Screenshot 2023 03 29 17.16.48

BzV-mascotte Tommy opnieuw gehecht na aanval door andere hond

Tommy, de hond van Boer zoekt Vrouw-presentatrice Yvon Jaspers, is geopereerd aan de wonden die hij opliep toen hij eind vorige week werd aangevallen door een andere hond. “Het wondenmanagement draait overuren”, schrijft de vijftigjarige presentatrice op Instagram bij beelden van de apotheek aan medicijnen waarmee het gezin hun viervoeter overeind probeert te houden.

Tommy, bijna elf jaar, werd uitgelaten door Yvon’s zestienjarige zoon Tijl toen het dier werd aangevallen door “een enorme hond”. Arme Tommy werd “minutenlang door de modder gesleurd en uit elkaar gereten”, beschreef Yvon destijds. Hij liep meerdere diepe bijtwonden op en moest worden gehecht.

Daarna was het hele gezin dag en nacht in de weer om Tommy te verzorgen en hielden ze allemaal hun hart vast, want, zoals Yvon beschreef: “de kritieke eerste vier dagen zijn nog niet voorbij”.

Wonden opnieuw gehecht

Er stond arme Tommy dinsdag een operatie te wachten, schrijft Yvon bij een kiekje van de labradoodle in zijn rompertje, dat moet voorkomen dat hij zijn hechtingen lostrekt. “Vandaag weer een dagje dierenarts. Alle wonden opnieuw gehecht onder narcose.” Ze duimt dat Tommy nu weer opknapt. “Hopelijk hebben we nu het ergste achter de rug.”

Tommy is het zat

Yvon dankt alle mensen -ruim tienduizend- die hun medeleven hebben betoond, opnieuw voor alle lieve berichtjes die het gezin heeft ontvangen. Tommy is het ondertussen “zat”, schrijft zijn baasje bij een kiekje van het arme hoopje ellende.

Beeld: instagram@yvonjaspers.official

Screenshot 2023 03 29 16.55.39
Screenshot 2023 03 29 16.55.48
Screenshot 2023 03 29 16.55.48