×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Column Patty Brard

Column Patty Brard

Even over… vakantieperikelen!

03.08.2016 -

Dit jaar wist ik het zeker: we gaan niet naar Ibiza, we gaan het vasteland van Spanje proberen. Dus wij naar het prachtige Altea, fantastisch huis gehuurd, vrienden mee, buurmeisje mee, hondjes mee, Indische kruiden mee, heerlijk was het. En toen was er na negen dagen dat telefoontje van de eerste grote opdrachtgever van Antoine… op Ibiza. Of hij gelijk kon komen, want naar aanleiding van zijn ontwerp moest er op stel en sprong een project aangepast worden en had er zich weer een nieuw project aangediend, waar híj de juiste architect voor was.


De meeste gasten waren maar voor een weekje in Altea en de anderen konden blijven, terwijl wij de koffers pakten en richting Ibiza togen. Gelukkig mogen we verblijven in een prachtige villa bij vrienden, dus ik word door luxe en liefde omringd. Ik blijk me namelijk toch te snel te druk gemaakt te hebben na de borstverkleining en moet echt even te bedde, terwijl Antoine aan de slag gaat. Ik krijg koorts en heb last van wondvocht, maar gelukkig is mijn lieve vriendin dokter Marja hier. Compressen, zwaluwstaartjes, vitamines, mineralen en ja hoor daar ben ik weer! Toch lekker dat ik hier zo goed de weg weet. Gisteravond een gezellige barbecue gehad met alleen maar leuke ondernemende mensen en terwijl het feest in volle gang was, ben ik met een kopje thee ertussenuit geslopen met dokter Marja, die in alle rust mijn hechtingen verwijderde en me voorzag van nog een shot vitamines. Alleen op Ibiza kunnen zulke extremen op één avond in één huis plaatsvinden. Intussen blijkt Antoine met een andere ontwikkelaar aan de praat, met wie hij komende week een afspraak plant. Kortom, we hebben bij moeten boeken. Het eiland trekt harder dan ooit aan ons. De komende tien dagen gaan we dus toch maar weer op zoek naar een permanent onderkomen hier. Het eiland laat mij niet los, het is een liefde die om de zes jaar omslaat in afkeer, om vervolgens weer om te slaan in liefde. Eigenlijk net een goed huwelijk, de moeite waard om voor te vechten als je genoeg van elkaar houdt. We gaan nu huren, maar ook op zoek naar de ideale plek waar mijn man ons eindpunt kan ontwerpen. Een strak verbouwde finca met moestuin en een veranda met een grote schommelbank waar ik de hele dag gelukkig kan wiegen met mijn hondjes, terwijl Antoine lekker doorwerkt. Het komt heerlijk dichtbij!

 

Heb je zelf een vraag voor Patty?

Reacties