Eurovisie Songfestival Joost Klein Gettyimages 2147778397

Joost Klein hint opnieuw op deelname Eurovisie Songfestival in 2025

Joost Klein lijkt zin te hebben in een tweede poging bij het Eurovisie Songfestival. “Eurovision 2025”, heeft de zanger in zijn bio op Instagram geschreven. Klein werd de afgelopen songfestivaleditie gediskwalificeerd omdat hij een medewerker van het evenement zou hebben bedreigd.

Klein leek een eventuele herkansing zaterdag tijdens zijn show op Pinkpop ook al te benoemen. “Why the fuck not 2025!”, riep hij na een alternatieve remix van zijn inzending Europapa.

Lees ook: Wil Joost Klein volgend jaar weer meedoen aan het Eurovisie Songfestival?

Het is nog niet duidelijk of Nederland volgend jaar überhaupt meedoet aan het songfestival, liet de verantwoordelijke omroep AVROTROS eerder deze maand weten. “Tot het moment dat AVROTROS vertrouwen heeft dat structurele aanpassingen genomen worden om de artiesten en hun muzikale boodschap weer centraal te stellen, houden we deelname aan het songfestival in beraad.”

Lees ook: Europees onderzoeksbevel voor extra verhoren in zaak Joost Klein

Nieuw liedje

Klein moet wel met een nieuw liedje komen als hij volgend jaar namens Nederland meedoet aan het evenement in Zwitserland. Artiesten mogen niet twee keer hetzelfde nummer insturen.