×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Roxeanne Hazes: 'André is welkom op mijn bruiloft'

09.03.2017 -

Roxeanne Hazes stapt in het huwelijksbootje met haar grote liefde Erik Zwennes. Nu zou haar grote dag wel eens verzoening met haar broertje André kunnen brengen, want hij is van harte welkom. Dat laat Rox weten aan Weekend.


'Of André welkom is op mijn huwelijk? Natuurlijk, maar verder heb ik daar eigenlijk nog niet over nagedacht of 't ingevuld op die manier', zegt de 24-jarige Roxeanne. 

Begin deze week liet ze ook al weten dat ze André een berichtje heeft gestuurd om hem op de hoogte te brengen van haar huwelijksnieuws. 'Voor mij staat de deur altijd open voor hem, dus ook dan', zegt ze er nu over. 

Roxeanne is ten huwelijk gevraagd door haar vriend Erik Zwennes. Eind vorig jaar werd bekend dat de twee een relatie hebben. 

Lees het hele interview met Roxeanne Hazes in de Weekend van deze week. 

Foto: Reni van Maren

Reacties