Thomas Berge

Vrouw Thomas Berge opnieuw opgenomen in ziekenhuis

Elianne (24), de vrouw van Thomas Berge, is opnieuw in het ziekenhuis opgenomen met enorme pijn in haar borst. De boosdoener is opnieuw een abces, meldt ze op Instagram vanuit haar ziekenhuisbed.

Eind februari werd ze ook al opgenomen en toen bleek dat ze een abces van wel zeven centimeter in haar borst had. Ze werd geopereerd en mocht een paar dagen geleden weer naar huis. 

Maar zondagavond was het weer mis en had ze vreselijke pijn en koorts. “Thomas vertrouwde het niet en belde gelijk met het ziekenhuis, waarop we ons direct moesten melden bij de spoed”, schrijft ze. Op een echo was opnieuw een abces te zien, die dieper ligt dan de vorige. 

Veel pijn

Maandagochtend moest de 24-jarige, die op Tweede Kerstdag beviel van zoontje Saint, weer onder het mes. “En dan weer vanaf nul beginnen met herstellen, wondzorg en opbouwen”, schrijft ze. Inmiddels is de klus geklaard, maar de ingreep is haar ook deze keer bepaald niet in de koude kleren gaan zitten. Ze heeft “veel pijn” en is “heel moe”, later op de dag volgt een nagesprek met de chirurg en hoort ze hopelijk wanneer ze weer lekker naar huis mag.