Talitha Muusse

Talitha Muusse wordt nieuwsduider in programma SBS

Talitha Muusse gaat aan de slag voor het nieuwe SBS6-programma GoedNieuws Vandaag. Het programma wordt gepresenteerd door Donatello Piras en Nikki Herr. Samen met Sofie van den Enk, Raymond Mens en Rens de Jong vormt Muusse een team van nieuwsduiders.

Muusse kwam vorig jaar in het nieuws door een video die ze maakte voor radiozender BNR. Roddelvlogger Yvonne Coldeweijer deelde de video waarin werd gesuggereerd dat Muusse drugs gebruikte. Dat filmpje bleek later in scène gezet te zijn door de presentatrice en BNR, die de video anoniem naar de vlogster hadden gestuurd. Met de actie wilden Muusse en de radiozender laten zien hoe juicekanalen zoals Life of Yvonne te werk gaan.

BNR laat desgevraagd weten dat Muusse freelancer is en momenteel geen programma’s voor de zender maakt. “Maar wat niet is, kan nog komen”, aldus de zegsvrouw.

Optimistische ontwikkelingen

GoedNieuws Vandaag brengt “actuele en journalistieke thema’s met een nadrukkelijke focus op meer optimistische ontwikkelingen”. Het programma is vanaf maandag 2 oktober iedere werkdag om 18.00 uur live te zien op SBS6.