×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Column Patty Brard

Column Patty Brard

Even over… Met De Deur In Huis

16.03.2016 -

Wisten jullie dat ik super jaloers ben op Viktor Brand? Het is dat ik zo veel van Vikkie hou, maar ik zou normaal gesproken een moord doen om het programma VT Wonen te mogen maken. Heerlijk de hele dag in touw met zo’n überstylist en zo’n huis wat best oké is helemaal opnieuw indelen en inrichten zodat niet alleen de bewoners er weer verliefd op worden maar ik als kijker ook lig te likkebaarden voor de tv.


Wisten jullie dat de prijzen van huizen in Spanje dit jaar voor het eerst weer positief zijn en dat vooral in Andalusië, Catalonië en Valencia er weer volop huizen verkocht worden? Ik ben huizengek. En stylinggek. Je maakt mij blijer met een bezoek aan de Praxis waar de viooltjes in de aanbieding zijn (tien voor een euro) dan met een bezoek aan de Chanel-winkel. Ik loer in mijn vrije tijd alleen maar op Funda om te kijken of ik niets mis en we ons huis niet te koop moeten zetten en weer opnieuw moeten beginnen. Of alles verkopen en hier een appartement nemen en een finca in Spanje. Ik kijk heel graag naar dingen die ik me niet kan veroorloven, maar ook naar dingen die we zouden kunnen verbouwen. Eigenlijk haat ik bouwen en verbouwen als ik erin zit, maar als alles klaar is, krijg ik de kriebels weer. Ik heb in deze week al bijna ons huis te koop gezet en die naast ons erbij gekocht om het samen te voegen. Gelukkig was dat net verkocht. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken toen ik gevraagd werd om in het panel van Met De Deur In Huis plaats te nemen. Een nieuw programma bij SBS gepresenteerd door Kees Tol waarin Tineke Schouten op bezoek gaat in huizen van BN’ers. Het panel – Ruben van der Meer, Maik de Boer en ik – moet raden van wie het huis is. Eindelijk ongegeneerd gluren bij de buren. Heerlijk. En het wordt natuurlijk gieren, want ik ben, net als Kees en Maik, professioneel gluurder terwijl Ruben van der Meer werkelijk geen idee heeft. Toen we van de week een fotosessie hadden, kwam hij ook gewoon in zijn oude kloffie aan. Hij hoefde geen styling, dacht hij. Ik ga genieten van deze opnamedagen maar ren nu nog even naar de Karwei want de zon schijnt en ik ga mijn woonkamer strakker maken en misschien is de Praxis ook nog open voor de violen. Stel dat Tineke hier ook nog langskomt!

 

 

 

Heb je zelf een vraag voor Patty?

Reacties