Anp 462604341

Fans Harry Styles in de stress om treinstoring: ‘Dit wordt nog spannend’

De storing bij ProRail levert zondagavond veel stress op bij fans die onderweg zijn naar het concert van Harry Styles. De Britse ster treedt zondag op in de Johan Cruijff ArenA, maar door de storing rijden er geen treinen op de trajecten van en naar Amsterdam Centraal.

Hoewel er al honderden fans aanwezig zijn bij de ArenA, zijn veel fans nog onderweg, blijkt uit reacties op sociale media. “Zijn er meer mensen die vaststaan op het station en de treinen die uitvallen?? Geen idee hoe ik bij Bijlmer Arena nu moet komen…”, twittert iemand bijvoorbeeld. ‘”t Wordt nog spannend of we op tijd in Amsterdam zullen zijn voor Harry Styles”, schrijft een ander.

Race tegen de klok

ProRail liet eerder weten te hopen dat de problemen voor 19.00 uur zijn verholpen, maar dat bleek niet het geval. Rond 20:00 uur meldde een woordvoerder dat de eerste treinen in de regio weer zullen rijden. Rond dezelfde tijd lieten concertorganisator MOJO en de Johan Cruijff ArenA weten dat het concert minstens een kwartier later zal beginnen. Dat betekent dat de zanger om 21.15 uur aftrapt, de show is dan rond 23.00 uur afgelopen.