×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Column Patty Brard

Column Patty Brard

Even over… De Wereld Rond In 6 Stappen

04.05.2016 -

Als jullie dit lezen, weet ik niet in welk land ik ben en waar ik naar toe ga. Ik weet alleen dat ik er (hopelijk) met Bridget Maasland sta, als we elkaar tenminste niet al aangevlogen zijn. Omdat ik niet weet hoe de wifi-situatie is waar we terecht komen, schrijf ik dit vóór we morgenochtend vertrekken naar onze eerste onbekende bestemming voor het nieuwe Net5-programma De Wereld Rond In 6 Stappen. De bedoeling van het programma is te bewijzen dat iedereen slechts zes personen van elkaar verwijderd is, waar ter wereld en op welk niveau dan ook. Dus heb ik me morgenochtend met Bridget te melden op Schiphol, waar we dan pas te horen krijgen waar we naar toe vliegen.


Wat ik van de andere deelnemers heb begrepen (wij zijn het laatste koppel): het is nooit om de hoek. Ik lig de hele week al ’s nachts te bedenken waar onze reis zou kunnen beginnen en bij wie we ons dan vervolgens zouden moeten melden binnen zes stappen. Collega’s Ryanne van Dorst en Zarayda Groenhart werden op een rijstveld in Thailand gedropt en moesten zien uit te komen bij Sharon Osbourne in Beverly Hills. Mijn theorie is: morgenochtend vertrekken er rond de klok van 11 (dat is haalbaar) KLM-vluchten naar Cuba, Johannesburg, Paramaribo en Rio de Janeiro. Ik gok op die laatste en dat we dan vervoerd worden naar een afgelegen plek in het Amazonegebied. Daar ontmoeten we een of andere goudzoeker (golddigger) die ons verteld dat we bij Kim Kardashian uit moeten komen. Of Caitlyn Jenner. In elk geval iemand uit de Kardashian-hoek. Dat zou impliceren dat we dan via het netwerk van de goudzoeker in California uit moeten komen. Of zouden het toch de dames van Absolutely Fabulous worden? Joanna Lumley met name. Een ontmoeting tussen de altijd drinkende en rokende Patsy en Bridget en Patty zou natuurlijk ook hilarisch zijn. Bovendien komt er een AbFab-film uit, dus dat zou hun medewerking kunnen verklaren. Maar ja, Kim Kardashian heeft elke dag wel wat te verkopen, van een videospelletje tot haar eigen emojis, geen realityster verkoopt zichzelf beter dan zij! Ik heb een onrust in mijn donder, niet normaal. Voor hetzelfde geld heb ik helemaal mis en vliegen we naar Canada of Antartica!  Sta ik dan op mijn slippers. Hoe krijg ik dat donzen windjack van Antoine nog in mijn handbagage, want dat is alles wat mee mogen nemen… Spannend, maar eigenlijk niets voor mij dit!

Heb je zelf een vraag voor Patty?

Reacties