Gettyimages 1243790791

Geschrokken Tim Hofman opgevangen door omgeving

Tim Hofman is door zijn omgeving goed opgevangen nadat vorige maand een man dreigde hem om het leven te brengen in het BNNVARA-gebouw in Hilversum. Vanwege het incident was hij de afgelopen weken afwezig op sociale media.

“Ik moet zeggen dat ik wel even moet slikken als ik het zo in de krant lees, maar ik ben evengoed blij dat er geen kogel door mijn voorhoofd is gegaan. Ik leef nog”, laat de presentator in een bericht op Instagram weten bij een foto van een krantenkop. “BNNVARA, de redactie van BOOS en mijn persoonlijke omgeving vangen me goed op.”

Wie de verdachte precies is, weet ook Hofman niet. Ook kan de presentator niets zeggen over hoe de man “het voor zich zag” en wat zijn motieven waren. “Dat komt wellicht later”, aldus Hofman.

Afwezig op sociale media

“Ik was even afwezig op sociale media, dat had hier mee te maken”, besluit Hofman. De start van het tiende seizoen van BOOS gaat gewoon door. Die begint volgende week donderdag.

Vorige maand liep de verdachte het BNNVARA-gebouw binnen met de mededeling dat hij Hofman wilde doden. Hij had een vuurwapen en een mes bij zich.