Fajah Lourens zet Spaanse droom door, ook na klappen relatie

Fajah Lourens was van plan naar Spanje te emigreren, samen met zoon Shai en vriend Patrick. Enkele maanden later liep haar relatie met Patrick echter op de klippen. Toch zet ze haar plannen door, vertelt ze aan Weekend. 

“Ja, want dat is míjn droom”, legt de 42-jarige fitfluencer uit. “Ik zal sowieso nooit een droom voor een man aan de kant zetten. Dat is ook waar het in mijn boek en theatershow over gaat: kies voor jezelf, doe wat jíj het allerliefst wil. Misschien kom ik op een dag wel terug naar Nederland, maar dan heb ik het geprobeerd.”

House for sale

Ze heeft haar pijlen gericht op een dorpje in Benissa. “Zelfs Shai, mijn zoon, is om, terwijl hij eerst zei: ’Mam, naar Spanje?!’” Haar huis in Nederland is echter nog niet verkocht, maar daar ligt Fajah niet wakker van. “Ik wacht sowieso tot het is verkocht voordat ik een bod doe op mijn droomwoning in Spanje. Ik zit hier geweldig, heb geen haast en wil geen stress hebben om twee woningen. Maar ik kijk er wel naar uit om op een dag te vertrekken naar Benissa, want het is er echt héél mooi.”

Lees het gehele interview en nog véél meer in Weekend nummer 45, nú in de winkel. Of lees ‘m online. Liever bestellen? Dat kan hier.