Fajah Lourens Met Partner Patrick Beeld Reni van Maren 10042304

Relatie Fajah Lourens op de klippen gelopen

Fajah Lourens en haar vriend Patrick zijn uit elkaar. In haar podcast Fajah Onderzoekt: De Liefde vertelt de 42-jarige fitnessgoeroe dat ze op dit moment met liefdesverdriet te maken heeft. “Ik denk wel dat dit had moeten gebeuren, hoe pijnlijk dit ook is”, zegt ze.

In februari deelde Lourens voor het eerst een foto van zichzelf en de 50-jarige ondernemer Patrick. “Het helpt wel om te huilen, het lucht wel op, ondanks dat het superveel pijn doet”, zegt een geëmotioneerde Lourens. “Ik heb wel door nu wat mijn patroon is. Ik weet dat deze liefde ook nog een keer op mijn pad moest komen om dit door te hebben.”

Snelkookpan

De fitness-influencer zegt dat ze in relaties vaak probeert mensen te veranderen. “Ik kan niet verwachten dat hij in een snelkookpan iemand anders wordt”, zegt ze in het gesprek met haar zusje Shanti. “Want eigenlijk wat je zegt is: je bent niet goed zoals je bent.”

Emigratie

Afgelopen juni maakte Fajah bekend dat ze haar villa in Purmerland te koop had gezet omdat ze van plan was te emigreren naar Spanje, samen met haar zoon Shai én Patrick. Of ze die plannen ook zonder Patrick doorzet, is vooralsnog onduidelijk.

Beeld: Reni van Maren