×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Column Patty Brard

Column Patty Brard

Even over… Dinand Woesthoff

29.06.2016 -

Ik weet nog goed dat GTST-actrice Guusje Nederhorst bij mij te gast was in de talkshow Absolutely Patty en ze naast Johnny de Mol op de bank bij mij thuis zat met rode konen. Er waren geruchten dat ze verliefd was, maar op wie wisten we niet. Na een beetje doorduwen, hield ze het niet meer en schreeuwde ze haar liefde voor Kane-zanger Dinand Woesthoff die dag voor het eerst van de daken. Het stel trouwde in Las Vegas in september 2003, hun zoontje Dean was toen bijna drie maanden oud. In januari 2004 overleed Guusje echter aan de gevolgen van borstkanker.


Dinand is inmiddels alweer een tijd gelukkig met Lucy. Ik heb haar een paar keer op Ibiza ontmoet met Dinand en Dean (nu 12) en de zoontjes die zij en Dinand inmiddels hebben: Jimi (nu 9) en Che (5). Lief en warm zijn de woorden die bij mij binnenkomen als ik aan Lucy en de drie jongens denk.
Dinand kon goed met Antoine overweg. Eigenlijk had hij, net als Antoine, architect willen worden, maar zonder dat hij er erg in had, werd hij popster. Hij kwam nooit van het gevoel af dat hij popster speelde in plaats van het was. Inmiddels is Kane ter ziele en concentreert de zanger zich op heel andere dingen, namelijk het voort laten leven van de droom van Guusje, de door haar bedachte tekenfiguurtjes Woezel en Pip, via de door hem opgerichte Guusje Nederhorst Foundation, en met succes. Bijna elk gezin in Nederland heeft wel een boekje, cd of dvd van Woezel en Pip in huis en de foundation ten behoeve van kindjes die op welke manier dan ook hulp nodig hebben, is een groot succes. Ook Lucy werkt bij de foundation. Terwijl manlief intussen afreist naar Lesbos om daadwerkelijk te helpen met de opvang van kindjes op de vlucht. Een stel dus dat voorbeeldig met het begrip liefde omgaat. En toen raakte Lucy nog één keertje zwanger. En daar was het langverwachte meisje: Leia Guusje Woesthoff. Dan krijg je een meisje en dan vernoem je haar naar je eerste vrouw. Nee, dan vernoem je haar sámen naar Guusje. Hoe ontroerend lief is dat van Dinand, maar bovenal van moeder Lucy. En wat een schattig meisje! Bij de eerste foto op Twitter zegt de trotse vader dat Leia Guusje voor liefde staat, om vervolgens een foto te delen met de tekst: ’Voor het negatieve in de wereld, komt er oneindig veel meer goeds. Meer Leia everybody. Oneindig schoon.’ En zo is het verhaal van Dinand en Lucy: compleet en oneindig schoon! Voorbeeldig.

Heb je zelf een vraag voor Patty?

Reacties