×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'R. Kelly gaat documentairemakers aanklagen'

15.01.2019 - Steeds meer artiesten trekken nummers die ze met R. Kelly gemaakt hebben terug, maar de zanger is te druk met andere zaken om zich daar zorgen over te maken. Volgens TMZ gaat R. Kelly de makers van de documentaire Surviving R. Kelly aanklagen.

Lees verder
Gordon haalt uit naar Angela de Jong

15.01.2019 - Gordon is boos op Angela de Jong. Hij verwijt de tv-recensent van het AD leeftijdsdiscriminatie nu ze hem en zijn kersverse SBS-collega Wendy van Dijk sleets heeft genoemd. 'Vanmorgen noemde je Wendy en mij sleets, oftewel die hebben hun beste tijd wel gehad. Wij, twee keihard werkende mensen van 47 en 50 krijgen dus via jouw platform te horen dat we eigenlijk maar beter kunnen stoppen', stelt Gordon in zijn betoog.

Lees verder
Vierde kind voor Kim Kardashian

15.01.2019 - Kim Kardashian en Kanye West verwachten inderdaad een vierde kind. In Watch What Happens Live bevestigde Kim de geruchten die al een paar weken de ronde doen.

Lees verder
Erland Galjaard 'trots' op Wendy van Dijk

15.01.2019 - Ondanks hun huwelijksperikelen blijft Erland Galjaard trots op Wendy van Dijk. Dat liet de voormalig RTL 4-baas blijken op Instagram. Wendy maakte maandagavond bekend dat ze na dertien jaar bij RTL overstapt naar Talpa.

Lees verder
Selena Gomez laat na 3 maanden weer van zich horen

15.01.2019 - Drie maanden nadat ze haar social media-stilte had aangekondigd, keerde Selena Gomez maandag terug op Instagram. De zangeres poste drie foto's van zichzelf en wenste haar 144 miljoen volgers een gelukkig nieuw jaar.

Lees verder
Ali B uitgeroepen tot positiefste Nederlander van het jaar

15.01.2019 - Ali B is uitgeroepen tot de positiefste Nederlander van de afgelopen twaalf maanden. Hij kreeg de zogenoemde Positivity Award uitgereikt tijdens een diner waarmee Big Improvement Day, dat dinsdag plaatsvindt, wordt ingeluid.

Lees verder
 Céline Dion staat stil bij sterfdag man

15.01.2019 - Het was maandag drie jaar geleden dat de echtgenoot van Céline Dion overleed, en de zangeres stond stil bij het gemis op social media.

Lees verder
Ontnuchtering Charlie Sheen 'was hard nodig'

14.01.2019 - Charlie Sheen voelt zich na ruim een jaar zonder alcohol of drugs 'goed'. Dat zegt hij in gesprek met de Amerikaanse tv-zender Extra. Hij erkent ook dat hij, door de drank en drugs links te laten liggen, de goede keuze heeft gemaakt.

Lees verder
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 3563 |