Albert Verlinde

Albert Verlinde vreest einde carrière Ali B: ‘Erger dan Thijs Römer’

Albert Verlinde denkt dat Ali B na de beschuldigingen van seksueel wangedrag een werkloze toekomst heeft, vertelde hij in een interview met Weekend. “Als er zóveel mensen opstaan, is er wel iets aan de hand.”

De rechtszaak van Ali B rondom de beschuldigingen van seksueel wangedrag is aanstaande. Albert Verlinde ziet dat niet rooskleurig in voor de rapper. “Niemand is schuldig totdat je bent veroordeeld, maar als er zóveel mensen opstaan, dan is er wel iets aan de hand.” De musicalproducent ziet het somber voor hem in. “Ik vind hem nog een tandje erger dan Thijs Römer eigenlijk. Beschuldigingen van aanranding en verkrachting, dat is natuurlijk wel wat anders dan wat Thijs heeft gedaan.”

Lees ook: Birgit Schuurman geeft verklaring af in zaak Ali B

Einde oefening

Albert denkt dan ook dat het na de rechtszaak einde oefening is voor de rapper. “Het is allemaal niet goed, maar als Thijs niet terug kan komen, dan wordt het voor Ali B helemaal onmogelijk.”

Lees het hele interview met Albert Verlinde, waarin hij onder meer vertelt over zijn nieuwe project Elisabeth De Musical en zijn mening geeft over de geseponeerde zaak van Jeroen Rietbergen, in Weekend nummer 23, vanaf woensdag in de winkel. Of lees ‘m online. Liever bestellen? Dat kan hier.