×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dochters steun voor jarige Willem-Alexander

Dochters steun voor jarige Willem-Alexander
27.04.2019 -

De prinsessen Amalia, Alexia en Ariane vormen op Koningsdag een grote steun voor hun jarige vader koning Willem-Alexander. 'Ik ben trots op de meisjes, hoe ze ieder voor zich bezig zijn en prachtig meedoen aan deze Koningsdag. Ze vormen een grote steun voor mij,' zei Willem-Alexander.


Amalia vond de sfeer in Amersfoort geweldig. Ze sprak van een fantastische sfeer en noemt het jaarlijkse nationale feest superleuk om mee te mogen maken. ‘We maken er een groot feest van,’ zei Amalia, die het jammer vond dat ze haar vader niet had verslagen tijdens de regioquiz. Willem-Alexander stond met team Woudenberg in de finale, die werd gewonnen door team Leusden met prins Pieter-Christiaan.

‘Het is één groot feest, één groot wij-gevoel. We hebben gezien dat Amersfoort een moderne stad is van de 21e eeuw tegen een middeleeuwse achtergrond,’ zei koning Willem-Alexander tegen de NOS.

Koningin Máxima viel vooral de humor op in het aanbod aan activiteiten. Vooral de Cliniclowns en de regioquiz vond ze grappig. ‘Overal was humor.’