Mark Gillis Peter Wendy (inhoudelijk) Rb, Overval Op Realityster Mark Gillis

Peter Gillis met vriendin Wendy bij rechtbank om zoon te steunen

Vakantieparkondernemer Peter Gillis is dinsdagochtend met zijn vriendin Wendy van Hout aanwezig bij de rechtbank in Den Bosch. Zij zijn hier om de rechtszaak bij te wonen tegen drie mannen die worden verdacht Mark Gillis, de zoon van Peter, in november 2021 te hebben overvallen.

Mark, ook bekend van de SBS-realityserie Massa Is Kassa, werd op brute wijze overvallen toen hij bij zijn chalet op vakantiepark Prinsenmeer in Ommel aankwam, even ten zuiden van Helmond. De forensische recherche deed daarna sporenonderzoek in en om het chalet van het slachtoffer. Daarbij werden diverse sporen aangetroffen, waaronder DNA-sporen.

Meerdere zaken tegen Peter

Drie van de vier verdachten staan dinsdag voor de rechter. Tegen Peter Gillis zelf lopen ook meerdere zaken. Zo zou hij zijn ex onder meer in haar rug en neus hebben gebeten. De zaak zou eigenlijk dinsdag dienen, maar is verschoven naar een nog onbekende datum. Daarnaast loopt er een groot onderzoek van de Belastingdienst en de FIOD wegens belastingfraude. Ook heeft de rechter de horeca in drie vakantieparken gesloten omdat daar vermoedelijk crimineel geld wordt witgewassen.