Harry Styles The Brit Awards 2023 Show

Treinverkeer regio Amsterdam opnieuw plat: bezoekers concert Harry Styles moeten ‘ander vervoer regelen’

Concertorganisator MOJO heeft bezoekers die zondag met de trein naar Amsterdam zijn gekomen voor het concert van Harry Styles opgeroepen om ander vervoer te zoeken. Zondagavond is het treinverkeer in de regio opnieuw stilgelegd vanwege een storing.

“Op dit moment is niet duidelijk of de treinen weer rijden na de concerten van Harry Styles en Ghost”, schrijft MOJO op sociale media. De beide concerten zijn naar verwachting rond 23.00 uur afgelopen. “We adviseren bezoekers die met de trein zijn gekomen dringend ander vervoer te regelen”, vervolgt de concertorganisator.

Zat parkeerplekken

Volgens MOJO zijn er wel voldoende parkeerplekken in het gebied om bezoekers op te pikken. “Parkeer de auto en ontmoet elkaar bij het meeting point naast de AFAS Live, zodat je elkaar niet misloopt.” MOJO verwijst ook naar een liveblog voor de laatste updates.

Storing

Het treinverkeer in de regio kampte sinds het einde van de middag met een storing. Rond 20.00 uur waren de eerste treinen weer gaan rijden, maar later keerde de storing terug en werd het treinverkeer opnieuw platgelegd.

Concert kwartier later begonnen

Een woordvoerder van ProRail zei eerder de hinder voor de reizigers vervelend te vinden, in het bijzonder voor de mensen die op weg waren naar het concert van Harry Styles in de Johan Cruijff ArenA. Vanwege de storing was al besloten dat het concert van Styles een kwartier later begon, namelijk om 21.15 uur.