Fajah Lourens Gettyimages 1483542288

Fajah Lourens weet niet of zoon (16) meegaat naar Spanje

Fajah Lourens weet nog niet of haar zoon Shai meegaat als ze later dit jaar naar Spanje emigreert. “Dat is nog even de vraag”, zegt de voormalige actrice en fit-influencer maandag in De Telegraaf.

Hoewel Shai nu nog minderjarig is, verwacht Lourens dat dat geen problemen oplevert mocht haar 16-jarige zoon besluiten in Nederland te blijven. “Het eerste jaar staat toch in het teken van verbouwen, dus dat wordt zeker veel op en neer naar Nederland vliegen. Tegen die tijd is Shai 17, of zelfs al 18”, zegt ze.

Lees ook: Fajah Lourens gaat voor haar Spaanse droom: ‘Prestatiedruk in Nederland loopt voor mij hoog op’

Appartementje in Amsterdam

“Misschien krijgt hij dan wel een vriendinnetje, dat weet je nooit. Sowieso wil ik ook een appartementje in Amsterdam kopen, zodat we een goede uitvalsbasis hebben”, aldus Lourens.

Lees ook: Fajah Lourens zet Spaanse droom door, ook na klappen relatie

Huis nog niet verkocht

De emigratie kan nog niet doorgaan zolang Lourens’ huis nog niet verkocht is. “Dat is voor nu het belangrijkste doel. Er zijn al een aantal serieuze bezichtigingen geweest, maar ik ga geen overhaaste beslissingen nemen.”

Beeld: Getty Images

Tip van de redactie

De Cellulite Guide van Fajah Lourens biedt een effectief 8-wekenplan tegen cellulite. Deze uitgebreide gids ontrafelt feiten en fabels, bevat zuivelvrije recepten en een trainingsprogramma. Fitgirl Fajah’s aanpak naar een strakker lichaam. Voor meer informatie klik op onderstaande button.