Manuela Kemp

Dít is de oorzaak van ‘bizar ongeluk’ Manuela Kemp

Het voorval waarbij NPO-coryfee Manuela Kemp vorige week met haar scooter ten val kwam en gewond raakte, was een ongeluk. De gespannen draad over de weg was niet met opzet aangebracht, bevestigt een woordvoerder na berichtgeving hierover van RTL Boulevard.

De politie heeft onderzoek gedaan en camerabeelden bekeken. Daarop was “al vrij snel” te zien dat het ging om een draadje van een terrasafscheiding. “Er is niet met opzet een draad gespannen”, laat een woordvoerder weten. “Het gaat om een ongeluk in een voetgangersgebied.”

Gewond

Kemp, die een dagelijks avondprogramma heeft op NPO Radio 5, reed na de uitzending op het Mediapark naar huis toen ze door een draad die over de weg gespannen was, viel. Ze raakte gewond aan haar kin en nek. Ze was dusdanig gehavend dat ze de presentatie van het programma aan zich voorbij moest laten gaan. “Het is niet verstandig voor haar om nu te presenteren”, zei co-host Henkjan Smits toen. “Zij heeft er veel last van gehad.”

Toen de MAX-presentatrice aangifte deed, zou de politie volgens haar hebben gezegd dat het om een veelpleger gaat die de Hilversumse fietspaden al langer teistert.

LEES OOK:

GORDON SLACHTOFFER GEWORDEN VAN BRUTE OVERVAL

JOHN EN JUANI WILLEN WEG UIT POLOPOS

DONNY ROELVINK VERBREEKT STILZWIJGEN OVER RUZIE MET DAVE