerstboom binnen, maar ook tien bomen op het terras, guirlandes met lichtjes langs het huis en kerststallen en treintjes. Als je het doet, moet je het goed doen. En dit Hakuna Matata-feestje was meer dan goed gedaan. Ik voelde me nog net geen echte Simba.

Mijn complimenten aan de mensen van My Greatest Party, ik denk dat zelfs Walt Disney onder de indruk was geweest van dit feestje! Alles was tot in de perfectie geregeld. Ik vroeg wel wat we in hemelsnaam gaan doen als Xess Xava 16 wordt, als dit zijn eerste verjaardagsfeestje is. Dan loop ik met grote waarschijnlijkheid achter een rollator, maar mij werd door Yolanthe verzekerd dat hij zijn dan ouwe tante toch persoonlijk zal komen ophalen voor zijn feest in de Pacha op Ibiza. Eerst maar eens kijken wat we volgend jaar doen, maar wat zijn het toch een topouders, die Wes en Yo! 

Heb je zelf een vraag voor Patty?

Reacties