Justin Timberlake Gettyimages 2074863217

Justin Timberlake bedankt fans voor steun na arrestatie

Justin Timberlake is zijn fans dankbaar dat zij hem zo “geliefd” laten voelen. De 43-jarige zanger bedankte hen tijdens zijn show in Chicago voor de steun die hij kreeg na zijn arrestatie.

“Deze tour blijft over me waken. Nog meer dan alle andere”, zei Timberlake volgens Amerikaanse media. “En dat is omdat de meeste mensen in deze ruimte met elkaar zijn opgegroeid. Ik wil dat jullie allemaal weten dat ik met jullie ben opgegroeid. Jullie zijn zo’n groot en mooi deel van mijn leven geweest en soms kan ik de woorden niet vinden om mijn dankbaarheid te tonen voor het feit dat jullie gewoon bij me zijn gebleven.”

De zanger bedankte zijn fans “uit de grond” van zijn hart. “Jullie hebben mijn leven zo speciaal gemaakt.”

Lees ook: Justin Timberlake gearresteerd voor rijden onder invloed, moet voor de rechter verschijnen

‘Eén Martini’

Timberlake werd vorige week maandag in New York gearresteerd, omdat hij slingerde en een stopbord negeerde. Hij verklaarde een Martini te hebben gedronken. Timberlake sprak vrijdag, tijdens de eerste show in Chicago, al over de arrestatie. “Ik weet dat het soms moeilijk is om van mij te houden. Maar als jullie liefde blijven voelen, dan zal ik die liefde blijven beantwoorden”, zei hij toen.