Thomas Berge

Zwangere vriendin van Thomas Berge opnieuw in het ziekenhuis: ‘Helse pijnen’

Elianne Zweipfenning, de zwangere vriendin van Thomas Berge, ligt weer in het ziekenhuis. Dat deelt ze dinsdag in haar Instagram Stories.

De huisarts verwees haar vanwege “helse buikpijn” door naar de gynaecoloog in het ziekenhuis voor verdere onderzoeken. Het is nog niet duidelijk wat er aan de hand is.

Met het dochtertje in haar buik gaat alles goed. “Ik heb nog nooit zo hard gehuild als toen ik haar hartje hoorde en hoorde dat er niks met haar was.” Berge en Zweipfenning hebben samen ook een zoontje, Saint.

Thomas in Turkije

Uit Thomas’ Instagram Stories van eerder vandaag blijkt dat hij op dit moment in Turkije is om zijn hagelwitte gebit onder handen te laten nemen. “Ik wil eigenlijk gaan voor een iets meer natuurlijke uitstraling”, zei hij. Maar Elianne is niet alleen in het ziekenhuis: in haar Stories laat ze zien dat oma en opa van de partij zijn in het ziekenhuis om kleine Saint ondertussen een beetje af te leiden.

Abces

Begin dit jaar werd Elianne twee keer in het ziekenhuis opgenomen. Beide keren bleek er sprake van een abces en moest ze onder het mes.